Lions komeasti kohti jatkopelejä

Gridiron Staff 6.8.2015 17:56 Ei kommentteja

1 2  
17 7 24
0 0 0

(4-3)

24

(2-6)

00

1.8.2015 klo 12:00 Lohja

Lohja Lions voitti varsin kapealla miehistöllä pelanneen Helsinki Wolverinesin lauantaina Harjun urheilukentällä pelatussa 3-divisioonan ottelussa.

Lions sai otteluun jälleen kerran varsin räjähtävän alun puolustuksen peitettyä Wolverinesin epäonnistuneen snapin. Tästä keskushyökkääjä Santeri Lehtola kiitti ja kumarsi ja juoksi pallon maalialueelle ensimmäisellä yrityksellä. Wolverinesin puolustus ei kuitenkaan tästä lannistunut vaan tuotti Lionsin hyökkäys oli vaikeuksissa etenemisessään. Lehtola onnistui kuitenkin juoksemaan pallon maaliin vielä toistamiseen ja aivan puoliajan lopussa Lions potkaisi pallon kerran kolmen pisteen arvoisesti haarukkaan. Toinen puoliaika oli enää enemmänkin pelailua, jonka aikana Lehtola kantoi pallon vielä kerran maalialueelle.

– Sääli että Wolvojen kakkosjoukkue oli erinäisten syiden takia tavallaan kupattu tyhjäksi, Lionsin kapteeni Antti Kettunen kommentoi.

– Olen toki itsekin ollut pelaamassa otteluja jotka hävitään pelkästään siihen etteivät miehet jaksa pelata ja Wolverinesilla oli selkeästi joukossaan oikeita pelimiehiäkin. Kentällä ei todellakaan ollut parhaalla tasolla pelaava Lions, mutta tällä kertaa se riitti voittoon.

Kettunen totesi, että jatkossa Lionsilta tarvitaan parempia otteita. Oma peli ei tyydyttänyt, mutta hopeareunus vaikeuksista kuitenkin löytyi.

– On erittäin hienoa huomata, että ollaan pikkuhiljaa saavutettu se taso, ettei oma huono päivä romahduta koko joukkuetta. Tästä on hyvä jatkaa kohti runkosarjan päättävää ottelua Panthersia vastaan ja odotettuja play-offeja.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *