Royals jätti Jaguaarit nollille

Gridiron Staff 7.6.2015 21:10 Ei kommentteja

1 2  
0 0 0
21 26 47

(1-1)

00

(2-0)

47

6.6.2015 klo 17:00 Jyväskylä

Royals joutui otteluun ilman jenkkivahvistus Jordan Pattersonia, mutta onnistui silti viemään sarjapisteet selvin lukemin.

Ennen ottelua Royalsille tuli jo hieman jobinpostia, kun amerikkalaispelaaja Jordan Patterson joutui jäämään sivuun sairastumisen vuoksi. Patterson vietti ottelun ajan lähinnä bussissa lepäämässä, sillä äkillisesti iskenyt sairaus veti mieheltä lähes täysin mehut pois. Tutkimuksissa miehen tulehdusarvot olivat taivaissa, mutta jo ensi viikonlopun otteluun Wa1ld Areenalla oululaista Northern Lightsia vastaan Patterson on pelikunnossa.

Loppulukemat 0-47 kertovat ottelun lähes koko kuvan. Jaguaarit olivat viime kaudella lähes täysin amerikkalaisvahvistuksen Jerrell Jonesin varassa. Tällä kaudella Jaguaarit ovat satsanneet peräti neljään ulkomaalaisvahvistukseen, sekä muutamaan nimekkääseen paluumuuttajaan, mutta tästä huolimatta Jaguaarien panos oli ottelussa kokonaisuutena vain kohtalainen.

Jaguaarit pelasivat aika lailla kuten oli odotettu. He hakivat paljon pitkää heittoa, tai lyhyitä screen-heittoja laitahyökkääjille, ja jonkin verran myös heidän nopealle keskushyökkääjälle Juha Rapolalle juoksuja. Me pystyttiin väsyttämään heidän puolustus vahvalla juoksulla, ja alun hitaan alun jälkeen me oltiin ihan päälliköitä ottelussa. Siihen nähden, että vielä pelipäivänä pari pelaajaa joutuu vaihtamaan pelipaikkaa, yksi tulee suoraan armeijasta aloitukseen, ja yksi pelaaja palaa sairastuvalta kentälle pelaamatta yhtään, ja vielä jenkki puuttuu, niin siihen nähtiin tehtiin aivan mainio suoriutuminen. Mikon (Nyrhinen) loukkaantuminen vaikutti myös siihen, että yhtäkkiä meillä ei ollutkaan enää potkaisijaa, ja Ville Järviö tuli treenaamatta potkimaan, ja pari lisäpistettä menikin lopulta ohi , (Seppo) Evwaraye jatkoi. (lähde)

Lue myös Jaguaarien otteluraportti.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *