Royals laittoi Trojansin ahtaalle

Tuomo Tomperi 5.6.2016 15:37 6 kommenttia

1 2 3 4  
6 13 7 0 26
8 7 0 6 21

(3-1)

26

(1-2)

21

4.6.2016 klo 16:00 Turku

Turku Trojans joutui kotonaan jo kahden maalin takaa-ajoasemaan, mutta nousi kuitenkin lopulta ohi vierailevan Wasa Royalsin.

Vaahteraliigan pudotuspelijoukkueiksi ennen kautta arvellut Trojans ja Royals tarjosivat Yläkentälle saapuneelle yleisölle jännittävän ja tasaisen kamppailun.

Turun Yläkentällä lauantaina pelattu Vaahteraliigan ottelun Anders Trojans Turun ja Wasa Wa1ld Royalsin välillä muodostui yhdeksi alkukauden jännittävimmistä koitoksista. Trojans onnistui tärkeimmillä hetkillä vaasalaisia paremmin ja lopulta pisteet jäivät Turkuun lukemin 26–21 (19–15).

Kahdessa ensimmäisessä pelissä yskinyt Royals-hyökkäys onnistui nyt aiempaa paremmin. Royals keräsi ottelussa Trojansia enemmän jaardeja niin heittäen (205–223) kuin juostenkin (118–163).

– Hyökkäyksemme punainen lanka alkaa löytymään, Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye tiivisti ottelun jälkeen.

– Tilastoissa näkyy, että päästimme melko lailla isoja pelejä illan aikana, kommentoi puolestaan Trojansin päävalmentaja Mikko Virolainen.

Katso myös

Kommentoi

 • ”Hyökkäyksen punainen lanka” tarkoittaa sitä, että valmennus tajusi ottaa ne suomi RB:t pois ja laittaa Youngin juoksemaan.

 • Mutten miten voi olla että maajoukkueessakin käyneet RB eivät saa tulosta aikaan?!

 • Ensimmäisenä tuo havainto kertoo maajoukkueemme heikosta tilanteesta taitopelipaikkojen kohdalla. Maajoukkueeseen täytyy valita ”huonoista” parhaat.

 • Trojans veteli ihan päin seiniä..
  Varmaan 10 snäppiä meni QB:n yli.
  Puntit oli jäätäviä, suurin osa ei lentänyt edes 10 jaardia.
  Puolustajat ei osaa taklata.
  Takakenttä repeilee jäätävän paljon, ei uskoisi että siellä tuollaisia nimimiehiä pelaamassa..
  Puolustuksen linja ja LB:t ei saa juoksua kuriin. Tuntuu kuin kutsut ei olisi ihan selvillä puolustuksessa, ainakin sivurajalta jatkuvasti niitä vaihdellaan aivan liian myöhään..
  Näin Turkulaisena voi olla tyytyväinen voitosta, niin ja siitä että ainakin on paljon parannettavaa.
  Jos noin surkealla pelillä voittaa Vaasan, joka piti myös Crokoja tiukalla niin taitaa olla hopea taas mahdollinen!

 • On se Roostersillakin melkoista punnertamista ilman jenkki QB:ta. Harvemmin on noin juoksupainotteisesti viime vuosiia pelattu.

 • Tämän vuoden Vaahterasta taitaa tulla tasaisin aikoihin kun rouva fortuna on näyttänyt pyllyään joukkueille loukkaantumisen muodossa. Ja Crocot taitavat olla nyt se ehjin porukka tällä hetkellä?!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *