Eagles vahva kotonaan Saintsia vastaan

Gridiron Staff 27.7.2020 9:44 2 kommenttia

1 2  
20 7 27
0 16 16

(1-0)

27

(0-1)

16

26.7.2020 klo 15:00 Kotka

Gridironin lukijoiden ennakoima kotivoitto piti, kun Eagles päihitti vierailevan Tampere Saintsin 27-16.

Ottelun tilastot ovat nähtävissä täällä. Jari Turusen ottamia valokuvia löytää täältä.

Kommentoi

 • Tutkiskelin tässä aikani kuluksi divarijengien uutisointia ja vaikka kaikista joukkueista ei oikein tietoa edes löytynyt niin tässä muutamia ajatuksia rankingin tueksi.

  1. Eagles
  Eagles ollut nyt kolme vuotta putkeen finaalissa ja ilmeisesti edelleen hyvä joukkue kasassa. Paikallisessa lehdessä oli juuri artikkeli, jota ei valitettavasti päässyt lukemaan jos ei ole tilaaja. joten ne tiedot ei ole käytettävissä. Iso kysymysmerkki kuitenkin on pystyykö qb Nesi pelaamaan, (jalkaleikkaus) koska hänen merkityksensä joukkueelle on kiistämättä iso. joukkue lähtee kauteen kolmella vahvistuksella, divisioonaa seuraaville vanhat tutut DL Wezdenkko ja LB Calvache. Hyökkäykseen tuoneet ehkä viime vuodesta viisastuneena jälleen laitahyökkääjän joka on uusi tuttavuus allen.

  2. Saints
  Saintsin tavaramerkki oli ainaki viime vuona todella hyvä hyökkäyksen linja ja vahva juoksupeli. Se ei aivan riittänyt finaaliin, kun hävisivät tiukan välierän tuleville mestareille. juoksupelin sielu linjan lisäksi Tuukka Lehtonen kuitenkin siirtyi täksi kaudeksi kuopioon, joten saa nähdä onko juoksupeli yhtä hyvää vai piirun verran heikompaa.
  Vahvistukseksi Saints palkkasi kovaa iskevän takamiehen, mutta hänestä en nyt kirjoitushetkellä löydä uutista joten jääkööt nimettömäksi tällä hetkellä.
  3. Bears
  Pori on ollut divisioonassa nyt niin sanotusti hyvää keskikastia jo pitkään. lähinnä hyvän mutta kapean kotimaisen pelaajamateriaalin avulla. Nyt joukkue on palkannut avukseen yhdysvaltalaisen päävalmentajan ja neljä vahvistusta DL Herbin ja QB Robbinsin. Lisäksi EU vahvistuksina ainakin irkku McMahon ja porissa asuva Olney.
  4. Rovaniemi
  Rovaniemi sai välillä kovaakin kyytiä divisioonassa. Hyppy 2. divisioonasta ykköseen ei ollut heille helppo, mutta nyt kauteen on panostettu selvästi enemmän.
  konkari QB Bedwellin signaus tarkoitti automaattisesti, että hänen kontakteillaan rosteria tullaan vahvistamaan isosti ulkomailta etenkin hänen itsensä ympärille. joukkueeseen liittyi nopeasti kaksi uutta laitahyökkääjää, tanskalainen Jensen ja tsekki Chmela. paljon kaivattua apua hyökkäyksen linjaan tuovat Malchow ja Ashton. kruunujalokivenä puolustukseen signattiin NFL taustan omaava Andrew Williamson. jos Rovaniemen suomalainen runko on kehittynyt tällä rosterilla voidaan haastaa korkeammallekkin. vahvistuksia tällä hetkellä divarin eniten eli 6 kappaletta.
  5. ECG
  ECG leiristä ei ole kuulunut valitettavasti mitään tällä kaudella. ainakaan positiivista, heidän runkopelaajiaan löytyy kyllä muiden joukkueiden rostereista ja heille tämä taitaa olla puhtaasti rebuild vuosi. epäilyitä esitettiin jo talvella, että saavatko he joukkuetta kasaan, mutta hienosti sen ovat tehneet sillä kausi alkaa nyt n. 3 viikon kuluttua ja siellä ECG mukana on.

 • Olipas kiva vaihteeksi lukea asiallisesti kirjoitettua pohdintaa jefusta =) pisteet siitä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *