Northern Lights kauden viidenteen voittoonsa kakkosessa

Gridiron Staff 28.7.2021 11:38 Ei kommentteja

1 2  
0 0 0
6 34 40

(0-3)

00

(5-0)

40

25.7.2021 klo 18:00 Kirkonmäen Urheilukenttä

Karleby Goats haastoi oululaisia erityisesti ensimmäisellä puoliajalla, mutta lopulta vieraiden voittolukemat kirjattiin 0-40 (0-6).

Isäntäjoukkue Goats tuli otteluun kovalla sykkeellä ja pystyi hidastamaan vieraiden juoksupeliä ensimmäisellä jaksolla. Goatsin vahvasti juoksun pysäyttämiseen nojannut gameplan toimi hyvin, ja joukkue sai myös mukavasti painetta Lightsin pelinrakentajana avanneelle Joonas Kotajärvelle oikea-aikaisilla blitzeillään. Isäntien oma hyökkäys oli myös vaikeuksissa oranssipaitojen puolustusta vastaan. Pitkään näyttikin siltä, että puoliajalle mentäisiin maalittomassa tilanteessa.

Northern Lights sai kuitenkin iskettyä ottelun avauspisteet hetkeä ennen puoliaikaa. Muutaman hyvän pelin siivittämä oululaisvuoro oli hyytyä hieman red zonen ulkopuolelle, mutta Kotajärven heitto Matias Aholalle neljännellä yrityksellä toi oululaiset aivan isäntien maalin porteille. Aikalisien loputtua Lights oli pakotettu yrittämään johtomaalia heittämällä. Lopulta tämä onnistui Kotajärven löytäessä Samuli Iso-Möttösen kuuden pisteen arvoisesti.

Toisella jaksolla Lights-puolustus jatkoi vahvoja esityksiään, ja pystyi petaamaan hyökkäykselle yhä parempia kenttäasemia. Toisen puoliajan pelinrakentajana pelannut Antti Kosonen johti kolme touchdown-driveä, joista viimeinen päättyi Lenne Moilasen uran ensimmäiseen maaliin Kososen syötöstä. Lightsia avitti myös erikoisjoukkueiden ja puolustuksen tekemät touchdownit, joiden siivittämänä päädyttiin lukemin 0-40.

Ottelusta kuvattiin myös erittäin laadukas streami, joka nähtävissä YouTubesta.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *