Nordmen avasi voittotilinsä

Tuomo Tomperi 29.5.2016 21:48 7 kommenttia

1 2  
19 20 39
6 14 20

(1-2)

39

(2-1)

20

28.5.2016 klo 13:00 Rovaniemi

Rovaniemeläisjoukkueen espanjalaisvahvistukset häärivät voiton takuumiehinä, kun Nordmen kaatoi vierailevan Wolverines II:n kolmen maalin erolla.

Kolmen pelatun ottelun jälkeen Rovaniemi Nordmenin kausi 2016 tuo vahvasti mieleen viime kesän. Myös vuosi sitten joukkue aloitti hapuilevasti kahdella tappiolla, mutta käänsi kurssinsa espanjalaisvahvistus Jorge Huete Bonetin ja kumppaneiden saavuttua joukkueeseen. Huete Bonet ja hänen maanmiehensä Toni Monton sekä Juan Antonio Mares Beneroso ovat toki olleet tänä kesänä mukana alusta saakka, mutta lauantaina kolmikko nostettiin aiempaa suurempaan rooliin. Nordmenin pelinrakentajana aloitti nimittäin Huete Bonet. Kaksi ensimmäistä ottelua pelannut Janrik Seppälä seurasi ottelua pääosin penkiltä.

Eri otteluita ja vastustajia on luonnollisesti vaikea verrata keskenään, mutta yhden ottelun perusteella Nordmen-hyökkäys on ottanut askeleen oikeaan suuntaan. Lauantaina tehdyt 39 pistettä ovat yli kaksi kertaa enemmän, kuin mihin joukkue on pystynyt kahdessa aikaisemmassa ottelussaan yhteensä. Huete Bonetin lisäksi maalinteossa kunnostautui myös Monton. Voikin olla, että Nordmenista kehkeytyy viime kesän tapaan sarjan todellinen musta hevonen. Kaudella 2015 joukkue selvisi aina välieriin saakka.

Kuulopuheiden mukaan vieraiden pelinrakentajana pelanneen Robert Johnsonin peli kulki, mutta yhteydet laitureihin olivat hakusessa. Jää nähtäväksi, vieläkö kokenut pelimies nähdään pelihommissa tänä kesänä. Toivottavasti!

Kommentoi

 • shemale furry sex games
  3d sex games android
  free hardcore sex games

 • sex games with mom
  sex games for groups
  valentine sex games

 • teenage sex games
  elf sex games
  sex fantasy games download free

 • sex games free no sinin
  sex games meme
  sex doll games

 • real wife stories sex games houston
  free hot sex games to play
  free sex online games

 • bdsm sex games
  sex games for 3
  tv sex show games

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *