Wolverines jatkaa kohti arvontaa

Gridiron Staff 13.8.2017 13:13 9 kommenttia

1 2  
13 7 20
35 31 66

(4-4)

20

(7-1)

66

12.8.2017 klo 16:00 Helsinki

Helsinkiläisjoukkue ei antanut ECG:lle mahdollisuuksia runkosarjan päätösottelussaan.

Kommentoi

 • Voisiko joku toimittaa Jabarille liiton oikean faxinumeron kun tilastot taas myöhässä. Kuopiosta tilastot löysivät perille sarjamääräysten mukaisessa akassa mutta Giants on tapansa mukaan myöhässä. Korneintahan tässä se, että kun tilastot ilmestyy alkaa kuhina ECG-ikonien X ja Jabari, facessa kun tähtipelaajat valittavat puuttuvien jaardien perään.

 • Ihan vaan muistutukseksi. Ollaan just siirrytty tariffitaulukossa kohtaan 2. enintään 2 vuorokautta:

  Tilastoinnin laiminlyöntisakot: MIESTEN I-DIVISIOONA
  – tilastot/Box Score myöhässä, 2h – 1 vrk 100 Euroa
  – tilastot/Box Score myöhässä, enintään 2 vrk 300 Euroa
  – tilastot/Box Score myöhässä, enintään 7 vrk -2 sarjapistettä

  Ei millään pahalla mutta ei hyvälläkään… …kele. Jos organisaatiossa ei ole paukkuja täyttää näitä oheisia vaatimuksia niin kannattaa palata II-divisioonaan. Monesko tilastojen myöhästyminen tämä onkaan samalta seuralta.

 • Eikös tolla Ecgllä ole tätä menoa tasapisteet Jagujen kanssa. Edellisestä pelistä tilastojen myöhästyminen meni yli ton -2 pistettä rajan ja nyt ollaan matkalla samaan sanktioon. Kohta arvotaan divarissa 3-4 sijakin.

  Tämä siis jos SAJL vielä noudattaa sääntöjään

 • Nyt näkyi kuvista että ottelussa oli tuomitsemassa J.Finni (tilastoja odotellessa). Miten voi ECG:n pelaaja tuomita ECG:n pelejä tai yleensäkään edes samaa sarjatasoa?

 • Ihan oikeasti, nyt alkaa olla toi 2 vuorokautta täynnä eikä tilastoja ole tarjolla tästä pelistä. Yllä olevan sanktiolistan vaihe kolme eli -2 pistettä alkaa olla nyt saavutettu. Divarissa on kaksi kelvotonta tapausta tilastojen suhteen, Helsinki ECG ja Kouvola Indians.

  Toinen juttu on Stewart Keenanin tapaus. Ilmiselvä sääntörikkomus joka ECG:n päävalmentajan toimesta vielä levitetty FB-kuvina. Heikko reagointiaika kurinpitoryhmällä.

 • Liitto on selkeästi saanu jo tilastot kun esim edetyt jaardit löytyy liiton jutusta

 • Steelers voitti sitten ykkösen runkosarjan, kertoo FSC Media Facebookissaan.

 • Missä hlllvetissä ne ottelun tilastot viipyy. HÄH. Onko Jabarin ECG todella sarjan huonoin organisaatio tästä näkökulmasta. Eikö ne enää uskalla julkaista edes itse pidettyjä lukuja kun nämä joukkueen kiiltokuvapojat (#1 & #2) kilvan vittuilevat somessa puuttuvia jaardejaan. Nyt ryhtiä siihen toimintaan ..kele.

 • Ei hitto mitä itkua… eihän jabar ole seuran johdossa, vaan valmentaja ja qb, että nyt haukutaan väärää henkilöä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *