Wolverines – Royals

Viimeksi muokattu 30.5.2021 13:44 57

(3-4)

26

(1-5)

20
1 2 Jatkoaika  
6 14 6 26
0 20 0 20

1.8.2021 klo 16:30 Velodromi

Kaari

Wolverines päihitti Royalsin jatkoajalla

Gridiron Staff 1. elokuuta 2021 22:18

Royalsille tappio tietää sitä, että ottelussa Crusadersia vastaan on paljon pelissä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämä taitaakin olla sekä Royalsin että UNC:n kannalta erittäin tärkeä peli. Mikäli Wolverines voittaa, niin suurella todennäköisyydellä runkosarjan viimeinen paikka jaetaan perjantaina 13.8. Lohjalla UNC-Royals matsissa.

  Mikäli taas Royals voittaisi, niin UNC:n pitäisi voittaa sekä Royals kotonaan että Butchers vieraissa (olettaen että häviää sekä Crocoille että Steelersille.

  Wolverinesin esitysten perusteella (erityisesti pelinrakentaja Jordan) hieman pelottaa, että Royals voittaa. Toivottavasti ei.

 • Jos kaikki tähdet osuu kohdalleen niin tämän matsin voitto voisi tuoda wolvoille playoff paikan. Eiköhän ne kovaa käy päälle sunnuntaina. Kotimainen rb oli viime pelissä erittäin positiivinen yllätys

 • Waasan D vähä eri kaliiperia kuin Lohjalaiset tulee lunta tupaan ovista ja ikkunoista.. Wolvojen rb noh olisi kuka tahansa niiden blokkien avulla juossut vaikka silmät kiinni. Heti kun ei ollutkaan väylä auki niin takapakkia mentiin. Silti, ihan ok suoristus sarjan jumboa vastaan

 • Tilastoja kun katsoo niin eipä se ottanut kun 3 jaardia takapakkia koko pelin aikana. Hyvin täytyi tonttinsa viime pelissä mutta ensi pelissä toki vaikeampaa tiedossa

 • ”Heti kun ei ollutkaan väylä auki niin takapakkia mentiin”. Toinen idiootti vastaa ”Tilastoja kun katsoo niin eipä se ottanut kun 3 jaardia takapakkia koko pelin aikana.” Mistä näitä oikein sikiää 😂 Seuraako kukaan teistä näitä otteluita?

 • Rekordit kertoo että tasaisen huonot joukkueet vastakkain. Vaasan linjat muuten paremmat, mutta avain on QB Jordanin pitäminen pocketissa. Epäonnistuneita heittoja ja turnovereita välttävä joukkue voittaa. 20-21 Royals.

 • Osaako muuten kukaan kertoa, miksi Wolvot potkaisee lisäpisteen 5y päässä aloituslinjasta? Eikös tuo yleensä ole 7y? Siellä on aina joku käsineen välissä.

 • Eiköhän syy ole aloitussyötössä. On varmaan tietoisesti valittu, että satunnainen blokki on parempi kuin toistuva huono aloitussyöttö.

 • Kuitenkin puntissa se long snap lingotaan normaalimmalle etäisyydelle. Jotenkin tuntuu vaan hassulta, ottaen huomioon miten pahasti tuo lisäpisteen potkaiseminen on sakannut.

  Riippuen lauantain Croco-UNC tuloksesta, tällä ottelulla on todella iso merkitys viimeisen paikan taistelussa. Tasapisteissä kahden joukkueen välillä keskinäisten otteluiden pisteet merkitsevät, kolmen tai useamman joukkueen välillä keskinäisten otteluiden voittoprosentti. Nyt jos esim. Wolvot, Royals ja UNC ovat tasapisteissä, on joukkueilla eri määrä keskinäisiä otteluita.

  Jos UNC ei voita Crocoja, tällä ottelulla käytännössä määräytyy riittääkö UNC:lle voitto kotona 13.8. Royalsista sarjassa säilymiseen vai tarvitseeko vielä kairata voitto Butchersista tai Steelersiltä.

 • 7 jaardin laaka pallo on aika haastava ja se että pystyy 10-12 jaardisen antamaan seisovalle ukolle sinnepäin, on aivan eri asia. XP snäpissä se targettialue on samaa luokkaa baseball syöttöalueen kanssa. Toki pitkä kätinen holderi nopealla reflexillä pelastaa paljon.

 • On siinä meillä jefutietäjää leikkivä Self made toimittaja. Ensimmäisen lisäpisteen potkaisi Phung 5 yardista ja yllättäen ei voinut potkaista toista vaan sen potkaisi Alakoski 7 yardista. Kannattaisiko niiden podcastien sijasta joskus katsoa niitä pelejä vaikka nauhalta

 • Joo ei Wolverinesin esitykset vakuuta, mutta mitä sitten ovat nämä Lohjalan (lue Hölmölän) esitykset. Kysynpä vain? Jos eivät 13 importilla Vaasaa voita niin taitaisi olla 2. Divari se oikea paikka pelata

 • No johan tulee rakkautta. :)

  Ne xp:t, missä olen katsonut snapin pituutta, on ollut 5y. Pahoittelut jos joku on jäänyt näkemättä ja tätä meni herne nenään. Ja toiselle rakkauden osoittajalle, jos UNC pelaa huonosti, niin Wolvojen esitystä ei voi arvostella? Vähiin käy keskustelut.

 • Arvostan kyyberiä, haluaa ylläpitää asiallista keskustelua tällä foorumilla omana itsenään. Aina ei tarvita mollata voi myös käydä asiallista keskustelua, Kiitos.

 • ei ole aino ihmeellinen ratkaisu spessuissa tänä vuonna. Ei ole kickeri helpossa asemassa kun snäppi tosiaan oli 5yrd tai lyhyempi. Yritäpä siitä potkaista ”aidan yli”. Kandee ite kokeilla saako pallon ilman rushia edes yli fudiksen yläriman yli maalivahdin alueen rajalta. Saatikka että snäppi ei ole sen nopeempi kuin 7yrd matkalla ja puolustus rushaa ja pitäis saada pallo jostain 240cm tai enemmän yli kun matkaa on 3-4m. Lisäksi tänä vuonna on mm. ihmetyttänyr esim. crokojen puntit, joissa shieldi on 4-5 yrd punterin edessä. On aika ahdasta puntterin potkasta kun kahden askeleen vauhdilla olet tullut 2-3m eteenpäin ja shieldi metrin taaksepäin. Ei siinä voi kukaan potkaista suoralla jalalla punttia tai tosiaan on ”kenkä perseessä”. Harjoittelua snäppeihin.. Kysykää vaikka glorydays pelaajilta miten ja kuinka paljon on syytä harjoitella, jotta snäppi toimii. (esim. Kilpeläinen, Salo, Mäkinen, jotka kaikki snäppäilivä gollegessa tai world leaguessa voi auttaa)

 • Mä ylipäätään ihmettelen matematiikan pohjalta, miksi suurin osa jengeistä potkaisee lisäpisteen. Olettaen että se ei ole ”automaattinen”, vaan onnistuu 50-75% ajasta.

  Myös muutamia puntteja tulee silloin tällöin ihmeteltyä, jos puntilla voitetaan joku 10-15y kenttäasemissa, ja oma puolustus on joko selvästi parempi tai huonompi vastustajan hyökkäystä.

  Vai pitääkö olla päävalmentaja, että saa ihmetellä ääneen? ;)

 • Sama juttu, Kyyperiä on pakko arvostaa kun jaksaa pitää yllä järkevää keskustelua täällä.

 • totta, esim tää HS jenkeissä https://www.businessinsider.com/why-you-should-never-punt-2013-11?r=US&IR=T. Tarttee vaan olla riittävän kova ja uskaltaa luottaa itseensä. Ja harjoitella. Jos ei harjoittele tavallisia spessuja , menee ne päin persettä. Ja jos ei harjoittele 4. yrityksen pelejä, ei kannata olla ehkä punttaamatta..

 • Mitä mie tapahtunut wolvoille mut paskaa pelaamista kerta kaikkiaan. Edellinen ottelu oli paska mutta silti siedettävä tappio. Puolustus oli Kuopiossa susipaska lapanen. UNC matsissa puolustus oli parempi mutta hyökkäys paskin koko kauteen. Hirveä tasonlasku. Mitä siellä on säädetty hyökkäyksessä niin aika vituiksi menee tällä tahdilla.

 • Eiköhän se suurin säätäjä ole saatu pois kehistä

 • Samat säätäjät hallituksessa jatkaa. Ei se valmentajia vaihtamalla parane mihinkään suuntaan, isompia päitä pitää pudota ennen kun homma lähtee toimimaan. !

 • Kellä sun mielestä on isoin pää wolvojen organisaatiossa.

 • Sanos nyt miten ne peliesitykset paranee hallitusta vaihtamalla, eivät sentään ole tainnut tänä kesänä kentillä esiintyä, ainakaan liigassa.
  Tai tietysti voidaan sanoa, että hallitus on tehnyt nuo valmentajavalinnat, joten vaihtamalla hallitus saadaan valittua parempia valmentajia, vai?
  Eiköhän siellä ole peiliin katsomisen paikka pelaajilla ja valmentajilla, onko talvi vain ihmetelty NFL:ää ja koronaa, vai olisko pitänyt vaikka treenata ja silloinkin muutakin kuin hauista tai ranteita ja silloinkin kannattaa vaihtaa kättä välillä.

 • Harvemmin syyt löytyy vain yhdestä asiasta. Pelaajien treenaaminen on omalla vastuulla ja valmentajat toimivat ”parhaansa” mukaan.

 • Tossa punt/onside artikkelissa vedetään vähän mutkia suoraksi. ”Opponent chance to score” on hämäävä. Veikkaan että vastustaja tekee enemmän 3p suorituksia jos aloittaa hyökkäysvuoron kauempaa. Muuten toki jäljillä, matematiikan puolesta jengit punttailee aivan liikaa, varsinkin kotimaassa missä monella jengillä se puntti ei keskimäärin edes tuo niitå jaardeja kenttäasemaan.

  Tuo onsiden onnistumisprosentti artikkelin jengillä oli 20. Jäätävä, mutta toisaalta jos sitä treenataan, eikä vastustaja tiedä milloin se tulee ja milloin ei, se selittäisi ehkä hieman. Se on kyllä totta, että mikäli potkaisija ei pysty touchbackiin niin onsiden ja tavallisen potkun ero kenttäasemassa on yllättävän pieni.

  En tiedä miten paljon valmentajat ymmärtävät odotusarvon käsitteen, tai pohtivat tilanteita niiden kautta.

 • Itseäkin vielä harmittaa se karvas tappio muta peli oli voitettavissa.. Jos ei osata varautua potkupeleissä nii tulos on tätä

 • Hieman yllättäen Coolbet arvioi Wolvot selkeäksi suosikiksi. Henkilökohtaisesti olisin arvioinut tämän 50/50 peliksi.

 • joo matikkaa se on ja otoskoko eri kun suomessa. Mut jos tuo jengi kiinnostaa ja niiden pelaaminen on Youtubessa yhden kauden dokkari niistä . Pulaski academy. Mut kyllä tänä vuonna on monet spessumokat ihan harjoittelemattomuutta ja koutsin löysäilyä, kun ei perusasioita edes ei mietitä kuntoon.. Lyhyitäkin aloituspotkuja voi skodata aika monella eri tavalla mm.

 • Perskule ku en nyt muista mikä jengi Suomessa ei käytännössä puntannut koskaan normimittaisissa 4th downeissa. Aattelin et kerrankin joku uskaltaa pelata matematiikkaa. Sit kuulinki et johtu siit ettei kukaan osannu long snappia tai ees potkasta. :)

 • Eikä myöskään lisäpisteitä. Vihje liittyy autokauppiaaseen

 • Hieno tuo Wolverinesin uusi logo, mikä pre-game haastattelussa Mattinglylla on paidassa. Kuin Suomen lippu, mutta sini-keltainen, Wolverinesin värit.

 • Nolla-nollaako siellä yritetään pelata?

 • Taas näitä pelejä, kun ei ihan tiedä kumpi yrittää sössiä peliään enemmän.

 • Wolverines kovassa iskussa ja mahtava voittoputki. Stadin ykköset!

 • Kohta varmaan huudellaan, miten Roosters on pelkkä vastaantulija viimeisessä pelissä :) Toki Wolvot on aika lailla paineettomassa tilassa, käytännön mahiksia pudota tai päästä pudotuspeleihin ei ole. Paitsi voittamalla Roosters. Sitä odotellessa.

 • 1. Lers
  2. Roo
  3. Pronssimatsi kolmen viikon päästä.
  5. Wolga
  6. Divaribowl kahden viikon päästä.

 • Montako vuotta tehdään Suomessa tilastoja, missä Martti Kass ja Jussi Kaas ovat kirjoitettu samalla sukunimellä. Kass, kaksi S:ää ja yksi A. Kaas, kaksi A:ta ja yksi S. Eivät he ole kuin pian kymmenen vuotta pelanneet Vaahteraliigaa.

 • Miksi R.Kalifaa ei muuten näkynyt kentällä?

  Mitähän meinaavat keksiä jotta voivat ees kuvitella haastavansa Roostersin?

 • Vositko uusia sen hehkutuksen siitä, kuinka Lohjan hemmoille on avautumassa pleijarit………
  Divari kutsuu roolipeliritareita ja Kyrberi pääsee taas selostamaan matseja. Nyyh……

 • Turhaan se kyyberi wolvoja haukkuu kun oma jengi hävisi kahdesti niille

 • Samaa miettinyt. En mä kyllä ymmärrä mitä Kyyberin mielestä Wolvot on sille tai UNCelle on tehnyt, muuta kuin luovuttanut muutaman kulahtaneen jenkin ja pari nuorta pelaajaa………

 • Nyt ei taas Gridironin logiikka aukea. Eli jos UNC ei voita pelejä, ei voi keskustella muista joukkueista? Saako syksyllä puhua NFL:stä, kun niitäkään ei ole voitettu? Entä jos en kannattaisi UNC:tä, saisiko sitten puhua? Oletsn toki, että kaikki UNC:tä kritisoivat kannustavat jotain muuta Vaahterajengiä, koska ilmeisesti divarifanit eivät saa vaahterajuttuihin kommentoida.

  Omasta mielestäni en edes haukkunut wolvoja. Ja jos eri skenaarioiden läpikäyminen on hehkutusta, niin sitten on. Itse olin hyvin skeptinen UNC:n mahdollisuuksista Crocoja vastaan, mutta niin vain siitä tuli yhden maalin peli. Jos UNC olisi voittanut, ja tänään Rpyaös voittanut, ei tuo playoff paikka ihan utopiaa olisi.

  Joku ihmetteli aiemmin, miksi jaksan yrittää keskustella asiallisesti ja rekatulla nimimerkillä (eli käytännössä omalla nimella ja naamalla, ainoana täällä). Nyt ihmettelen sitä itsekin, jokaista keskusteluyritystä kohtaan tulee useampi pään aukominen, joten ehkä se on turhaa yrittää taistella tuulimyllyjä vastaan.

 • Teet hyvää keskustelua ja työtä muutenkin. Lähinnä jengiä kismittää varmaan noi kommentit hyvin rakennetusta joukkueenrungosta, kun se nyt ei vaan sitä ole

 • hyvä että wolvot keksi keventää painolastia ja pääsivät eroon leippiksestä x 2 , österlundista ja cedestä . selkeä tulosparannus oli havaittavissa jo vaasaa vastaan ja roosters kaatuu ilman saappaita parin viikon kuluttua !!

 • Mitäs mieltä porukka on mieltä Bottaksen tulevaisuudesta? Saako vielä pelata mersulla vai joutuuko siirtymään?
  Mitäs mieltä tuosta 3 vs 3 tokion koripallosta, mielenkiintoinen formaatti, voisi kokeilla myös jefussa…

 • Kommentit hyvin rakennetusta rungosta? Miten se liittyy muhun?

 • Aluksi mielipide: Pisteet kyyberille, äijä on tehnyt aika paljon duunia omien jengiensä eteen (Lions, UNC ja Lionessess).
  Tuonut omilla striimeillään alempien sarjojen pelejä kaikkien nähtäville ( nyt sentään ruutukin jo näyttää myös m1d, NVL ja n1d) ja jaksaa spekuloida ja tuoda ajatuksiaan julki, vaikka paskaa sataa jatkuvasti niskaan.

  Ja nyt sitten omaan jossitteluun: Eilisen Wol-Roy pelin perusteella, epäilen että UNC:lla on hikinen ilta Royalsia vastaan, ellei Cede & co tuo jotain uutta mukanaan. Jos linja ei saa Rojolle aikaa ja Rojo ei saa palloja rissuille ja rissut ei saa niitä palloja kiinni… Silloin Harrisin juoksu ainoa ase, ja sen jos Roy saa pysäytettyä, niin se on siinä.

  Vaikka kuinka UNC laseilla katson, niin ei hyvältä näytä. Yksilö osaamista on, mutta yhteen pelaaminen ei toimi.

 • On kyllä ollut todella iso muutos wolvojen sivurajan käytökseen heti sen jälkeen kun leivojat lähti. Tällä hetkellä tuntuu siltä että näitä voisi vaikka kannustaa kun ei tarvitse katsoa sitä jatkuvaa itkemistä. Pelinrakentaja oli kyllä mielestäni ohi hankinta koska Cedric on parempi qb kuin tämä williams.

 • Täytyy täysin ulkopuolisena puolustaa Kyyberiä. Pisteet jätkälle kaikesta tekemästään, näyttänyt hienosti mallia muille seuroille.
  Ja aika ääliömäistä touhua ilman nimimerkkiä mollata sitä ainoaa heppua joka kommentoi nimimerkillä😅

 • Rojon tekeminen on aika väsynyttä. Täytyy todella toivoa, että UNC ei ole jatkamassa hänen sopimustaan ensi kaudelle QB roolissa. Mielestäni K.Karppinen sanoi Roosters-UNC pelissä kaiken oleellisen ”Rojo on pelannut vuosia samaa systeemiä. Tiedämme aika hyvin mitä sieltä tulee”. Rojo on sellainen one-hit-wonder ja nyt kun se hänen hyökkäyksensä on kaikille tiedossa, ei sillä menestyksen avaimia enää ole jaossa.
  Sinänsä en odota UNC:ilta isoja tänä vuonna mutta olisihan se harmi, jos putoavat heti takaisin divariin kun ohjelma vasta käynnistymässä. Toisaalta tuntuu, että siellä on nyt vähän sellaiset jämät kerättynä. Heikkinen-Titola ei valmennuspuolella edusta todellakaan ihan viimeisintä osaamista ja ovat olleet viime pelit täysin yössä varsinkin hyökkäyksen kutsujen osalta. Ja sitten tosiaan ikääntyviä has been jenkkejä haalitaan joukkue täyteen.
  Ilmaiseksi ne suomi-jenkit eivät pelaa ja tiedoksi UNC:lle että samalla rahalla saatte nuoria, kovia yliopistosta juuri tulleita jenkkejä joukkueeseen ensi kaudelle.

 • Unc.n heittopeli on komeaa katsottavaa rojon vetämänä, materiaalista otetaan kaikki irti.
  Roostersin linjalla ja rissuilla olis pysäyttämätön, ihan kannattaa katsoa naapuriin paljonko mentiin eteenpäin kun tuotiin puhdas jenkkikuuppa rojon pikkuveljen tilalle, ehdottomasti jatkoon.
  Kuka tai ketkä valmentajat muuten sun mielestä edustaa sitä viimeisintä osaamista liigassa?

 • ” Rojo on sellainen one-hit-wonder”

  Aika alkaa ehkä ajamaan Rojosta ohi (tai paremmin sanottuna saamaan kiinni), mutta aikamoista vähättelyä kutsua häntä onehitwonderiksi.

 • Millonkohan wolvot ymmärtää hankkia paremman hyökkäyksen linjan ja rissun vapailta markkinoilta. Myös DT/MLB pitäisi olla ensi vuonna prioriteettilistalla. Oikeilla importeilla tuo joukkue voisi tosissaan olla haastaja mutta valinnat menee väärin vuodesta toiseen.

 • Parempaa linjaa ei voi ostaa. Parempia linjapelaajia voi markkinoilta yrittää haalia, mutta niitäkin on niukasti tarjolla. Hyökkäyslinja ei ole joukko yksilöitä, vaan tiukasti yhteen pelaava yksikkö. Se, että yksikkö pelaa tiukasti yhteen, edellyttää paljon työtä ja toistoja. Treenaamisessa täytyy keskittyä oikeisiin asioihin ja niitä oikeita asioita täytyy drillata loputtomasti. Tässä se ongelman ydin on. Joukkueeseen voi hankkia esim. tähtilaitahyökkääjän, mutta yksittäinen hyökkäyslinjamieshankinta ei merkitse kovinkaan paljon, jos koko viisikkoa ei saada soittamaan samaa sävelmää. Harvassa joukkueessa, jos missään, on niin huonoja urheilijoita hyökkäyslinjassa, että olisi perusteltua, että joukkueen hyökkäyslinja pelaa vuodesta toiseen huonosti. Hyvällä valmennuksella saa keskinkertaisistakin urheilijoista auttavan hyökkäyslinjan aikaiseksi. Mutta ongelmana tässä on, että toivottu lopputulos vaatii paljon laadukasta työtä sekä pelaajilta että valmentajalta. Onko tähän wolvoissa valmiudet?

 • Eikös säännöt sano niin, että Suomi-statuksella pelaavalle jenkille ei saa maksaa mitään ylimääräisiä korvauksia, joihin muutkin joukkueen jäsenet ovat myös oikeutettuja?

 • Ne, joilla on ollut ilo ja kunnia työskennellä Rojon kanssa kyllä tietävät miehen arvon pelaajana, joukkuekaverina ja valmentajana. Kaveri on aina tunnistanut sen suomalaisen pelaajapohjan kehittämisen tärkeyden ja osaa ja haluaa myös muokata tekemistään sen mukaan kenelle heittää (vs poraan täysiä kaikille, koska oon niin vitun ori). Ja kyllä edelleenkin vanhana ja läskinä pesee mennen tullen aika monta nuorta ja vetreää lajikumppania.

  Huonoin argumentein arvostelijat tunnistetaan kuutamolla oleviksi jefu-pummeiksi.

 • Sanoo, mutta sekoitat nyt suomistatuksen Suomessa olemisella saavuttaneen pelaajan säännön ja henkilön joka tulee Suomeen muun syyn takia kuin futis ja alkaa pelaamaan. Ns. Non football related reasons saapuminen.

  Ensimmäiseen suomistatukseen menee vuosia mutta jälkimmäisen saa heti kun anoo liitolta peilikuvan ja kertoo miksi tuli maahan. Ja näille muun syyn takia tuleville ei saa maksaa etuja mitä rivimiehet eivät saa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *