Damonshay Pitt ratkaisi Crocodilesille

Gridiron Staff 20.7.2015 11:42 Ei kommentteja

1 2 3 4  
0 0 21 3 24
0 0 0 0 0

(3-2)

24

(3-3)

00

18.7.2015 klo 16:00 Seinäjoki

Alkukaudesta puolustuksen puolelle kaavailtu jenkkivahvistus on löytänyt paikkansa Crocodilesin ykköskeskushyökkääjänä.

Crocodilesin kotikenttä, Nordic Nutrients Areena, ei taida tuntua tällä hetkellä erityisen mieluisalta paikalta ainakaan kolme perättäistä Suomen Mestaruutta voittaneen Roostersin joukkueen mielestä. Jos viime vuonna Klamydian ”Pohjanmaalla” raikui seitsemän kertaa, jouduttiin nyt tyytymään vain kolmeen soittokertaan.

Toki, siinäkin oli riittävästi materiaalia biisilistaan, sillä kotijoukkueen puolustus nollasi vieraansa totaalisesti ottaen 24-0 voiton keskushyökkääjä Damonshay Pittin kolmella touchdownilla ja Spencer Cutlanin kenttämaalilla. (lähde)

– Nyt juostiin. Se toimi ihan hyvin tällä kertaa. Hienoahan tässä on se, että meillä on kaikissa peleissä ollut eri sankareita. Toki puolustus piti huolen siitä, ettei se antanut tälläkään kertaa yhtään pistettä kotikentällä, hehkutti tyytyväinen päävalmentaja Henri Kotanen ottelun jälkeen joukkueen otteluraportissa.

Damonshay Pittille ottelu oli selkeästi kauden paras hyökkäyksen puolella. Liukas amerikkalainen on nyt kerännyt viidessä ottelussa 432 scrimmage-jaardia ja viisi touchdownia. Viime kaudella Crocodilesin juoksutehoista vastanneet Velipekka Jaakonsaari ja Mika Nissinen ovat joutuneet tyytymään tänä kesänä vähempään. Kaksikolle on tilastoitu tähän mennessä vain 37 kantoa, joilla joukkue on edennyt niukat 104 jaardia.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *