Wolverines II sekoitti kolmosen pakkaa voitolla

Gridiron Staff 19.6.2016 11:42 3 kommenttia

1 2  
0 13 13
6 3 9

(3-1)

13

(2-2)

09

17.6.2016 klo 18:30 Helsinki

Etukäteisveikkailuissa sarjan kärkikolmikkoon arvioitu Lohja Lions joutui poistumaan Brahenkentältä kirvelevä neljän pisteen tappio niskassaan.

Perjantai-illan kolmosdivisioonaottelusta muodostui arvioiden mukaisesti tiukka ja tasainen vääntö. Vierasjoukkue Lions johti vielä puoliajalla, mutta toisella jaksolla Oskar Drockilan johtama ahmahyökkäys piristyi, ja sai puskettua taululle voittoon tarvittavat pisteet. Drockila heitti ottelun voittomaalin viimeisen neljänneksen loppupuolella. Wolverines-puolustus piti pintansa ja pystyi pitämään Lionsin lopussa poissa maalialueelta.

Tulos on Lionsille sikäli kirvelevä, että tappion myötä joukkueen mahdollisuudet selvitä kahden parhaan joukkoon tämän kauden runkosarjassa kokivat kovan kolauksen. Suoraan välieräpaikkaan oikeuttava sijoitus ei ole enää joukkueen omissa käsissä. Wolverines II:n voitto sen sijaan tarkoittaa sitä, että joukkueella on edelleen täydet mahdollisuudet vaikkapa koko runkosarjan voittoon. Wolverines II kohtaa sarjan kärkijoukkueet Kotka Eaglesin ja Oulu Northern Lightsin heinäkuussa.

Kommentoi

  • Tämä voitto lopulta osoitti, Että Wolvojen kakkosjoukkue on oikeasti varteenotettava III-divarin playoff-joukkue. Kukaan ei voi enää mennä edustusjoukkueen pelaajien peluuttamisen taakse kun kaverit eivät enää voi kakkosta edustaa. Wolvojen rosterissa löytyy edelleen alkukauden himmailleita pelimiehiä jotka tulevat saamaan peliaikaa kakkosessa sen ennen rosterimerkintöjä ykkösessä mutta se on laajan rosterin rakentamisesta saatu ja ansaittu etu. Pelinrakentana Drockila saa pelata sarjoja ”rajattomasti” junnustatuksellaan ja on tasoltaan ykkösessäkin eliittiä. Tämä on Wolvojen valtti kauden loppuun saakka.

  • Mitäs Jason Thomasille kävi tässä pelissä??

  • Ei Jason tässä II-joukkueen pelissä pelannut. Jason sain tällin päähänsä edellisessä 1d ottelussa Jaguaareja vastaan kypärä kypärään tilanteessa. FB;ssä olevien kuvien perusteella ilmeisesti murtuma poskiluussa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *