Jaguaareille tärkeä voitto Mikkelissä

Gridiron Staff 28.7.2018 16:49 15 kommenttia

1 2  
0 0 0
10 7 17

(5-3)

00

(4-3)

17

28.7.2018 klo 13:00 Mikkeli

Jyväskyläläisjoukkue vei lauantaina voiton puolustusten taistelussa. Vierasvoiton myötä joukkueet tasasivat runkosarjassa keskinäiset voittonsa 1-1.

Bouncers-voiton myötä Jaguaareilla on vielä mahdollisuus napata välierän kotietu itselleen. Tämä vaatii voittoa sunnuntain 5.8. kärkiottelusta Pori Bearsia vastaan. Edellinen Bears-kohtaaminen päättyi Porissta karhulauman tiukkaakin tiukempaan 10-7 voittoon. Nyt Jyväskylässä, Jaguaareilla on kotietu puolellaan ja mahtavat mahdollisuudet napata voitto sarjakärjestä itselleen.

Ottelu pelataan Palokassa klo 18.00 alkaen ja Jaguaarien yhteistyökumppani Mehiläinen tajoaa matsiin ilmaisen sisään pääsyn. Nyt on siis loistava sauma nähdä jenkkifutista ilmaiseksi ja tulla katsomoon kannustamaan Jaguaarit tärkeään voittoon ja pudotuspelien kotietuun – Tervetuloa! (lähde: jaguaarit.com)

Joukkueet kohtaavat toisensa II-divisioonan välierässä elokuun toisena viikonloppuna.

Kommentoi

 • Ei näissä peleissä ole mitään järkeä kun Kuopiosta tuodaan kaksi vaahteraliiga linjamiestä Steelersien jyväskylän vahvistuksen (Niilo Ojansivu?) lisäksi, jotka tekevät selvästikin työtä jaguaareille jotta voisivat juosta palloa.

 • Noh, eipä taida pelata Kuopion linjamiehet seuraavassa ottelussa koska siirtoraja on mennyt umpeen, ja Kuopio luultavasti haluaa omat äijät Vaahteraan.
  Toivotaan että tulee tasainen välierä, ja voittaja pääsee ehjänä haastamaan Porin.

 • Miksi joku pahoittaa mielensä että ojansivu pelaa kasvattajaseurassaan ja kyllä, kuopiolaiset saavat pelata koko kauden koska FARMI, ei seurasiirto.

 • Ja onhan ojansivu jopa 18v tänä vuonna täyttänyt karpaasi!

 • Eipä täällä kukaan ole Ojansivun pelaamisesta Jaguaareissa pahoittanut mieltään, tai ainakaan en itse niin tuota kommenttia lukenut.
  Hienoa vaan että nuori kaveri on päässyt pelaamaan Vaahterassa, ja olihan se oletusarvoista että hän tulee palaamaan Jaguaareihin loppukaudeksi.

 • No lueppas tuo vaahteraplöröä kommentti uudestaan.

 • Eikö Ojansivu ole Jaguaari pelaaja joka käy farmin turvin Kuopiossa?

 • Avatkaa miksi Jaguaarit vie kotiedun automaattisesti välieriin voittamalla Bearsit ja miten II divarissa tiebreaker säännöt menee?

  Jos Jagut voittaa ovat tasapisteissä Bouncersin kanssa, Jaguilla parempi maalisuhde, mutta Bouncersilla keskinäisistä voitoista parempi maalisuhde. Jaguilla olisi voitto Bearsista ja häviö Wolvoille, mutta mikä näistä ratkaisee?

 • Kolikonheitto ratkaisee tuon

 • Jos jaguaarit voittaa bearsin, niin silloin ovat tasapisteissä kyllä. Mutta nykyään maalisuhde ei merkkaa mitään, koska se poistettiin jotta saataisiin pistetehtailu pois. Kolikon heittoon tämä menisi siinä tapauksessa jos J ja B olisivat molemmat voittaneet toisensa, molemmat hävinneet bearsille molemmat ottelunsa ja voittaneet loput. Tällöin pelit menisi ristiin ja se ratkaistaisiin kolikolla. Nyt jos jaguaarit voittaa bearsin niin heidän voittojensa arvo olisi parempi kun bounchersilla, koska porilla on paras voitto% ja bounchers on voittanut vain ”huonompia” joukkueita.

 • Kiitos! Eli strenght of victory, voittaa kolikonviskelyn ja onneksi nyt ei mene siihen. II divarin playoffit on käytännössä alkanut.

 • tuo pilkkaa, piittaamattomuutta vai tietämättömyyttä että Mikkelin joukkueen nimi kirjoitetaan usein väärin? Joukkueen nimihän on Bouncers, ei Bounchers…

 • Pakko mainita että toinen näistä sun ”vaahtera linjamiehistä” on 02 😂😂 rauhotu

 • On jaguaarit sen verran parantanut alkukaudesta nousujohteisesti että ihmettelen jos ei mestaruus sinne mene. Puolustuksessa heittopuolustus kehittynyt tosi paljon, pallonriistoja taitaa olla joka pelissä useita? Ja heittohyökkäys alkanut kulkemaan kun Hautakangas saanut varmuutta ja rissujen kanssa ajoituksia kuntoon.

 • Rauhoitu vaahtaraplörö, toinen näistä vaahteralinjamiehistä oli tosiaan melko nuorehko rookie ja toinenkaan ei tainnut ihan aloituskokoonpanoa vaahterassa olla. :D Ohan sitä kaikenmaailman tietäjiä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *