Crocodilesille kauden avausvoitto

Tuomo Tomperi 23.6.2015 17:20 Ei kommentteja

1 2  
21 7 28
7 0 7

(1-1)

28

(0-1)

07

11.6.2015 klo 18:30 Seinäjoki

Seinäjoki Crocodiles avasi kotikautensa Jouppilanvuorella vakuuttavalla 28-7 -voitolla Porvoon Butchersista. Butchersin hyökkäys ei onnistunut ottelussa lainkaan maalinteossa.

Vaikka tilastojen valossa vierasjoukkue Butchers saattoi näyttää vahvalta Crocodilesia vastaan, olivat teurastajat lopulta melko lampaita, mitä tulee tilanteiden hyödyntämiseen. Vierasjoukkue saalisti enemmän jaardeja kuin kotijoukkue, mutta toiminta hyökkäyksessä oli Butchersin osalta tehotonta.

Suomalaispelinrakentaja Miro Kadmiry olisi saattanut ratkaista pelin, mutta monet hänen heitoistaan painuivat liian pitkiksi, mikä kertoo kuvioiden hiomisen puutteesta ja ajoitusten ontumisesta. Se Kadmiry, joka TAFT:n väreissä oli alituinen juoksu-uhka, ei nyt näyttänyt nopeuttaan kuin pari kertaa.

Kotijoukkue puolestaan iski saamistaan saumoista ja otti lopulta kohtalaisen helpon voiton. Voittonsa vihreänuttuiset ottivat varsin hyvin pelanneen puolustuksensa ansiosta. Vaikka nyt tehtiin lähes sama määrä pisteitä kuin Roostersia vastaan, jätti hyökkäyspeli edelleen kohennettavaa. (lähde)

Lue myös porvoolaisten otteluraportti.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *