Steelers historialliseen voittoon Saintsin loppukiristä huolimatta

Tuomo Tomperi 13.5.2018 17:36 3 kommenttia

1 2  
13 16 29
35 0 35

(0-1)

29

(1-0)

35

12.5.2018 klo 15:30 Tampere

Kuopio Steelers nappasi arvokkaan päänahan Tampereella päihittämällä Saintsin jännittävien vaiheiden jälkeen kuudella pisteellä. Voitto on kuopiolaisjoukkueen liigahistorian ensimmäinen.

Ensimmäinen peliviikko paketoitiin lauantaina Tampereella, kun Saints ja Kuopio Steelers kohtasivat Pyynikillä. Sarjanousija Steelers kainosteli ensimmäisen neljänneksen, mutta takoi sitten voittoon tarvittavat pisteet ja selviytyi myös Saintsin toisen puoliajan haastoyrityksistä. Lopputulos Steelersille 29–35 (13–35).

Saints aloitti ottelun terävästi, ja Saksasta Vaahteraliigaan palannut Micky Kyei teki heti kotijoukkueen ensimmäisen vuoron päätteeksi komean touchdownin pelinrakentaja Kyle Nolanin heitosta. Steelers oli alussa pulassa erityisesti Kyein kiinniottojen kanssa. Touchdownin jälkeen lisäpiste epäonnistui ja ensimmäinen neljännes päättyi lukemissa 6–0.

Toinen neljännes oli Steelersin yksipuolinen näytös. Pääosaa esittivät pelinrakentaja Seth Peters ja laitahyökkääjä Charles Wort, joka teki Petersin heitoista kolme touchdownia. Yhden touchdownin Peters heitti hyvän ottelun pelanneelle Petteri Vilpposelle ja yhden hän juoksi itse. Kun Markus Ojainväli vielä kengitti jokaisen osuman jälkeen lisäpisteet onnistuneesti, iski Steelers neljänneksen aikana hulppeat 35 pistettä. (lähde: vaahteraliiga.fi)

Katso Jari Turusen kuvat ottelusta täältä. Harri Koivusen otoksia löydät puolestaan täältä.

Kommentoi

  • Peli oli lauantaina ja tänään on maanantai 8.33 eikä tilastoja ole tarjolla. Ymmärrän että tappio tuntuu pahalta mutta siitä huolimatta elämän pitäisi jatkua ja tilastot toimittaa tarjolle…

  • Ja minä odotan, että Ruutuun tulisi jo tallenne että pääsen pelin näkemään kun se jäi suorana lähetyksenä näkemättä. Viime vuonna tallenteet tulivat asap, nyt tuntuu taas että kestää ja kestää.

  • Näin se taisi olla viime kaudella. Täällä myös Pyynikin lähetyksen tallennetta odotetaan. Pitää toivoa että sujuu paremmin jatkossa.

    Tilastot pitäisi olla helpompi julkaista, jos ne on tehty. Live-tilastointihan ei pelittänyt lauantaina.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *