Wolverines – Jaguaarit

Viimeksi muokattu 10.5.2015 11:13 36

(2-3)

37

(2-3)

14
1 2 3 4  
8 0 7 22 37
14 0 0 0 14

12.7.2015 klo 15:00 Helsinki

Kaari

Wolverinesille elintärkeä voitto

Gridiron Staff 14. heinäkuuta 2015 17:37

Jaguaarit silti matkalla pudotuspeleihin lahkojaon ansiosta.

Lue lisää

Kommentoi

 • Mielekiintoinen peli tulossa, taitavat joukkueet olla aika tasaväkisiä.

 • Onko Jagujen tuore itävaltalais-importti edustuskelpoinen Wolvoja vastaan?

 • Ei siirtosääntöjen mukaan pitäis olla

 • On ihan sääntöjen mukaan pelikelpoinen, koska tulee loukkaantuneen pelaajan tilalle. Ko pelaaja on keväällä laitettu seuran puolesta suojattujen pelaajien listalle.

  Suojattujahan saa olla liigassa kolme ja 1-divarissa kaksi. Jos seura ehtii saada IFAF.ilta siirrolle hyväksynnän, voi pelata ensi viikonloppuna.

 • Joo jos suojatun pelaajan tilalle tulee niin sitten tietenkin on sallittua! Uutisointi oli vaan puutteellista

 • Mistä suojatut pelaajat löytää, onko lista julkinen vai ns. tapauksen mukaan?

 • Lista kaikista suojatuista pelaajista on lähetetty jokaiselle seuralle liigassa ja 1-divisioonassa. Eli seurat, jotka sen tiedon todellisuudessa tarvitsevatkin, tietävät kaikki nuo kyseiset pelaajat.

 • Mikä mättää ettei näitä suojattuja pelaajia saa sitten esimerkiksi liiton sivuille näkyvin? Onko jotain salattavaa vai laiskuus? Olisihan se lajia seuraavana ja pääsylippujen kautta seuroja rahoittavana tietää näitä asioita.

 • Niin varmaan, mutta mitä teet sillä tiedolla. Seura x: Bill Hill ja John Smith jne….

  EIköhän pääasia ole kuitenkin, että seurat tietävät ketkä ovat listalla. Näin joakinen voi tsekata onko vastustajan yhtäkkinen vahvistus tullut oikean kaverin paikalle.

  Ai niin, mikään ei ole niin ihanaa kuin laittaa foliohattu tiukasti päähän. Eikös vaan?

 • ”Niin varmaan, mutta mitä teet sillä tiedolla.”

  Taidat olla vähän yksinkertainen, tai oikeastaan aika paljonkin. Kyllä tätä lajia seurataan muutenkin kun pelkästään katsomalla sitä että lihavat miehet hakkaavat toisiaan kentällä ja nähdä märkiä unia että se läski tulisi ja ottaisi sinut suihkussa.

 • @Häh?
  Well vastauksesi kertoikin jo kaiken oleellisen sinusta….

 • On sitten vihdoinkin Stephen saanut ainakin EU-stauksen. Nyt kaikki kilpailijat kipin kapin SAJL:n toimistolle valittamaan että eihän tuo ole edelleenkään Suomen kansalainen. Stokes on se puuttuva lenkki ei hyäkkäyksen, vaan puolustuksen puolelta jota Wolvot ovat kaivanneet.

  http://www.sajl.fi/?x167512=4017740

 • Stokes rosterissa. Taitaa Brahen kentän katsomo täyttyä kolmatta kertaa putkeen.

 • Viime vuonna Stokes pelasi yhden pelin liigasssa Wol-Indians kohtaamisessa. Wolvot ilmoitti Stokesin rosteriin ja iNdians keskittyi matsin ekan neljänneksen seuraamaan mitä Stokes teki. Stokes ei aluksi tehnyt mitään vaan Cedric heiteli pitkiä palloja Sagnelle. Stokes oli kikkapeli joka sitoi Indians-puolustuksen huomion täydellisesti. Kyllähn tuo taisi sitten lopuksi perisataa jaardia kirjata tilileen matsin edetessä. Jännä nähdä miten sekaisin Jaguaarien puolustus menee jos kentälle marssii samanaikaisesti Stokes ja Spell.

 • Miten pelin tilanne ??

 • 21-14

 • Olisko ollu 37-14 lopputulos

 • Millainen peli oli?

 • Wolvojen hyökkäys jätti pisteitä kentälle fumblailemalla. Puolustus otti 3 interiä joista yks pohjiin mut silti se heittopuolustus ei vakuuttanu. Dlinja ja Pineda loistivat.

 • Oliko valmentaja Stokes paljon kentällä?

 • Ei ollu edes pukenu

 • Lajille kaikki on vain plussaa. Huskies, Royals, Saints ja Wolverines menevät loppupeleihin. Wolvojen tarvittavat pisteet tulevat jo Saintseja vastaan, kun Stokes pukee kamat päälle. Finaaleista tulee kihelmöivät, kun kuka tahansa voi voittaa. Voitti sitten spagetin kuka tahansa, ensi vuonna kaikki neljä pelaavat liigassa ja pärjäävät hyvin. Ykköstä pelataan jälleen ilman vahvistuksia – hyvä niin. Viiden vuoden päästä sieltä nousee seuraava liigakelpoinen joukkue, ellei Jyväskylä tee sitä jo aiemmin.

 • Hei File, ei liiga kestä viittä vuotta kymmenellä joukkueella. Siellä on nytkin seuroja joiden jatkuvuus on veitsenterällä.

 • En puhunut siitä mitään. Silti uskallan väittää, että tällä hetkellä vaikeuksissa olevat nousevat uudelleen. Perinteet pitävät pystyssä. Voihan olla, että joku ottaa vauhtia ykkösestä ja sieltä nousee joku tilalle. Vähitellen ykkösenkin taso nousee vanhoihin mittoihin, kun uuteen nousuun päässeiden Jyväskylän ja Oulun rinnalle ovat nousseet Steelers, Bears, Ghosthunters ja Nordmen. Kakkosta pelataan iloisella ”oman kylän pojat” -ilmeellä. ECG joko nousee liigaan uudelleen tai jatkaa kylälinjalla kasvatusseurana. Rajaritarit/Eagles saattavat hyvinkin tehdä jotain vielä yhdessä tai sitten Rajaritarit vain tulevat voimalla uudelleen.

 • No mä en lähde näihin tulevaisuuden spekulaatioihin. Kiitos katsojalle lyhyestä ja ytimekkäästä peliarviosta. Miltäs jyväskylän tekeminen näytti? aika hyvä nousu kotijoukkueelta, toivotaan loppukaudesta oikeen mielenkiintoista. Tältäkaudelta itse luulen ettei huskies kyllä löydy vastusta, mutta katsotaan taso on hyvä tuolla 5 kärjessä.

 • Divisioona on saanut kesän edetessä kiinnostavia piirteitä. Royalsin tappioputki on oikeasti yllätys ilman että Saintsilta tai Huskiesilta viedään kunniaa pois. Oulu sijoitus on se millainen syntyy kun täydellisen kilpavarustelun keskellä yritetään kehittää joukkuetta suomalaisin voimin. Importtien merkitys on vaan mielettömän suuri, katsokaa vaikka Nordmenin meininkiä kahdella espanjalaisella ja ennen heitä. Wolverines on pelannut siipirikkona alkukauden mutta loppua kohden ilman uusia loukkaantumisia ja Stokesin vahvistamana saattaa vielä yllättää monet. Jaguaarit kärsivät keskikauden loukkaantumissumasta ja sitä yritetään paikata uusilla hankinnoilla. Jännää nähdä pettääkö millään joukkueella hermot ja varustelukierteeseen laitetaan vielä vauhtia.

  Filebacker ennusti peräti neljän joukkueen nousua liigaan. Itse olisin iloinen jos Vaahteraliigaa pelattaisiin 8-10 joukkueen sarjana.

 • Jaguaarien ja wolverinesin peli oli tärkeä varsinkin wolvoille että säilyttivät edes jonkinlaiset mahdollisuudet pudotuspeleihin, mutta taitaa se mennä jaguaarille silti onhan heidän loppukauden pelit ainakin paperilla helpommat. Ja täytyy sanoa yllätyin kuinka hyvä tunnelma siellä katsomossa oli.

 • Wolvoilla on nyt loppukauden yllättäjän paikka. Stokesin EU-status tulee olemaan kova juttu heti Lights pelin jälkeen. Ouluun puetaan varmaan minimiporukka jolla uskotaan pisteet kotiutettavan. Puolikuntoinen Spell tuskin pelaa pohjoisessa ja säästelee itseään loppukoitoksiin kun Raski näköjään pystyy takomaan riittävästi jaardeja kenttää pitkin kovempiakin puolustuksia vastaan. Spell on ollut pettymys mutta ilmeisesti vamman takia. Liukkaalle potkunpalauttajalle olisi aina kysyntää ja Stokes saattaa olla tuossa roolissa jatkossa joko yksin tai rinnallaan Spell.

  Mikäli Wolvot pystyy marssittamaan samanaikaisesti hyökkäyksessään kentälle: Lehtinen-Gilbert-Spell-Stokes-Rekonen-Siiskonen miehityksen on minkä tahansa divaripuolustuksen pelattava tosissaan. Wolvojen puolustuskin on eri kuosissa kuin kauden alun tappiopeleissä. Pineda on johtaja ja Stokes pelaa tarvittaessa safetyn paikalla puolustuksessa rinnallaan Gilbert. W:n frontti on parantanut otteitaan kuin sika juoksuaan ja on jo lähes hyvä.

  Brakun on ollut hyvä kotipesä Ahmoille. Katsomo ei ole suuri, mutta ehkä siksi se on ollut kaikissa peletuissa kotimatseissa täynnä tunnelmaa. Vitosen lipuilla on saanut koko rahan edestä viihdettä tähän mennessä.

 • Miten voi jaguaarien uudella LB:llä olla 0,5 taklausta? Wolvot kuitenkin juossut sen 40 kertaa tilastojen mukaan.

 • Se loukkaantui 1Q aikana

 • ”Katsomosta käsin” hieno kirjoitus ja tätä mä odttelin et kuka antaisi pikkasen syvempää analyysiä kiitos tästä. Sinne pääkaupunki seudulle on turhan pitkä matka niin tulee tällä tavallakin saatua jonkinlainen tieto pelin kulusta ja joukkuiden pelaamisesta.

 • Jagujen hyökkäys oli täysin heiton varassa (ylläri?) Sen uuden LB:n kautta pelattiin muistaakseni yks play action kun oli hyökkäyksessä rb:nä mutta Pineda toivotti tervetulleeksi Suomeen ja olisko ollu viimeinen downi sille tossa pelissä, ainakaan montaa kertaa ei herraa sen jälkeen näkyny. W linja antoi hyvää painetta ja QB:n saivat pääosin pidettyä kurissa. Ei ollu varmaan vaikea peli wolvojen dc:lle ku toiselta puolelta ei mitään juoksu uhkaa. Kotijoukkueen hyökkäys grindas hyvin mutta pallo varmuus oli ISO ongelma mikä pitää korjata jos meinaavat haastaa kovempiaan tällä kaudella. Jagujen intteri oli huikeaa pelaamista MCCrealta!!!!
  Tolla suorittamiselle Jaguilla tulee olemaan helpommasta lohkosta huolimatta vaikea loppukausi. Wolvo loppukausi ja playoffs haaveet taas vaatii pallo varmuutta ja vielä ison parannuksen heittopuolustukseen.

 • Hei täällähän on ihan asiallista kommentointia hienoa.

 • Jagujen QB loukkasi polvensa ottelussa ja ei pystynyt sen takia juoksemaan itse. Mielenkiintoista nähdä millaiseen kuntoon polvi saadaan ensi viikonloppua ajatellen, koska hurttia vastaan Jagujen on pakko saada liikutettua palloa tehokkaasti.

 • Niin loukkasi mutta jo sitä ennen wolvojen boxi oli aika hyvin saanut rajoitettua scrambläilyt muutamaa nukahdusta lukuunottamatta

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *