Veljmiehet voittoon Pohjois-Savon derbyssä

Gridiron Staff 24.7.2021 20:16 10 kommenttia

1 2  
0 0 0
13 6 19

(0-4)

00

(2-1)

19

24.7.2021 klo 14:00 Kuorrevirran urheilukenttä

Ottelu Kiuruvedellä päättyi 0-19 (0-13).

Ottelutallenne löytyy YouTubesta.

Kommentoi

 • Ensi kaudeksi näille milky cityille ja goatseille yms. muille hupijoukkueille oma sarjansa. Kauden aikana on käynyt selväksi ettei nämä Kiuruvedet ja jne. kuulu 2.divisionaan, eivät pärjää, eivät edes pysty haastamaan kakkosen kovimpia joukkueita. Ainoa tehtävä näillä täytejengeillä on lähinnä toimia vain piste-automaatteina.

 • 2.divisioona on hupisarja

 • vain kipikapi seurojen luottamustoimiin ajamaan asiaa. Jos II divari on alin 11 vs. 11-sarja, niin varmasti tasoeroja syntyy. Jossain välissä alin oli III divari, mutta seurat eivät tuota ilmeisesti halunneet. Välillä ihmetyttää joidenkin (surkeiden) halu pudottaa milloin mitäkin joukkuetta alaspäin, varsinkin kun suomalaisten joukkueiden taso voi vaihdella eri kausina aika paljon riippuen pelaajaliikenteestä.

 • Suksien varmaan volvot peluuttaa siellä vaahteraukkoja

 • Menikö tosiasiat ihon alle? Kolmonen olisi hyvä sarja näille 2.div surkeimmille ka hupijoukkueille. Se ei kehitä lajia että tasoerot ovat suuret

 • Ja siihen vielä kirsikkana päälle tietämättömät tuomarit jotka eivät jaksa kehittää taitojaan saati sitten opiskella niitä sääntöjä

 • Goats pelasi tiukasti Jaguarsia vastaan ja tiukalta näyttää myös Northern Lightsia vastaan. Lisäksi Vuohilla on katsomossa enemmän väkeä kuin Royalsilla Vaahteraliigassa. Ihan eri kastin joukkue kuin Farmers vaikka opittavaa vielä varmasti riittääkin.

 • Kiva kun kannustat kaikkia lähtemään mukaan tuomarointiin. Hauska harrastus?

 • ”Menikö tosiasiat ihon alle? Kolmonen olisi hyvä sarja näille 2.div surkeimmille ka hupijoukkueille. Se ei kehitä lajia että tasoerot ovat suuret”

  Nykyään kolmonen on ns. äijäliiga jossa pelataan 7 vs. 7 turnauksina. Jos seura haluaa pelata 11 vs. 11 ja pelaajia on tarpeeksi, niin kakkonen on alin missä se on mahdollista. Miksi näin sitä pitää kysyä seuroilta. Ei tuo 7 vs. 7:kään pitkän päälle kehitä joukkueita/seuroja. Jos haluat näitä omasta mielestäsi hupijoukkueita pudottaa, niin se onnistuu seuraorganisaatioiden kautta liiton sarjajärjestelmän pohjalta.

  ps. Eikä mennyt tosiasiat ihon alle, kun et niitä esittänyt. 😂

 • Eipä nuo hupijoukkueet erotu ainakaan tuloksissa. Aika maltillisia lukemia ottaen huomioon että molemmilla ensimmäinen kausi 11 vs 11 sarjaa. Tämän takia laji ei kehity koskaan, sillä jos joku yrittää tehdä jotain ammutaan se heti alussa alas ”hupiseurana”.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *