Royals nappasi viidennen sijan liigassa

Gridiron Staff 1.9.2019 19:33 2 kommenttia

1 2  
31 8 39
35 27 62

(4-8)

39

(4-8)

62

29.8.2019 klo 17:00 Keskuskenttä

Vaasalaiset päihittivät Porvoon Butchersin toistamiseen tällä kaudella.

Vaasa Royals (4-8) otti 39-62 (31-35) vierasvoiton Porvoo Butchersista (4-8) ja samalla valloitti runkosarjan viidennen sijan. Joukkueet sijoittuivat tasapisteisiin runkosarjassa, mutta Royals vei molemmat joukkueiden väliset kohtaamiset ja sijoittui siten porvoolaisten edelle. (lähde: vaahteraliiga.fi)

Kommentoi

  • Paljon on ollut spekulaatioita Sepon roolista import-ongelmien kanssa. Oheisessa jutussa kauden alla lähtenyt QB kertoo, mistä se johtui. Syy oli päävalmentajassa eli Brett Morganissa, ei Sepossa. Samalla se antaa perusteet sille, että Morgan lähti itse kesken kauden. Hyökkäys alkoi toimia vasta sen jälkeen ja Borel alkoi onnistua jo ennen Jallohn saapumista. Lopussa sitten Royals olikin tasoltaan aivan kärkipään joukkueita.

    Sepolle täytyy antaa kunnia siitä, että on tarttunut ikäviin irtisanomisiin, kun sitä on tarvittu ja tuloksena on joka kerta ollut parempi joukkue. Tosin vastapainona on se, että hän on myös värväysten takana. Helppoa se ei todellakaan ole, kuten moni joukkue on huomannut.

    https://www.americanfootballinternational.com/span-qb-joey-bradley-signs-with-lhospitalet-pioners-discusses-football-life-in-europe/

  • Brett morganhan lähti koska sai huipputarjouksen jenkkilästä josta ei voinut kieltäytyä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *