Ghosthunters vakuuttava Bulldogsia vastaan

Tuomo Tomperi 24.5.2015 21:15 Yksi kommentti

1 2  
28 13 41
8 0 8

(2-0)

41

(0-1)

08

23.5.2015 klo 17:00 Nokia

Nokia Ghosthunters jatkoi kesän ensimmäisessä kotiottelussaan siitä, mihin edellisviikolla Kotkassa jäi. Kauden toinen voitto napattiin vierailevasta Sipoo Bulldogsista 41-8.

Faneille.com:n ennakkokaavailuissa mahdolliseksi pudotuspelijoukkueeksi nostettu Nokia Ghosthunters on avannut kesäkauden pirteästi. Avausottelussa otettu jopa hieman yllättävä vierasvoitto Kotka Eaglesista osoitti, että nokialaisryhmä on tänä kesänä syytä ottaa kolmosessa tosissaan. Kaksi vuotta sitten I-divisioonan kärkisijoilla esiintynyt Ghosthunters on toki sittemmin uudistunut liki täysin, mutta uutta tulemista tehdään täysin palkein.

Ghosthunters sai salama-alun peliin, tehden ensimmäisen pistesuorituksen jo ensimmäisellä hyökkäysvuorolla. Tahti vähän hiljeni, mutta ensimmäinen neljännes mentiin pisteidenkin valossa enemmän nokialaisten tahdilla ja kenttäpuoliskoja vaihdettiin luvuissa 21-0. (lähde)

Bulldogsin kannalta on ilahduttavaa, että joukkue on tappiosta huolimatta pystynyt laajentamaan rosterinsa kokoa täksi kesäksi. Juuri kapea rosteri on ollut syynä joukkueen pitkäksi venähtäneeseen tappioputkeen. On varsin todennnäköistä, että vuodesta 2012 jatkuva putki laitetaan poikki tänä kesänä.

Päivän suurimpana ongelmana oli päävalmentaja Mikko Ranta-ahon mukaan puolustuksen puolen muutaman avainpelaajan puuttuminen jolloin osa pelaajista joutui pelaamaan ei niin tutulla pelipaikalla. Myös hyökkäyksen puolella RB:n tontille olisi vielä kaivattu vähän lisää syvyyttä. Ehkä juuri tästä avainpelaajien puutteesta johtuen puolustus ei oikein kunnolla päässyt poistamaan lead blokkeja ja Nokia pääsi etenemään kapeahkolla pelivalikoimallakin mittavia jaardeja. (lähde)

 Lue myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *