Wolverines Blue päihitti Sun Cityn toistamiseen

Gridiron Staff 31.7.2017 17:18 31 kommenttia

1 2  
3 20 23
7 8 15

(5-2)

23

(5-2)

15

29.7.2017 klo 13:00 Helsinki

Hankolaisjoukkueen kauden molemmat tappiot ovat tulleet helsinkiläisjoukkuetta vastaan. Samat joukkueet saattavat hyvinkin kohdata toisensa sarjan välierissä.

Kommentoi

 • Korjaus otsikkoon: Wolverines Gold voitti Sun Cityn toistamiseen ;)

  Wol Blue – Sun City ehkä sitten playareissa.

 • Niin meinaat kai että Wolverines gold voitti Hanko vaahteraliigan jossa Hangon puolella Berndtsson ja Samuli Alppiranta kopitteli keskenään?

 • Molempien seurojen ykkösjengit 😂

 • @@jebbe Hahhaa! Berntsson on SC:n oma kasvatti ja Alppiranta pelasi SC:ssä jo viime kaudella. Jos sen sijaan Porvoosta olisi tullut sallitut kolme kovaa pelimiestä, niin sitten olisi voinut jotain sanoa. Hyvää treeniä oli kuitenkin ja SC johti pitkään pelin revetessä isoihin peleihin vasta lopussa. Välierä onkin sitten mielenkiintoinen.

 • tästä pelistä olis kiva katsoo mitä maju ja ulkomaan miehet sai aikaan 2divarissa.

 • Älkää lynkatko kun erehdyn tänne kakkosen puolelle kommontoimaan :D
  Mutta kuten spartassa sanoistaan pitää vastata aina.
  Miksi ihmeessä näitä otteluita ei tilastoida? Jos niitä ei tarvitse, se ei tarkoita että ei saa tilastoida? kyllä kannattaa aloittaa tilastoiminen jo 2 divarissa, koska muuten 1 divarissa siitä voi vissiin saada jo noottia jos ei osaa.
  Ja vuonna 2012 Northern Lights ”tippui liigasta” sarjamääräysten rikkomisesta ja teki tilaa Kouvola indianssille :D
  LoL mikä tarina. mutta ihan ettei toista muiden virheitä niin tilastoja kannattaa tehdä ihan omaksikin iloksi. Pelaajat rakastaa kun omista tekemisistä jää recordi. Jopa minusta on vaahteraliigan tilastoissa muutama merkintä :D

  Divareiden tilastoissa olisin paljonkin mutta niitä ei ole vissiin koottu koskaan vastaavasti kuin Vaahteraliigasta. Kun löysin nimeni noista Liigan tilastoista halusin vielä koittaa, vaikka harttarit kaivoinkin uudelleen esiin, oli taso mennyt menojaan enkä uskonut enää että saan itseni tarvittavaan kuntoon. 2015 oli siis viimeinen ja harttarit laitoin roskiin. :D

  Olipas vuodatus, mutta tehkää organisaatiot ihmessä tilastoja ihan omien pelaajien iloksi!

 • Myös jo 2 divarissa pitäisi olla vaatimuksena tilastojen teko.

 • Päällimmäisenä ottelusta jäi mieleen miten pahasti Wolverinesin hyökkäyksen linja oli alakynnessä KOKO ottelun Hangon DL vastaan. Kentällä kuitenkin 1.divisioonan jätkät. Tämä mielestäni se osa-alue joka tulee ratkaisemaan Kuopiolle Spagettimaljan. Janne tai Oscar pääsi ihan korkeintaan muutaman kerran heittämään rauhassa kupista. Välierä wol-sc tulee valitettavasti olemaan samanlainen teurastus kuin eag-wol viime kaudella. Hanko on kova jengi kakkoseen tänä vuonna, siellä tulee hyvä finaali.

 • ei niin helposti vain ilmesty… ihmetyttää ettei edes ole pakollinen kuvat pelit!

 • Kuten olen tainnut kirjoittaa aiemminkin, SC:n DL on yllättänyt minutkin positiivisesti, eikä se ole pelkästään Heinäsestä kiinni. Eikä ole ollenkaan mahdotonta, että Eagles tulisi yllätetyksi välierässä, jolloin SC:n välierävoitto toisi Rautamaljan Hankoon. Eagles on kova, mutta paljon on kiinni Nesistä, joka on valitettavasti vamma-altis. Toisaalta Oulun parasta ei taatusti olla vielä nähty ja uskon heidän raivaavan tiensä välieriin. Ja jos sinne pääsevät, heillä on varmasti ässiä hihassa. Arvailuahan tämä kaikki vain on, mutta jännät ratkaisupelit kyllä saatiin.

 • Enemmän kuin Heinänen siellä teki tuhoja #79.

 • No ei se ihan noin mennyt, ja ei ollut. Terv katsoja 52

 • Pisti silmään sana vamma-altis. ja särähti sen verran, että en malta olla kommentoimatta. hmm.. 27 kautta ja oon missannut ehkä 6 peliä loukkaantumisen takia. Niistäkin 3 putkeen vuonna 2008 :) Viimeksi vamman takia poissa 2013 II-divarin finaallin.
  Aina välillä täällä Gridironissa lukee, että mulla on sitä ja tätä, mut ei ne pidä paikkansa. Tänä vuonna murtu kylkiluu, mutta en jättänyt sen takia yhtään peliä väliin. Hanko jäi siksi, koska otteluohjelma vaihui sen jälkeen kun olin ottanut lomamatkan. Toivon, että päästään finaaliin ja kohdataan Hanko, siellä hyvä porukka tänä vuonna. Laittoivat todella ansiokkaasti Wolverines Goldish Bluen tiukoille. ja ai niin, finaali pelataan Kotkassa ;) t. Nesi

 • Kenetkä haluaisit haastaa pelaamaan eaglesia vastaan Suomibowl 2017 pelissä? (Vain suomenlippukypärät)
  Saataisiin huutelijat hiljaiseksi siitä että Niclas Carpelan on suomen kaikkien aikojen toiseksi kovin QB kautta historian. (Sorry pistän petruksen edellesi) mutta olet hall on fame materiaalia jos ikinä lopetat. Siitä pidän huolen. ;)

  Olis mahtavaa kun joku tekis sun aiemmista otteluista historiikin. Mä muistan ekan kohtaamisen v 2005 Oulussa raatin stadionilla, pistettiin teidät lujille kun pelasitte demonsissa ja joku pelaaja tais lähteä teiltä kesken matsin lentokoneeseen :D. Mä olin sillon vielä käytännössä sivurajalla mutta sua jumaloitiin jo silloin. :)

  Muistaakseni en ono ikinä voittanut sun johtamaa joukkuetta, en huskiesia, en steelerssiä, en demonssia. Mutta joskus olen sut pysäyttänyt yhdellä kädellä takaa roikkuen paidassa sekä olet väistänyt minua sivurajasta yli kun olen koittanut sukille vetää :)

 • Se Nesi tarkoitti että sä olet vanha.

 • @Nesi Sorry Nesi sanavalintani! En puhunut koko urasta, vaan ajattelin viime vuosia. 2013 finaali ja 2015 lopussa taisi olla olkapäässä vamma ja nyt tuo kylki, joka varmana on huonoa tuuria. 2015 et tainnut jättää pelejä väliin tai ainakaan finaalia, mutta vamman kanssa ei voi olla parhaimmillaan. Eikä ikä helpota asiaa vammojen suhteen, mutta hattua nostan suorituksillesi. Korjaan sanani niin, että riski vammoille on suurempi kuin nuoremmilla pelaajilla. Ja toivon SC:n kohtaavan juuri sinun luotsaaman Eaglesin, sillä SC:n tappioista huolimatta pelit ovat olleet nautittavia. Varsinkin 2013 välierän pisteiloittelu on piirtynyt verkkokalvolleni. Tosin toivon myös Rautamaljaa Hankoon, eivätkä nuo kaksi vaihtoehtoa taitane toteutua samassa paketissa:)

 • Kiitos @Suomibowl :) ja juu Petrus on selkeä g.o.a.t!
  Taidan muistaa tuon Oulu pelin, voitettiin ihan lopussa pitkällä heitolla Harri Autiolle..

  Kyllä sä olet oikeassa tuossa suomibowl asiassa siinä, että kovat importit sekoittaa voimasuhteita paljonkin. Itse olen sitä mieltä, että meillä on aika kova kotimainen rosteri tällähetkellä Kotkassa. Hieno sekoitus uutta nuorta talenttia ja sitten vaahteraliiga ja I-divisioona kokemusta myös paljon. Meidän Latvian RB importtikin on sellainen kaveri joka kauden alussa ei edes ollut meidän paras RB, mutta on hienosti kehittynyt kauden aikana ja pääsemässä vakiovirheistään eroon.

  Kysymykseen kenet haluaisin haastaa niin onhan niitä useitakin.. Kyllähän se välillä ärsyttää, että jos henkilö X, pelaa esim. I-divisioonajoukkueessa niin tämä olettaa, että heidän joukkuuensa on automaattisesti parempi, koska se on ylemmällä sarjatasolla. Mutta se nyt kertoo sitten enemmän tämän tyypin omasta tietämättömyydestä ja haluttomuudesta tunnustaa faktoja. Näitä on tullut vastaan, mutta ei niistä enempää. En valitettavasti viitsi vastata ihan joukkueiden nimillä ketä haluisin haastaa suomirostereilla, mutta kyllä niitä esim. I-divisioonasta löytyy useita.

 • @Sun Dance. joo no hard feellngs :) tottahan se on että tässä iässä voi helpommin tulla damagea. Mutta tosiaan aika todella rikki saa olla, että pelejä jätän väliin. 2013 finaali oli pakko, kun käsi meni leikkauskuntoon siellä välierässä Hangossa. (jonka pelasin silti loppuun :D )

 • @AK
  no se oli oikeassa siinä. tai itse preferoin: Vanhahko… :D

 • Mitä ne huhut Steelersin uudesta Suomi (jenkki) RB:stä on?

 • Mä saatan alkaa puuhaamaan tosissaan tuota Suomibowl 2017 ideaa, Suomibowl(nimimerkki) saat kyllä rauhoittua noiden mielipiteittesi kanssa jos meinataan alkaa tekemään yhteistyötä!

  @Nesi, Luin tänään googlettamalla Eaglesin kirjoittaman jutun sinusta vuodelle 2016! Haluaisin ehdottomasti että pelaisit ensimmäisessä Suomibowlissa! Olet kyllä hienon uran pelannut ja tuopin tarjoan milloin vaan jos tavataan. Olen minäkin sinua vastaan pelannut, itseasiassa viimeisen kerran v. 2015, ja tarkoitus oli vielä spagetissa ottaa uusinta, vaan toisin kävi.

  Haastan tässä muitakin lukijoita eli pelaajia ottamaan haasteen vastaan.
  -Löytyykö jostainpäin Suomea senlainen seura, jolla on mahdollista saada kenttä Vaahteramaljan jälkeiselle viikonlopulle? (Plan B, alan kysymään naapuripikkupitäjistä, tiedän ettei tästä kaupungista missä asun saa kenttää käyttöön ilman järkevää summaa, mutta seuran vuorolla voisi onnistuakin.)
  -Eagles on ehdottomasti kutsuttu varsinkin jos herra Carpelanilla on viimeinen peli jo mietittynä.
  -Haastajaksi haluaisin melkein Vaasa Royalsin suomimiehstöllä (QB Juuso Saikko) Tai sitten Butchers, QB:na Berndsson. Tai Trojans Suomiqblla. Tai Wolverines Suomiqb:lla tai jopa Rojon johtamana, mikäli lippu on niskassa sinivalkoinen.
  -Suomikypärät pelaa, ja ottelusta voisi tehdä hyväntekeväisyystapahtuman jonne on vapaapääsy.
  -Mikäli joku haluaa tuomariksi, saa tulla, jos ei ala löytymään niin maksan vaikka omasta pussista.
  – Jos joku haluaa kuvata, se onnistuu.
  – Ruokaa ja juomaa saa tuoda mitä haluaa, hommaan tarvittavat järkkärit mutta yhtä isoa piknikkiä (lue saa tuoda omat juomat), luonnollisesti jos joku seura haluaa järjestää niin sitten saa järjestää ja periä vaikka 100 euron lippuhintaa mutta visiosta puhun.
  – hommaan selostajan, jos senlaista ei ilmoittaudu.
  – lopuksi palkitaan pelaajat
  – jos joku yhteistyökummppani lähtee mukaan, niin järjestetään sinne jatkot osallistuville järjestäjille / talkoolaisille. Muuten hommataan joku mökki / jokainen jatkaa menoaan.

  Eihän se ole kun aletaan tekemään!
  Postailen jossain vaiheessa vähän omia yhteystietoja johon voi laittaa vaikka viestiä.

  Avoimesti voi tänne laittaa viestiä niin voin soitetella eri seuroille, mutta pallo on nyt teillä suomipelaajat! teidän pitää haluta suomibowl teidän kotikentälle niin se tapahtuu!

 • Alkaa noi jutut olla sillä tasolla että suosittelen siirtymistä Suomi24-sivustolle jatkamaan visiointia ja palaveria

 • Hauska kun joku uskoo, että tälläinen järjestyisi. Hauska ajatusleikki toki, johon heitän oman lusikkani soppaan.

  Jos pelattaisiin pelkästään suomalaisilla, tämän kauden rostereilla, niin ainoat varteenotettavat ehdokkaat ovat Roosters ja Porvoo.

  Porvoon ei tarvitse korvata kuin kolme jenkkiä. Berdnsson QB:ksi, joka pelasi jo ihan hyvin tällä kaudella. RB:n korvaaminen on isoin ongelma. Ainoa varteenotettava vaihtoehto on Lindell, joka nyt ei ole juoksijana kovin kummoinen. Se vie hyökkäyksen parhaan terän, kun puolustus voi keskittyä heittoon. Rissut on hyvät. Puolustuksessa Roach pitää korvata ja siihen toinen junnuista, Seppänen tai Mäkelä. Takakenttä on edelleen ongelma, mutta kun muilla ei ole ulkomaalaisia, niin helpottaa.

  Roostersin hyökkäys korvaa Connetten maajoukkueen aloittavalla pelinrakentajalla eli Flinkmanilla. Juoksu toimii aika hyvin Pajarisen kanssa. Rissuista pitää korvata kaksi kovaa importia. Siinä taso laskee selkeästi. Roostersin juoksupeli olisi parempaa kuin Porvoon, heitto heikompaa. Aika tasaista. Puolustuksessa yks keskinkertainen lb pitää korvata, tähän varmaan Poikonen. Kaksi kovaa safetyä korvataan kahdella suht hyvällä kotimaisella, jos ei ihan maajoukkuetasoa, mutta heti siinä alapuolella Hämäläinen ja Rontu. Porvoon pitää korvata vähemmän, mutta pidän erityisesti Roostersin DL:ää niin kovana, että sen avulla menee hieman edelle Porvoota.

  Hitto, tämähän olisi aika hyvä peli! Voisin jopa maksaa, että tuon näkisi.

 • Ja haaste vastaanotettu!
  @reliikki lupaan yrittää pitää pääni kiinni ettei lajin wannabeelle tule paha mieli :D LOL
  Nyt kyllä kuulutan oikeasti noita pelaajia potkimaan johtoa ottamaan haasteen vastaan. Jos reliikki alkaa touhuamaan niin mistä sitä tietää mitä saa aikaan ;)

  Tarkoitus ei ole pelata mitään epävirallista suomenmestaruutta VAAN
  Järjestää peli jossa pelaa vain suomalaisstatuksella pelaajia, oli joukkue sitten divarissa tai liigassa. Ja onhan se melkoista jos 2 divarijengi voittaa 1 divarijengin. Vois vielä vähän haastetta laittaa että alemman tason joukkueet siis sarjoissa jossa on vain EU statuksella pelaavia, ei voi olla kahta pelaamassa vastakkain. Elikkä ei mitään uusintaotteluita jos kokoonpanot on käytännössä samat (esim eagles Hanko molemmat 2 div)
  Haaste olisi nyt lähinnä että joku nouseva rupusakki kolmosesta saa kokeilla paskaa indiansia vastaan tai mikäli konsepti kehittyy niin jokupäivä vastassa on kaksi liigajoukkuetta.
  Eli toistan, ei ole tarkoitus saada ekaan roosters butchers, vaan esim Eagles vs Steelers. Ja nimi on Suomibowl eikä epävirallinen suomenmestaruus (ääliöt)

  Sitä pienempi pitäjä, sitä helpommalla saadaan tosiaan järjestelyt tulleen ekaan matsiin että hurlumhei, ja eiköhän pelata!

  Ja niille jotka ette usko, ei harjoitusmatsin järjestäminen ole vaikeaa. Osa seuroista toimii pelaajien vetämänä tai entisien pelaajien johdossa. Jos joukkueellinen pelaajia on sitämieltä että lähdetään pelaamaan vielä yksi peli niin kyllä ne lähtee. Koska pelaaminen on hauskinta mitä tiedän!

  Ja sajl saa osallistua tähän matsiin siten että ei osallistu :) tällä ei ole mitään tekemistä minkään sääntöjen kanssa vaan kyseessä on Suomessa pelattava näytösottelu joka on pelaajilta pelaajille rakkaudesta lajiin.

  Imekää siitä.
  Ja aikataulua on vissiin kuukausi joten kevyesti järjestää harjoituspelin.
  Ja joo ei siitä tule ekalla kerralla mikään superbowl , vaan ainoastaan peli ja sitten lähdetään kehittämään seuraavalle vuodelle parannuksia. Tästähän voi jäädä historiaan ihan eka voittaja ja ties kuinka monivuotinen perinne saadaan aikaan :D

 • SAJL:n alaisten sarjojen lisenssipelaajat eivät pelaa yhtäkään näytösottelua jefua ilman SAJL:n lupaa. Vaahtermaljan jälkeen SAJL:n pääpanostus on maaottelut. En tarkoita etteikö liitto voisi hyvissä ajoin anottuun näytösotteluun antaa lupaa, mutta ilman lupaa jokainen luvaton pelaaja on jatkossa pelikiellossa. Eli ime sinä siitä.

 • No huhhuh! olipas hyvä että tuli puheeksi! ottelun tapahtuma olisi tarkoitus olla hyväntekeväisyys ja rakkaus lajiin ja ilmainen.
  Älä huoli, mä en pelkää sääntöjä ja varmasti saadaan lupa ottelutapahtumalle! kyllä lajin liitto tykkää lajista joten veikkaan että on mukana. se miten me sovitaan että liiton pelaajat pelaa ja Eu sorsimista ei aleta harrastamaan missään nimessä elikkäs alan järkkäämään tätä ensimmäisenä SAJL:n puolesta. ns. luvat kuntoon.

  Tuleeko muita kompastuskiviä mieleen? Olen joskus naisten joukkuetta valmentanut ja silloin joukkueenjohtajana toimi pelaaja, ym seuran kanssa järjestettiin otteluita, elikkäs ottelutapahtuma naisten liigatasoisena (selostus ja tuomarit ja kenttä) luulisi onnistuvan. Jos lajilla on jotain vaatimuksia niin sitten ne hoidetaan. 10 lisenssiä muistaakseni maksaneena eiköhän liitto saada tämän asian kannalle, tai tuskin se ainakaan poikkiteloin aikoo. olisi muuten hauska jos kieltäisi! siinäpä vasta suomi24 tasoinen läppä ;)

 • SAJL koitti aikoinaan kieltää myös liittoon kuulumattomien ts. jäsenmaksua maksamattomien pelaajien pelaamista ulkomailla.

  Urheilun oikeusturvalautakunta pisti liitolle jauhot suuhun.

  http://www.oikeusturvalautakunta.fi/paatokset/vuosi-2008/17-2008-amerikkalainen-jalkapall/

 • Noin tosiaan kävi ja jäsenmaksut eivät liity tuohon asiaan mitenkään. Tuossa tapauksessa todettiin että pelaajia ei voi rangaista koska tekohetkellä he eivät ole olleet kilpailusääntöjen alaisia eli minkään seuran jäseniä…

  Näytösotteluun pitää pyytää liiton lupa ja kyllä sellainen lupa lähes aina irtoaa…

 • Pointtihan onkin se että jos pelaat vaikka divarissa ja olet maksanut divarin maksun ja kun divarin kausi on ohi, niin eikös silloin se sopimuskin raukea. Eli kauden jälkee ei pitäisi olla enää kirjoilla, jos se sopimus on kirjoitettu pelikaudelle. Lisenssi taas ostetaan vuodelle ja 1.1. ei ole olemassa lisenssiä ennen kuin uusen ostaa, eli vuoden vaihteen ja sen välisen ajan kun uuden lisenssin lunastaa, ei tarvitse lupia yhtään mihinkään.

 • Kaikki ovat puhuneet koko kauden kuinka hämeenlinnan omat pojat ei saa peliaikaa importtien takia. Olisi mielenkiintoista nähdä suomibowlissa nesiä ja eaglesiä vastaan nesin entinen joukkue huskies. Siellä kuitenkin on käytännössä 2nd tringissä viime kauden spagettimalja voittaja ja kaikki suomalaisia. Ja tietenkin qb:na nouseva tähti huhtinen!

 • Mitäs jos heräteltäisiin East-West Bowl henkiin..Ne oli mukavia tapahtumia..

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *