Bouncers voitti Rautamaljan

Gridiron Staff 26.8.2016 0:14 Ei kommentteja

1 2  
14 7 21
14 9 23

(7-2)

21

(5-5)

23

21.8.2016 klo 15:00 Pori

Mikkeliläisjoukkue nousi runkosarjan kolmannelta tilalta lopulta mestaruuteen saakka.

SAJL uutisoi ottelusta kotisivuillaan.

Rautamaljasta eli II-divisioonan finaalipelistä kehkeytyi yksi kesän jännittävimmistä otteluista. Kotijoukkue Pori Bears nousi alussa jo 14 pisteen johtoon, mutta kahdesti Mikkeli Bouncers iski kantaan ja lopulta voittoon niukasti lukemin 21–23 (14–14).

Ottelun ratkaisu syntyi vain kaksi minuuttia ennen ottelun loppua. Bouncersin vahvajalkainen potkaisija Olli Karhu osui 47-jaardisessa kenttäpotkumaaliyrityksessään tolppien väliin ja nosti Bouncersin 21–23 -johtoon. Karhu oli tuokiota aiemmin epäonnistunut lisäpistepotkussa, minkä vuoksi Bouncers oli 21–20 -tappiolla. Ennen viimeistä potkumaalia mikkeliläiset eivät olleet johtaneet ottelua kertaakaan.

– Ensimmäinen neljännes oli täysin Porin, Bouncersin päävalmentaja Esa Suhonen muistelee. – Meillä on kauden aikana ollut vähän tällaisia hitaita käynnistymisiä. (lähde)

Bouncersin otteluraporttia nostettiin esiin joukkueen tie mestaruuteen.

Bouncersilla taas laitettiin viime offseasonin aikana käytännössä kaikki mahdollinen uusiksi, uusi valmennus, täysin uusi pelitapa sekä paljon uusia pelaajia. Bouncersin pelaamista voidaan verratakin enemmänkin turnausmuotoiseen pelaamiseen. Alkukaudesta peli ailahteli ja pelaajat vielä hakivat tuntumaa uuteen systeemiin ja toisiinsakin, mutta kauden aikana päävalmentaja Esa Suhosen sekä Mikko Hovin opein muokattiin peliä joukkueelle sopivaksi. Pudotuspeleihin lähdettäessä niin pelaajilla kuin valmentajilla oli erinomainen kemia ja kyky tuottaa pelejä vastustajan mukaan. Niinpä mestaruus ei Bouncers-näkökulmasta ollut mikään yllätys.

Nyt Bouncers vetäytyy Rautamaljan voittajana offseasonille ja treenaamaan kohti kautta 2017. Tulemme ilmoittamaan lähiaikona jenkkifutiksen peruskurssin/tryouttien ajankohdasta sekä ensi kauden sarjatasosta. (lähde)

Katso myös

Kommentoi

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *