Bouncersille kauden avausvoitto

Tuomo Tomperi 7.6.2015 21:15 Ei kommentteja

1 2  
22 7 29
0 14 14

(1-1)

29

(0-2)

14

6.6.2015 klo 14:00 Mikkeli

Avausottelussaan tappion kärsinyt Mikkeli Bouncers otti kotivoiton lauantaina. Hanko Sun Citylle tappio on kauden toinen.

Lauantaina 6. kesäkuuta Bouncers sai vieraakseen Hanko Sun Cityn punakoneen. Kovan taiston jälkeisen pölyn laskeuduttua, tulostaululla komeili 29-14 pisteet kotijoukkueelle. Portsarit siis kauden ensimmäiseen voittoon ja sarjapisteet jäivät savoon.

Kokonaisuutena ottelu oli tasokas, viihdyttävä jenkkifutis-matsi, josta melkein täysi kotikatsomo varmasti nautti. Hangon puolustus jakeli muutamia todella näyttäviä taklauksia ja punakoneen hyökkäys osoitti kovaa työmoraalia tekemällä kaksi maalia viimeisen 15min aikana. Portsarilauma nosti selkeästi omaa suoritustasoaan edellisestä pelistä, varsinkin puolustuksen osalta. On myös pakko mainita iki-taistelija #11 Ville Roposen otteet sisemmän laitahyökkääjän tontilla, monta tärkeää kiinniottoa tukalissa paikoissa joilla pidettiin draiveja hengissä – äärimmäistä joukkuepelaamista ja esimerkkiä nuoremmille. (lähde)

– Puolustuspelimme oli suhteellisen toimivaa läpi ottelun, mutta menetimme pallon ratkaisevilla hetkillä. Toinen puoliaika oli jo parempaa peliä meiltä, mutta se ei tänään riittänyt. Meiltä puuttui muutama avainpelaaja, ja se valitettavasti näkyi kentällä, päävalmentaja Tony Andersson kommentoi joukkueen otteluraportissa.

Lue myös Sun Cityn otteluraportti.

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *