Sun Cityn kauden ensimmäinen voitto on tosiasia

Gridiron Staff 29.5.2016 22:00 Yksi kommentti

1 2  
7 10 17
0 0 0

(1-2)

17

(0-2)

00

28.5.2016 klo 14:00 Hanko

Pelinrakentajana aloittanut Joni Vatanen johti aurinkokaupungin joukkueen takaisin voittosarakkeeseen.

Kakkosdivisioona tiivistyi entisestään Hanko Sun Cityn onnistuessa päihittämään vierailevan Helsinki East City Giantsin lukemin 17-0 (7-0). Kun joukkueet ovat pelanneet kaksi tai kolme ottelua, ei sarjan voimasuhteista voi vielä vetää pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Vaikuttaisi siltä, että kakkonen on tämän kesän tasalaatuisin sarja Suomessa.

Hangon lauantainen ottelu eteni pitkään maalittomana, kunnen Sun City onnistui maalinteossa ensimmäisen puoliajan lopulla.

Pistesuorituksia jouduttiin odottamaan aina toisen neljänneksen viimeisille minuuteille, jolloin Vatasen 16 jaardin juoksu ja sitä seurannut ECG:n pelaajan 15 jaardin kakku toivat pallon viiden jaardin päähän maalista. Tässä kohtaa joko Tom Lastunen tai Richie Ikpah tuntuvat suhteellisen varmoilta vedoilta – ja nyt oli Lastusen vuoro tehdä avauspisteet. Päälle takuuvarma Joakim Backmanin lisäpiste.

Aivan jakson lopussa ECG:n pelinrakentaja Niko Bredbacka löysi SC:n puolustuksen uinahduksen ansiosta pitkällä heitolla Oskari Hyvärisen joka eteni 59 jaardia yhdellä siivulla aiheuttaen Sun Citylle pientä huolen aihetta. Neljä epäonnistunutta heittoyritystä myöhemmin puoliaika osui kohdalle ja SC pääsi tauolle hyvissä asetelmista. (lähde)

– Tiesin että ECG pelaa todella hyvää juoksupuolustusta, mutta pääsimme haastamaan heitä ja käytännössä dominoimme heitä läpi ottelun. QB-valinta oli eräänlainen herätys koko joukkueelle tällä kertaa, ja näytti toimivan, Sun Cityn päävalmentaja Tony Andersson kommentoi joukkueen raportissa.

Kommentoi

  • Sun City sai vihdoin palloa Lindholmille ja johan rupesi ketsuppipullo avautumaan! Mielenkiintoista nähdä kumpi QB pelaa Porissa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *