Eagles vahvempi Harjun kentällä

Gridiron Staff 7.7.2015 22:55 Ei kommentteja

1 2  
6 0 6
28 13 41

(2-3)

06

(3-1)

41

4.7.2015 klo 12:00 Lohja

Lohja Lions kärsi tappion kotikentällään Harjun kentällä Kotka Eaglesia vastaan. Etukäteen ottelusta odotettiin kovien puolustusten taistelua, mutta Lionsin puolustus jäi ajatuksiltaan nukkumaan pukukoppiin.

Ensimmäisellä puoliajalla Eagles joko juoksi todella pitkiä juoksuja tai heitti pitkiä maaleja. Lionsin puolustuksessa ei onnistunut varsinaisesti kukaan mutta takakenttä pelasi todella luokattomasti. Kovaksi odotettu kotkalaispuolustus sen sijaan oli välillä helisemässä Lionsin pystyessä sekä juoksemaan että heittämään jaardeja. Lionsin ainoasta maalista vastasi heiton maalialueella kiinni ottanut Karri Salonen. Toinen puoliaika ei tuonut merkittävää eroa peliin: Kotka eteni sekä juosten että heittäen ja Lionsin puolustus oli helisemässä. Vaikka sää olikin raskas, oli Lionsilla silti sivurajalla niin paljon pelaajia että sään aiheuttamat rasitukset olisi pitänyt pystyä käsittelemään paremmin. Loppujen lopuksi Kotkalle murskavoitto.

Lionsin puolustuksen kapteeni Antti Kettunen pyöritteli päätään ottelun jälkeen.

– Ajattelin sen Vaasa-pelin jälkeen että tässä oli pohja. No ei näköjään ollut. Puolustus kokonaisuudessaan pelasi todella surkean pelin ja puolustuksen surkeutta alleviivasi hienosti se, että itse pelasin ihan hävyttömän huonosti. Kaikki kutsut olivat huonoja, heittopeitot kusivat todella pahasti ja Eagles osasi varsinkin 1. puoliajalla hyödyntää rumasti puolustuksemme hölmöilyt.

– Hyökkäys sen sijaan toimi välillä todella hienosti, varsinkin kun ottaa huomioon miten varamiehisellä laitahyökkääjäkalustolla oltiin liikkeellä. Mutta ei kai mikään hyökkäys voi voittaa otteluita jos vastustaja tekee maalin käytännössä joka hyökkäysvuorolla. Puolustuksen valmentajana vastuu on omani ja kun vielä pelaa siellä huonosti on tulos jotain tuollaista. Nyt on 2 viikkoa aikaa saada puolustus edes johonkin iskuun kun vastaan tulee odotusarvoltaan vielä Eaglesiakin kovempi Nokia Ghosthunters. GH:ia vastaan tuolla puolustuksella päivästä tulee sekä pitkä että raskas.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *