Malmi Blazelle yllätysvoitto Lahti Panthersista

Gridiron Staff 16.5.2016 23:03 Ei kommentteja

1 2  
14 0 30
9 7 0

(1-0)

30

(0-1)

00

15.5.2016 klo 15:30 Lahti

Kolmosdivarikierroksen kenties yllättävin tulos nähtiin Lahdessa, kun vieraileva Malmi Blaze haki voiton toisen puoliajan nousunsa siivittämänä.

EDIT: Ottelutulos muuttuu Malmi Blazen peluutettua kahta edustuskelvotonta pelaajaa ottelussa. SAJL:n tiedote löytyy täältä. Blaze tuomiotaan häviämään ottelu 30-0, kun kentällä joukkue onnistui päihittämään Panthersin 14-16. Ottelutulosten muuttaminen tällaisten syiden vuoksi on aina valitettavaa, mutta sääntökirja on asiassa täysin oikeudenmukaisesti yksiselitteinen.

Kotijoukkueen otteluraportti käy läpi kamppailun pääkohdat. Ottelun alkupuolella tappiolle joutunut Panthers hivuttautui rinnalle ja ohi. Panthers johti ottelua lukemin 14-9 vielä viimeisen neljänneksen alkupuolella. Blaze onnistui kuitenkin hyödyntämään epäonnistuneen lentopotkun jälkeiset kenttäasemat laituri Ilmo Jokelaisen touchdownilla.

Ottelutulos on sikäli yllättävä, että kautta edeltävissä Faneille.com:n arvioissa Panthers oli sijoitettu sarjan parempaan keskikastiin, kun taas Blazea pidettiin heikoimman kolmanneksen joukkueena. Panthersin pelit jatkuvat viikon kuluttua kotona Sipoo Bulldogsia vastaan. Blaze huilaa ensin ja kohtaa sitten Lohja Lionsin 28.5. kotonaan.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *