Butchers jätti TAFT:n sarjan hännille

Gridiron Staff 28.6.2015 20:12 Ei kommentteja

1 2  
0 21 21
28 12 40

(0-2)

21

(1-1)

40

25.6.2015 klo 18:30 Vantaa

Miro Kadmiryn johtama Butchers otti kauden avausvoittonsa maajoukkuepelinrakentajan kasvattajajoukkue vastaan. Rami Liljan kipparoima TAFT heräsi mukaan peliin liian myöhään.

Ottelu eteni kaksijakoisissa tunnelmissa. Ensimmäinen puoliaika oli suorastaan messevää mustan dominointia. Hyökkäys aloitti punttiin päättyneellä draivilla ja joutui kerran luovuttamaan pallon vantaalaisille, kun neljäs yritys TAFT:n 22 jaardin linjalla ei tuottanut tarvittavia lisäjaardeja, mutta muut neljä hyökkäysvuoroa päättyivät onnistuneeseen maalisuoritukseen. Tauolle johdossa 28-0. Ensimmäisellä puoliajalla puolustus pelasi hyvin. Vantaa pakotettiin punttaamaan neljä kertaa ja kaksi kertaa pallo peitettiin rähmäyksen jälkeen omalle hyökkäykselle. (lähde)

Avausjaksolla pisteittä jäänyt TAFT kärsi ottelun aikana pudotuksista, jotka katkaisivat liian usein isäntien hyökkäysvuorot. Päävalmentaja Lilja harmitteli heikkoa suoritustasoa.

– Nämä ovat perusvirheitä. Ei tähän oikein voi muuta sanoa, kuin että pallot on otettava kiinni. Ilman näitä pudotuksia, olisimme saaneet hyökkäysvuorot jatkumaan ja siten pidettyä pallon itsellämme. Nyt näin ei käynyt, mikä tarkoitti, että puolustuksemme raatoi kentällä lähes tauotta koko ensimmäisen puoliajan ja tuloskin näkyi taululla kun puoliajalle mentiin, Lilja kommentoi joukkueen otteluraportissa.

TAFT on avannut kautensa kahdella tappiolla. Butchersilla tärkeä voitto on kauden ensimmäinen.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *