Crocodiles päihitti TAFT:n selvin lukemin

Gridiron Staff 12.6.2016 11:28 Ei kommentteja

1 2  
21 21 42
0 0 0

(4-0)

42

(0-4)

00

11.6.2016 klo 16:00 Seinäjoki

Lauantain ottelu Seinäjoen Jouppilanvuorella tarjosi näyttäviä suorituksia, muttei epäselvyyttä ottelun voittajasta.

SAJL:n otteluraportti summaa kamppailun etenemisen.

Vaahteraliigan lauantain ottelussa kohtasivat Seinäjoki Crocodiles ja Vantaan TAFT. Kotijoukkue oli rautainen sekä puolustuksessa että erityisesti heittopelissä. Viimeisen vihellyksen soidessa Jouppilanvuoressa tilanne oli Crocodilesin hyväksi 42–0 (21–0).

– Tämä oli niitä otteluita, joissa hyökkäys toimi ja puolustus toimi, Crocodilesin päävalmentaja Henri Kotanen tiivisti tuntemuksensa.

TAFT:n päävalmentajan Stephen Stokesin ajatukset olivat luonnollisesti päinvastaiset. Maanantaina joukkue teki Roostersia vastaan 20 pistettä, mutta nyt kotijoukkue oli valmis tylsyttämään vantaalaisten syömähampaat.

– Joukkue jäi matkan jälkeen bussiin, emme päässeet peliin kiinni ja pienet loukkaantumiset vaivasivat varsinkin linjapelaamisen osalta, Stokes harmitteli.

Ottelun käsikirjoitus eteni Crocodilesin suunnitelman mukaan. Pelinrakentaja Justin Sottilare tuntui olevan koko ajan ajatuksen edellä TAFT:n puolustusta. Nopealla tahdilla, tutulla ripeällä rytmillä yhdysvaltalainen heitti palloa omille laitahyökkääjilleen ja pohjusti ensimmäisellä kahdella neljänneksellä kolme touchdownia. (lähde)

Crocodilesin Timothy Thomas on onnistunut ottamaan kiinni tasan kaksi touchdownia jokaisessa joukkueen kauden neljässä ottelussa.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *