ECG otti pakkovoiton Sun Citysta

Gridiron Staff 25.7.2016 14:12 Ei kommentteja

1 2  
14 0 14
0 0 0

(2-4)

14

(2-5)

00

23.7.2016 klo 16:00 Helsinki

Helsinkiläisjoukkue piti yllä mahdollisuuksiaan sarjan välieriin tärkeällä kahden maalin voitolla hankolaisjoukkueesta.

ECG teki sen mitä piti. Otti elintärkeän voiton Hanko Sun Citystä ja näin piti yllä mahdollisuuden välieräpaikkaan. Ensi viikon lauantaina ECG:n on mahdollista varmistaa välieräpaikka voittamalla Mikkeli Bouncers. Tuo ottelu pelataan Mikkelissä klo. 14.00 alkaen.

Kun aiemmassa ottelussa Poria vastaan ei kovin moni asia ECG:ltä onnistunut (kuten myös raportin teko, pahoittelut siitä ECG:n toimitukselta), niin Hankoa vastaan oli ECG:n ilme toinen. Joukkue lähti taistelemaan alusta alkaen kovaa ja näyttämään sitä että tämä joukkue todella haluaa päästä loppuun asti tällä kaudella. Hanko on viime vuosina ollut vaikea vastus ECG:lle ja tälläkin kaudella ensimmäisessä kohtaamisessa Sun City oli joukkueista parempi. Nyt oli toisin, mutta totuuden nimissä ECG:n täytyy tästä vielä parantaa selvästi suoritustaan kyetäkseen voittamaan Rautamalja.

Gridironin verkkotoimituksen ymmärryksen mukaan Sun City voi vielä nousta pudotuspeleihin päihittämällä runkosarjan viimeisessä ottelussaan Pori Bearsin ja toivomalla Mikkeli Bouncersin tappioita sekä East City Giantsia että Bearsin vastaan. Jos lisäksi ECG häviää Ghosthuntersille 6. elokuuta, päättäisivät sekä Sun City että ECG runkosarjan kolmella voitolla Bouncersin jäädessä kahteen voittoon. Tässä tilanteessa Sun City saalistaisi viimeisen välieräpaikan ECG:n nenän edestä sen vuoksi, että Sun City voittaa Giantsia vastaan tiebreakkerin keskinäisten otteluiden maalierolla 17-14. Mikä tahansa poikkeama tästä skenaariosta pudottaa hankolaiset jatkopelien ulkopuolelle.

East City Giants sen sijaan voi ottaa aimo harppauksen kohti jatkopelejä päihittämällä Bouncersin ensi viikonloppuna kotonaan.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *