Wolverines II – Lions

Viimeksi muokattu 13.5.2016 21:42 13

(3-1)

13

(2-2)

09
1 2  
0 13 13
6 3 9

17.6.2016 klo 18:30 Helsinki

Kaari

Wolverines II sekoitti kolmosen pakkaa voitolla

Gridiron Staff 19. kesäkuuta 2016 11:42

Etukäteisveikkailuissa sarjan kärkikolmikkoon arvioitu Lohja Lions joutui poistumaan Brahenkentältä kirvelevä neljän pisteen tappio niskassaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • Onko ottelusta tietoa?

 • 13-9 (0-6) loppui.

 • Kävi huono tuuri Lionsille, että sattui peli viikonlopulle jolloin Wolvojen ykkösellä ei ole peliä

 • Montako ykkösen pelaajaa oli wolvoilla mukana? Divarissa kuitenkin pelattu jo 3 peliä.

 • Ei ollut kovin montaa ykkösen pelaajaa, mutta A-junnuja oli runsaasti.

 • Ei ollut kovin montaa ykkösen pelaajaa, mutta A-junnuja oli runsaasti.

 • Lions radion haastattelussa Wolvojen valmentaja kertoo pelaajien liikuttelun tilanteesta nyt ja kauden edetessä. Hieno podcast kaikkiaan Lohjalaisilta.

  https://soundcloud.com/aftlions/s02e06

 • pelissä mukana oli 1 1-div pelaaja, 4 B-junnua ja 2 C-junnua

 • Väärin voitettu?

 • Seurana Wolverines on rakentanut hienon koneiston joka tukee pelaajien sekä seuran eri joukkueiden kehittymistä kaikilla sarjatasoilla. Edustusjoukkue on kyennyt saamaan elintärkeitä toistoja ennen kautta, kakkosjoukkueen pelaajat ovat saaneet harjoitella ja kehittyä edustusjoukkueen kanssa yhdessä harjoittelemalla. Rookiet saavat mahdollisuuden kasvaa kauden aikana ja mahdollisuuden yltää kauden lopulla jopa edustusjoukkueen ratkaisupeleihin mukaan. Junioripelaajille tarjoutuu mahdollisuus pelata oman sarjansa harvalukuisia pelejä enemmän ja kehittyä ja uransa lopettamista empiville löytyy mahdollisuudet höntsäilyyn.

  Tällä palstalla tätä kehittymiskonetta dissataan erilaisista syistä, mutta pelaajan kehittymisen näkökulmasta luotu malli on erinomainen ja tekee seurasta yhden vetovoimaisimmista Suomessa. Wolvot on näköjään edelleen lisänneet listalleen uusia pelaajia kauden edetessä eli imua tuntuu olevan. Uusina niminä löysin Trojansista siirtyneen laitahyökkääjän Markus Haapasaaren, Wildmenistä siirtyneen laitahyökkääjä Kim Lovénin sekä Dogseista siirtyneen DB:n Tommi Laukkarisen.

  Olisi mielenkiintoista, jos Wolvot tekisivät nettiinsä jutun joukkueeseen tulleista lajinvaihtajista. Monia mielenkiintoisia ja eritaustaisia pelaajia ilmestynyt mukaan keväällä. Hyvällä valmennuksella näitä koulitaan kovia pelimiehiä.

 • Dissaus taitaa johtua ainoastaan siitä että alkaa perinteinen punakone olla lirissä kun ei imu olekaan enää samaan suuntaan kun ennen ja sininen vetää puoleensa paremmin.

 • Tuskinpa Wolvojen toimintaa on punakoneen sunnasta mitään tarvetta dissata. Hyvin on tulijoita tuntunut riittävän, ja tulostakin on syntynyt. Itse toivoisin näkeväni taas helsinkiläisjoukkueiden paikallisotteluita.

 • Täältä luettujen dissausten perusteelle ihan muut tahot kommentoivat Wolvojen touhua kuin paikalliset seurat. Turha ulkopuolisten luoda keinotekoista jännitettä seurojen välille. Stadista Pitää liigassa olla vähintään kaksi joukkuetta. Ja parasta olisi, että Stadin joukkuella olisi joku paikallisidentiteetti. Näin sitä fanitustakin saatettaisiin nähdä. Nythän Roosters ei ole kotoisin mistään (tämä ei ole dissausta) joten identiteetin luominen on vaikeaa yleishelsinkiläisenä. Muilla paikkakunnilla tuon ”oman” joukkueen hahmottaminen on helpompaa.

  Keväällä oli surullista kuultavaa kun Radio SuomiPopin aamulypsyn asiantunteva porukka pohti helsinkiläisiä jefu-joukkueita ja luettelivat Wulveriinsin, ECG:n ja Butchersin…

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *