Wolverines Blue lähellä lohkovoittoa etelässä

Gridiron Staff 6.8.2020 22:25 6 kommenttia

1 2  
0 6 6
13 14 27

(3-1)

06

(3-0)

27

6.8.2020 klo 18:00 Hyvinkää

Torstai-illan ottelussa helsinkiläisjoukkue päihitti Hyvinkää Falconsin 6-27.

Tulos tietää sitä, että Wolverines Blue on hyvin lähellä kakkosen etelälohkon voittoa. Lohkovoitto voi varmistua jo lauantaina, jos Lappeenranta Razorbacks ei voita Vantaan TAFT:a. Lohkovoittaja saa vastaansa lauantain Northern Lights – Spartans -ottelun häviäjän.

Kommentoi

  • Falconsilla Rollosta Pineda+muutama muu. Wolvot halusivat korostaa että heillä ei ollut omia ylemmän tason vahvistuksia. Kova ja reilu peli. Parempi voitti.

  • En osaa nyt suoraa sanoa, mitkä on ylemmän tason vahvistuksia, mutta aika monen Wolvojen tänään pelanneiden kaverien nimi löytyy myös tuolta ykkösjoukkueen nimilistasta. Ei siellä nyt ihan ykkösnippua näkynyt, mutta aika moni puhui myös jotain muuta kieltä kuin suomea ja jotain importtikuvia siellä pelin jälkeen taidettiin ottaa myös…

  • Noinko paljon harmittaa? Tottakai löytyy nimiä, mutta ei yhtään sellaista jolla olis isompaa roolia.

  • Isompaa roolia tai ei mutta pelaa kaksi sarjatasoa korkeemmalla

  • Voi kyynel. Vastassa oli Rovaniemeltä raahattu importti ja muutama muu pelaaja. Ja nää Hyvinkään mopoautoilijat kitisee Vaahterassa pelaavista 01-02 syntyneistä junnuista, jotka pääsee pelin ratkettua kentälle tai vaihtomiesten varamiehistä

  • Mitä näistä nyt jälkikäteen itkemään? Jenkkifutiksessa käy joka matsissa niin, että toinen jengi voittaa ja toinen häviää.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *