Jerell Jones pitelemätön Tampereella

Tuomo Tomperi 3.6.2015 19:11 Ei kommentteja

1 2  
20 13 33
27 14 41

(0-1)

33

(1-0)

41

31.5.2015 klo 16:00 Tampere

Peräti 316 jaardia Tampere Saintsia vastaan urakoinut Jerell Jones tahtoo takoa divarin juoksuennätykset uuteen uskoon.

Ottelun kirkkain tähti oli Huskiesin RB Jerell Jones, hän oli aivan liian vaikea pideltävä Saints puolustukselle. Jones eteni ottelussa juosten huikeat 316 jaardia tehden 3 TD:tä. Lisäksi hän teki heitosta yhden TD:n. (lähde)

Saintsin amerikkalaispelinrakentaja Samson Bialostok vastasi huutoon keräten peräti 396 jaardia juosten ja heittäen. Saintsilla oli omat mahdollisuutensa ottelun voittoon Jonesin saavutuksista huolimatta.

Tilanteessa 33 – 35 oli kotijoukkueella vielä kaikki kolme aikalisää käytettävissään ja Hurttalauman oli onnistuttava kertaalleen saamaan uudet yritykset pystyäkseen lopettamaan pelin ns. ”Victory Formationiin”, eli pelinrakentajan aloitussyötön jälkeiseen polven painamiseen kentän pintaan. Tällä tavalla pelikellossa jäljellä olevat sekunnit kuluvat pois, mikäli vastustajalla ei ole enää aikalisiä käytössä kellon pysäyttämiseksi. Saints pysäyttikin kellon aikalisillään kahden ensimmäisen aloituslinjaan pysähtyneen Huskiesin juoksuyrityksen jälkeen. Kolmannella yrityksellä oman kenttäpuoliskon 35 jaardin linjalla Jerell Jones astui esiin ottelun tärkeimmällä hetkellä ja pinkaisi kentän laidalle suuntautuneella juoksupelillä pallon vielä kerran Saintsin maalialueelle viimeistellen samalla ottelun loppulukemat 33 – 41. (lähde)

Lue myös

 

 

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *