Wolverines II – Blaze

Viimeksi muokattu 13.5.2016 22:16 16

(4-2)

48

(1-6)

12
1 2  
34 14 48
12 0 12

22.7.2016 klo 18:30 Helsinki

Kaari

Wolverines II paranteli osakkeitaan paikallispelissä

Gridiron Staff 25. heinäkuuta 2016 11:58

Helsinki Wolverines II jatkaa kohti kolmosen pudotuspelejä selvällä voitolla Malmi Blazesta.

Lue lisää

Kommentoi

 • Sampsa, en tiedä mistä toi sinun katkeruus Wolvoja kohtaan kumpuaa mutta jokaisessa raportissasi spekuloit seuran toimintaa, mutta lopuksi muistutat että kuitenkin mennään sääntöjen puitteissa. Lopeta itkeminen nyt heti ja aikuistu. Elämässä toiset panostaa ja tekee töitä ja kerää sen satoa menestymällä. Tää sun viimeinen QB spekulointi on niin surullista tuubaa että hävettää puolestasi.

 • En ota sinänsä kantaa edellisen kommentoijan viestiin, mutta pitää itsekin todeta, ettei QB-sääntö mielestäni anna Wolverinesille mitään edes hiukkasen epäreilulta kalskahtavaa etua. Lehtinen on ykkösjoukkueen aloittava pelinrakentaja, Drockila kakkosjoukkueen. Ilman tätä sääntöä Drockila pelaisi luultavasti kakkosjoukkueessa käytännössä poikkeuksetta. Sääntö tarjoaa pelaajalle itselleen paremmat mahdollisuudet kehittyä. Wolverinesille tästä järjestelystä on suoraa kilpailullista etua vain sellaisessa tapauksessa, että Lehtinen loukkaantuisi pahasti kesken ykkösdivisioonaottelun. Se ei ole minusta maininnan arvoinen asia tässä yhteydessä.

 • Drockila saa sekä harjoitella että pelata myös 1-joukkueen mukana. Se että pääsee pelamaan 1-divisioonan otteluita 1-divisioonan rissuilla ei ole 3-divisioonan pelinrakentajalle kilpailullinen etu? Aha.

  Mutta siis ei silti, pidän tuosta kuuppasäännöstä ja se on mielestäni hyvä ajatus: nuoret pelinrakentajat tarvitsevat mahdollisimman paljon mahdollisimman kovia pelejä kehittyäkseen. Wolvot ovat hoitaneet asiansa hienosti koska molemmat suomalaiset pelinrakentajat saavat hyvää harjoitusta. Itse en näe asian mainitsemisessa katkeruutta.

 • Joukkueella on kaksi erinomaista suomikuuppaa ja yksi vielä pelikykyinen entinen huippu-QB valmentajana. Mitä valittamista siinä on? Ovat luoneet edun muihin nähden, mikä on kilpailun perustarkoitus. Jos etu on liian suuri, pitää joukkueen nousta ylemmälle sarjatasolle, missä on tasoistansa kilpailua.

 • 48-12

 • Kuka oli Wolvojen QB?

 • RoJo

 • Kovin eri tavalla näitä juttuja voi näköjään lukea. En itse löytänyt Sampsan jutusta katkeruutta wolvoja kohtaan. Ainoastaan hyvän ehdotuksen laajentaa nuoren pelaajan käsitettä koskemaan myös muita pelaaja, kuin Qb: tä. Hienoa, että Oskari pääsee pelaamaan mahdollisimman paljon. Samaa toivoisin myös muille suomi Qb: lle.

 • Sampsan kirjoitukset ennakoissa ovat eräänlainen jatkokertomus kun katsotaan miten Wolvojen matseihin ennakot kirjoitetaan. Tässä viimeisessä jatketaan edelleen moralisoimalla ”kikkailua” rosterin osalta. Olisi varmaan kirjoittanut vieläkin katkerammin jos olisi tiennt että Rojo pelaa pelinrakentajana Malmi Blazea vastaan. Siinähän ”kikkaillaan” paitsi Wolvojen laajan rosterin mahdollisuuksilla muta myös EU-statuksen tuomalla porsaanreijällä jne.

  Faneille.comin kolumnisti pitäisi hyväksyä kaksi faktaa. 1) Wolverinesilla on Suomen laajin pelaajamateriaali jota voidaan täysin sääntöjen puitteissa hyödyntää monipuolisesti useammassa miesten sarjassa sekä useammassa nuorten sarjassa. Tämä on kovalla työllä saavutettu kilpailuetu, johon mikä tahansa pitkäjänteisesti seuraa rakentava taho voi päästä tai ainakin pyrkiä. 2) Toinen fakta on se, että kirjoittamallakaan tunkkaamalla Panthers ei vaan yllä kolmosessa pudotuspelitaisteluun koska tasokasta materiaalia ei ole riittävästi. Tämän Panhters-positiivisuuden ymmärrän kyllä jossain määrin paremmin koska herra kirjoittaja pelaa itse joukkueessa.

  Hyvä kuitenkin että joku pitää kolmosenkin lippua korkealla mediassa. Kiitos siitä Sampsalle ja olen samaa mieltä nuorten pelaajien kierrättämisen laajentamisesta koskemaan koko rosteria pelipaikkariippumattomasti.

 • Ok, en ole kaikkia Sampsan juttuja lukenut, mutta kuten sanoin en itse tuosta jutusta löytänyt samoja asioita, kuin sinä. Olen samaa mieltä wolvoja toiminnasta. Tekevät erinomaista työtä ja sääntöjen mukaisesti. Wolvoja seuratoiminta on sellaista, josta monet seurat voisivat ottaa mallia.

 • Asiat voi nähdä näköjään hyvin monella tavalla :D

  Itse yritin nostaa viime viikolla esille kuinka Wolvot voivat haastaa oikeasti kotkalaiset positiivisessa mielessä. Lajin kannaltahan tiukat matsit on sitä parasta mainosta!!

  Tällä viikolla taas koitin nostaa esille sen kuinka tämän nuori QB-säännön voisi liittää kaikkii junnupelaajiin. Minusta on vaan hyvä kun kotimaiset pelinrakentajat saavat peliaikaa, mutta voisiko samaa kehitysmahdollisuutta miettiä myös muiden pelipaikkojen pelaajille?

  Wolvoista on noin lähtökohtaisesti vaikea kirjoittaa minkäänlaista ennakkoa, koska pelaavasta kokoonpanosta ei ole koskaan varmuutta. Se on syy miksi joudun keskittymään Wolvojen kohdalla enemmän näihin mahdollisiin vaihtoehtoihin!!

  PS: Nuori QB-sääntöä koitin miettiä myös kokonaisvaltaisesti, koska esim Hanko hyötyi kaudella 2014 kyseisestä säännöstä erittäin paljon. Wolvojen kannalta hyöty ei ole samanlainen ja sitä koitin myös tuoda esille. Voisihan Wolvot peluuttaa Lehtisen loukkaannuttua Rojoa 1.divisioonassa ja Drockila voisi jatkaa 3. divisioonassa myös siirtoikkunan sulkeuduttua!

 • Tässä vaiheessa kautta wolvoilla ei kyllä ole enää hirveästi varaa kikkailla rostereilla. Edarin pelaajat ovat kuitenkin pelanneet jo niin monta ykkösen peliä, että eivät ole enää edustuskelpoisia alemmissa sarjoissa. Eli kyllä kolmosen pelit pelataan kakkosjoukkueen pelaajilla. Ylöspäin voidaan muutamia kakkosjoukkueen pelaajia ottaa juoksemaan spessuja.

 • Wolvojen I-joukkueessa on pelannut tällä kaudella 55 eri pelaajaa. Näistä 25 on edelleen mahdollisuus pelata III-divisioonan pelejä. Joukkueenjohto pelaa koko ajan palapelia joka huipentuu sarjojen playoff-peleissä. Ensi viikolla Rojo voi laittaa Ouluun vielä suht kilpailukykyisen porukan ja Pamthersia vastaan voi mennä junnuilla mutta sitten sarjojen Playoffit ovat päällekäin ja I-joukkue korjaa sadon.

 • Rojon pelaaminen kolmosen matsissa johtui ihan siitä että Drockila nuorempi on yläkerrasta vähän pipi, eikä ihan päästä asti vaan yläkropasta. Sen takia ei pelannut eilenkään U19 finaalissa muuta kun punttaajana. Ei siinä sen enempää kikkailua ole.

 • Voidaanko lopettaa tämä Wolvo-ajojahti kaikilla palstoilla. Kaikki mittarit kertoo että Wolvot on yksi niistä monista (onneksi!) seuroista joilla homma toimii kaikilla eri tasoilla. Kaikki rispekti Bragun heseläisille siitä työstä mitä pari viime vuotta olette tehneet.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *