Saints voittoon – ja liigaan 2018

Gridiron Staff 20.8.2017 22:50 10 kommenttia

1 2  
14 21 35
28 24 52

(6-6)

35

(3-9)

52

20.8.2017 klo 15:30 Porvoo

Tampere Saints onnistui nousemaan päätöskierroksella pois putoajan paikalta, kun joukkue päihitti Butchersin Porvoossa 35-52 (14-28).

Vaahteraliigan runkosarja pelattiin valmiiksi sunnuntaina Porvoossa. Viimeisessä ottelussa kohdanneiden osapuolten kotijoukkue Butchersin ja Tampere Saintsin osalta panos oli selvä: Butchersille ei ollut väliä, miten ottelu päättyy. Saints puolestaan tarvitsi voiton varmistaakseen sarjapaikan. Lopulta Saints myös tässä tavoitteessa onnistui. Ottelu päättyi 35–52. Saints teki kauden korkeimmat pisteensä parhaimpaan mahdolliseen aikaan. (lähde: vaahteraliiga.fi)

Kommentoi

 • Vois kuuluttaa nyt Seinäjoelle että olis paikallaan uutinen viimeiseksi jäämisestä ja divariin menemisestä suosiolla. Veikkaan että Koitetaan löytää liitolta keinoa miten pysyttäisiin liigassa vaikka pelillisesti jäätiin viimeiseksi. Viimeisen paikka on divarissa ja näin se vaan on.

  Jos liitto päättää ett pelataan enemmällä kuin seitsemällä joukkueella niin sitten asia on eri. Siispä totean, Seinäjoki jäi viimeiseksi ja on siten Suomen 8. Paras joukkue rankingissa ja tämä pitäisi divarin uskottavuudenkin kannalta uutisoida. Olkaa nyt perhana rehellisiä omille faneille. Asiat sanotaan suoraa ja niin se on. Liigapaikka pitää ansaita pelaamaalla ja nyt se pitää todistaa divarin kautta. Sääli se on koska joukkue voittaisi nyky kokoonpanolla heittämällä divarijoukkueet. Suosittelenkin järjestämään harjoituspelin ennen seuraavaa kautta juurikin nousijaa vastaan. Siinä saa hyvän kasvojen pesun jos voittaa ”liiganousijan divarijoukkueella”.

  Ja sanonpa vielä että divari voi tehdä hyvääkin, pääsee oikeasti nuoret ja uudemmat pelaajat kentälle paljon, senverran epätaisainen ykkösdivari valitettavasti on. Mielestäni liigan voisi laajentaja vaikka siten että siellä pelaa crokot wolvot ja steelers. Onneksi näistä asioista kuitenkin päättää seurojen edustajat Elikkäs veikkaanpa että 7 joukkueella mennään v 2018. Liigaa. Ja divarin voittaa 2018 crokot ja nousee takaisin!

  Ryhtiä toimintaan! 2 voittoa liigassa ei ole mikään katastrofi, paljon epäonnea ja pienestä kiinni. Tavoite pitää kuitenkin olla mestaruus eikä sarjapaikan säilyminen.

 • Krokot ei pärjää nykykunnossa mitenkään steelersille eikä wolvoille… Eikä tule voittamaan ensi vuonna divaria jos edellämainituista jompikumpi joutuu divariin jäämään. Se divariin jäänyt voittaa ja krokot joutuu ottaa vauhtia vielä ainakin vuoden siitä…

 • Lueppa tämänpäivän Ilkka.

 • Ja mitäpä siellä lukee kun me ulkopaikkajuntit emme päässe Ilkkaa lukemaan

 • Mitä siell Ilkassa lukee … ?

 • Otsikon näen, en muuta….

  ”Crocodilesin floppikausi päättyi putoamiseen
  Viimeisten 25 vuoden aikana säännöllisesti mitaleita amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigassa rohmunnut Seinäjoki Crocodiles putosi divariin viikonlopun otteluiden mentyä heidän kannaltaan epäedullisesti. Lue lisää”

  Vai että ”putosi divariin viikonlopun otteluiden mentyä heidän kannaltaan epäedullisesti”… Hahah.
  Putosivat kyllä ihan siksi että olivat huonompia. (Lue: huonoimpia)

  … Vuosikaudet import-armeijana tunnetut Crocot kun eivät saaneetkaan sitä tuttua import rykelmää, niin tässä on tulos.

  … Itseä kiinostaa miltä Hämeenlinna näyttää tulevaisuudessa… Resepti on paljon huonompaan kuin Crocoilla. ;)

 • Eipä tossa Ilkassa mitään kummallista. Toteamus viikonlopun peleistä on toimittajan mutta Jalava pyörittelee asioita varsin realistisesti. Toki jättää ovea auki jos joku ensi kauden Vaahterajoukkueista ei täytä lisenssivaatimuksia tai mikä on sarjajärjestelmä jonka mun käsittääkseni on lyöty lukkoon eli 6-7 joukkuetta.

 • ehkä tuo jonkin verran kertoo mistä suunnasta nimim. ilkka on.
  ”odottaa mielenkiinnolla miltä hämeenlinnassa näyttää tulevaisuudessa”, mutta jättää kertomatta että vaasassa tilanne on täsmälleen samankaltainen.

 • Miltä se hämeenlinna näyttää nyt melkein 7kk kommenttisi jälkeen?

 • riippuu kehen verrataan?

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *