Roosters päihitti sarjanousija-Saintsin selvästi

Gridiron Staff 12.6.2016 10:39 Ei kommentteja

1 2 3 4  
13 14 7 28 62
0 0 12 6 18

(4-0)

62

(0-3)

18

10.6.2016 klo 18:30 Helsinki

Helsinki Roosters otti kauden neljännen voittonsa selkein lukemin perjantai-illan TV-ottelussa.

Perjantai-illan peli tarjosi katsojille paljon näyttäviä ja isoja pelejä. Pisterikkaassa ottelussa pisteitä tehtiin hyökkäyksen lisäksi puolustuksen ja erikoisjoukkueiden toimesta. Roosters voitti ottelun selkein numeroin 62 – 18.

Ottelu päätti Tampere Saintsin kovan alkukauden, jossa vastassa olivat Vaahteraliigan suurimmat ennakkosuosikit Seinäjoki Crocodiles, Turku Anders Trojans ja Helsinki Roosters. Saints-päävalmentaja Teemu Majanderin mukaan meno oli odotusten mukaista.

– Pesukone on ollut kova tässä alkuun ja se oli ihan täysin odotettavaa. Ei mitenkään epänormaalin kova. Mutta se läksy mitä näistä on otettava, on että A, jos näille antaa siimaa, niin sieltä tule turpaan ihan julmasti. Ja B, sitten kun me taas onnistutaan hommissa, me päästään myös sinne kuskinpaikalle. (lähde)

Saints kohtaa seuraavaksi kaksi kertaa peräkkäin sarjan keskikastin luokitellun Porvoon Butchersin. Roostersin viimeinen ottelu ennen kesätaukoa pelataan Vaasassa, kun joukkue kohtaa Seppo Evwarayen johtaman Wasa Royalsin Kaarlen kentällä.

Katso myös ottelun tilastot.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *