Tietoa sivustosta

Gridiron.fi on keväällä 2012 julkaistu suomenkielinen uutis- ja yhteisösivu amerikkalaisesta jalkapallosta Suomessa ja ulkomailla. Sivuston uutisoinnin painopiste vaihtelee kulloisenakin ajankohtana käynnissä olevien sarjojen mukaan, mutta erityinen huomio kohdistetaan Suomessa pelattaviin sarjoihin.

Keskitetyn uutisoinnin vastapainona sivusto tarjoaa myös laajamittaiset yhteisöllisyysominaisuudet. Käyttäjien on mahdollista osallistua keskusteluun monin eri tavoin. Gridiron.fi:n tavoitteena on luoda luonteva ja toimiva kanava yhteydenpitoon suomalaisille amerikkalaisen jalkapallon pelaajille ja ystäville.

Avustajaksi

Gridiron.fi tarvitsee vapaaehtoisia toimituksen avustajia jokaisella pelipaikkakunnalla. Oletko mukana paikallisen seuran toiminnassa, tai käytkö usein katsomassa pelejä? Olemme kiinnostuneet kommenteistasi! Myös mielipidekirjoitusten kirjoittaminen vieraskynä-periaatteella on mahdollista.

Avustajan tehtävä sopii hyvin lajin ystävälle, jolla on näkemystä ja kykyä nähdä peli pintaa syvemmältä. Avustajan ääni kuuluu, nimellä tai anonyymisti!

Olemme myös kiinnostuneet korkealaatuisista valokuvista otteluista! Jos käyt kuvaamassa, lähetä kuvagallerian linkki meille. Mainitsemme kuvaajan kaikissa tapauksissa. Gridiron.fi ja suomalainen jenkkifutiskansa kiittävät!

Yhteydenotot: gridironfistaff@gmail.com.

Gridiron Network

Juhlavasti nimetty Gridiron Network on jenkkifutiksesta suomeksi kirjoittavien sivustojen verkosto, johon kuuluu tällä hetkellä Gridiron.fi:n lisäksi 2minuutinvaroitus.com. Verkoston kaikkia toimintoja on mahdollista käyttää yksillä käyttäjätunnuksilla.