Wolverines – Indians

Viimeksi muokattu 16.4.2017 11:20 11

(5-1)

56

(0-6)

00
1 2  
28 28 56
0 0 0

24.7.2017 klo 19:00 Helsinki

Kaari

ECG ja Wolverines voittoihin ykkösessä

jefumaster 25. heinäkuuta 2017 12:05

I-divisioonassa pudotuspelijoukkueet alkavat olla selvillä. Menneellä kierroksella molemmat sarjan helsinkiläisjoukkueet ylsivät voittoihin otteluissaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • nöyryyttää alavireistä Wolvojen takakenttää ja voittaa vielä spagun

 • @Kouvola – Juuri näin. Inkkarit ovat vahvistuneet saatuaan vahvistuksia Suomenmestarijoukkueestaan lippupallon puolelta. Lippispelaajat ovat urakoineet läpi pitkän kauden pelaten rankan sarjan itseään vastaan ja ovat nyt valmiita kantamaan vastuuta edustusjoukkueen paidassa I-divisioonassa. Kouvolassa on aistittavissa jefu-buumi joka konkretisoituu silminnähtävänä imuna muista Etelä-suomen joukkueista ja Euroopan kentiltä. Seuran Europlayers-profiili on kaatunut suuren kävijämäärän rasittamana ja lisää palvelinkapasiteettia hankitaan lähiaikoina maakunnan suurimmasta serverivarastoosta Googlelta.

  Aurinko paistaa ja makkara käy kaupaksi Kuusankosken stadionilla. Maanantaina kannattaa kuitenkin ottaa suunnaksi Helsinki ja Brahen kenttä.

  ps. Maanantain suurin jännityksen aihe on se, onko Indiansin rosterissa sääntöjen vaatima minimimäärä pelaajia ja jos ei ole tarttuuko SAJL vieläkään tähän jo useamman kauden jatkuneeseen sääntörikkeeseen.

 • Indianssin matseja paljon tarvi edes etukäteen miettiä. Turpaan tulee joka pelissä ja ei sillä ole mitään väliä häviääkö 40 vai 50 pisteellä.

 • 28-0, on tämä yhtä kärsimysnäytelmää…

 • On kyllä ihan hukassa. Mäkäräinen mm varasti wolvoilta intterin yms

 • 42-0

 • 56-0, no comments

 • Oliko ItkijäIntiaaneilla legittiä määrää pelaajia pukeissa?

 • Ensimmäisenä täytyy sanoa, että Inkkareista löytyy monta kivikovaa jätkää. On vaan sääli katsoa, että talentti menee tavallaan hukkaan kun joukkue pelaa 16 äijän rosterilla. Tänään alkoi katsomossa jännittää inkkarien terveyden puolesta. 19 miestä aloitti ja ottelun lopussa pelikuntoisia oli 16. Jalkaa ja kättään raahaavat kaverit joutuvat kentälle ja valmentaja huutaa ”sun on pakko mennä…” Voisi SAJL vähän terästäytyä sarjojen minimirosterien valvonnassa koska kyseessä alkaa olla pelaajien terveys.

  ps Ihan oikeasti ja kaikella ystävyydellä suosittelen Kouvolalle uuden alun hakemista III-divarista enkä kertakaikkiaan ymmärrä jos huhu Troy Ricen saapumisesta Inkkareihin pitää oikeasti paikkansa. Miksi ???

 • Täytyy kyllä toivoa samaa kuin aikaisempi kommentoija. On tuo inkkarien touhu surullista katsottavaa, kun suurin jännitys kohdistuu siihen kuinka monta pelaajaa kykenee kävelemään tai liikuttamaan kättään ottelun lopussa. Pelaavat täysin väärällä sarjatasolla vuodesta toiseen. Pelaajille tottakai kaikki kunnia ja pelasivat loppuun asti. Mutta organisaation toimintaa ei pysty käsittämään ja en tosiaan ymmärrä miten heillä on vielä pelaajia jäljellä kun heillä riittäisivät kyvyt pelata myös joukkueissa, jotka pelaavat otteluiden voitoista eivätkä siitä pysyvätkö ehjänä kauden loppuun asti.

 • Se on se kouvolalainen ”ylpeys”. Ei pysty myöntämään tosiasioita, varsinkaan itselleen.
  Pelaajille tsemppiä ja menestystä muihin joukkueisiin jossa pääsevät kehittymään ja osa näyttämään taitonsa. Tänä vuonna turhan moni seura jättäytynyt sarjasta mutta kyllä inkkareitten se pitäisi myös tehdä. Ihan vaikka vaan pelaajiaan ajatellen.
  Huhut Troy Ricesta EIVÄT VOI pitää paikkaansa…

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *