Royals nousi tappioasemasta voittoon kotonaan

Gridiron Staff 1.8.2020 23:07 11 kommenttia

1 2 3 4  
0 7 12 20 39
14 7 7 0 28

(1-0)

39

(0-1)

28

1.8.2020 klo 14:00 Vaasa

Wasa Royalsin ja Porvoon Butchersin välinen kamppailu päättyi isäntien voittoon vahvan toisen puoliajan ansiosta.

Kommentoi

 • Oli kyllä suht liekitystä tää peli. Viihdyttävä setti kun Royals heräsi. Kypärä logoineen oli myös makeeta jenkkimeininkiä.

 • Royals saa vielä ilmeisesti uudet pelipaidat? Ainakin nyt nuo Royalsin punaiset ja valkoiset camo-kuviolliset ovat sarjan ylivoimaisesti hienoimmat, mutta saa nähdä onko uudet samaa kuosia. Toivottavasti.

 • Imo camo-kuvio aika kliseisen näkönen, tulee lähinnä joku ö-luokan sarjajoukkue mieleen. Kypärät on siistit. Mutta ehdottomasti tylsimmän ja halvimman näköiset asut löytyy Wolvoilta, hävettää katsoa niitä ruudusta.

 • Ihmeellistä että jengeillä ei ole enempää mielikuvitusta ja järkeä peliasujen suhteen. Tässä oma ranking
  1. Royals, sydän.
  2. Roosters, fiksut ja selkeät.
  3. Wolverines, selkeät mutta tylsät.
  4. Steelers, tylsät.
  5. Crocodiles, halpaa ja sekavaa 1.
  6. Butchers, halpaa ja sekavaa 2.

  Ennenkuin joku puristi alkaa riehuun niin muistetaan että tätä lajia pitää yrittää tehdä niille jotka ei vielä sitä seuraa eikä niille jotka tulee joka tapauksessa ja ovat aina naama sillä norsun…

 • Sivitaanko pojat että on hienoa että tänä kesänä ylipäätänsä pelataan. Kaikilla rahat vähissä joten liigan eka kierros oli siihen nähden huikeeta viihdetta ja venymistä joukkueilta ja liitolta ja kaikilta mukana olevilta osapuolilta.

 • Aika samoilla linjoilla pienellä twistillä:

  1. Roosters, jenkkifudispeliasu. Aina pientä uutta, toimii hyvin
  2. Royals, mageet, siinä rajoilla mennäänkö jo liian imeläksi
  3. Crocodiles, pohja hyvä, mutta sitten pilattu sekavuudella
  4. Steelers, ei yllätä
  5. Wolverines, oli siistit kun tuli, nyt olis aika uusia nahka. Siitä keltaisesta kyllä sais hienon
  6. Butchers, ne on aina pelannu näillä. Pliis tehkää jotain piristävää ja siirtykää 2020-luvulle

  Joukkueiden kannattaisi myös kiinnittää numeroiden fonttiin, sillä voi korjata peliasua katsojamiellyttävämmäksi.

  Pari huomiota kierrokselta:
  -Mikähän ihme siinä on, että aikuiset miehet ei osaa pitää sukkia, ne kun viimeistelee peliasun
  -Joku teini (Steelers) pelasi paita ylhäällä (vatsalihakset?). Aivan kauheeta kattoo, ei näin (onko muuten edes sallittua)
  – Pelipaita housuihin (eikös tämä ole ihan sääntö?). Järkyttävää katsoa Bätmäneitä ja Teräsmiehiä kentällä jotka ei lennä
  – Aurinko pilannut Wolvojen peliasut (osa vaalentunut). Jos aikuinen mies ei osaa vaatteita pestä, kait seurasta joku voisi asian hoitaa pikkumiesten puolesta.

  Katsokaa mallia NFL:stä jos ette muuten usko. Tai antakaa pelivideo stylistille katsottavaksi. Vaikka Aira Samulinille.

 • …että Royalsin ulkkarien karanteeniajat on viety eteenpäin valtiollisella tasolla…pitääkö tämä paikkaansa?….Jos ja kun pitää …niin kuinka tyhmiä Vaasassa ollaan???…..Tää sarjahan on suurennuslasin alla….ja laji/joukkue pilaa sen?

 • Wolvojen asuja auttaisi paljon jo se, että hartioihin lisättäisiin tv-numerot. Ja myös se että olisivat edes samaa väriä. Mekot ja napapaidat hävettää, niitä etenkin kuopiolaisilla näkyi.

 • 1. Royals, ihan ylivoimaisesti siisteimmäit. Pelihousut voisi ehkä olla muun värisiä, mutta tuo combo toimii.

  2. Roosters, perussiisti, ei mitään erikoista mutta toimii. En usko että puna/valko yhdistelmällä pysty paljoa parempaa aikaan saada, jos haluu pitää simppelinä.

  3. Wolvot, kuten joku sanoi, niin olivat siistit silloin kun tulivat, nyt vähän nähty mutta värikombo keltainen/navy blue on hieno. Housuista iso miinus, ne keltaiset viivat 🥴

  4. Crocot, potenttiaalia olisi paljon parempaan. Tuo on hieno väriyhdistelmä. Nyt ollaan menty sieltä mistä aita on matalin. Voisivat ottaa mallia roostersilta. Yksinkertainen on kaunista.

  5. Steelers, tuo musta/puna/valkoinen on niin nähty! Mutta, silläkin saisi todella monta hienoa yhdistelmää tehtyä. Krominpunainen kypärä, valkoinen paita punaisella fontilla (eikä mitään muuta), ja täysin mustat housut voisi olla toimiva. Kotipaita olisi sitten musta punaisella fontilla.

  6. Butchers, ylivoimaisesti hienoin väriyhdistelmä, mutta aivan totaalisen paska ja tylsä toteutus. Näyttänyt samalta viimeisetd 100vuotta.

 • Älä ny jaksa…

 • Aivan älyttömän hieno jefuviikonloppu nyt valmis. Tää on sikasiistii

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *