Wolverines – Huskies

Viimeksi muokattu 13.5.2016 21:26 19

(1-0)

28

(0-1)

07
1 2 3 4  
7 14 7 0 28
0 7 0 0 7

27.5.2016 klo 19:00 Helsinki

Kaari

Wolverines otti paalupaikan Ykkösessä

jefumaster 28. toukokuuta 2016 10:46

Helsinki Wolverines otti revanssin viime kauden tappioistaan kukistamalla Hämeenlinna Huskiesin selvin 28-7-lukemin Brahen kentällä perjantai-iltana.

Lue lisää

Kommentoi

 • Onko Jerell Jonesia bongattu jo Suomessa ?

 • Kuulemma Noronen hakee suoraan sen Roostersin miehistöön. Spears saa lähteä huonojen näyttöjen takia.

 • Taitaa olla Ahmoilla aika uudistunut tuo DB-osasta eikä tossa liiton ennakossa ole huomioitu aivan kaikkia yllätyksiä. Brakullahan tuon näkee perjantaina ja siten tilastoissa samana iltana.

 • Kyllä huskyt vie ja wolvot vikisee!! Lehtinen on intteri herkällä päällä. Ainoastaan wolvojen paikka on iskeä jos linja pelaa hyvin ja saa aukkoja jonesille. Peli päättyy 21-35.

 • Jerell bongattu tänään radiohaastattelusta Lockin kanssa. Ilmeisesti saapunut maahan tiistaina ja vetänyt tuolloin ensimmäiset treenit joukkueen kanssa. Eli siis mies maassa ja pelaa perjantaina.

 • Hyvä ja informatiivinen ennakko, kiitos. Rojon aikeet kiinnostavat ja huhujahan liikkuu mm. Pennasen pelaamisesta jne. Perjantaina Brakulle tottakai!

 • Kun kurkistaa Wolvojen rosteria vähän tarkemmin niin onpas joukkue uusiutunut viime kaudesta. Molemmat jenkit ovat edeltäjiään parempia (Joseph Spell, RB -> Jerell Jones, RB) & (Raphael Pineda, LB -> Antonio Harris, DB). Erityisesti valmiiksi loukkaantunut Spell oli suuri pettymys 2015 eikä mies päässyt käsittääkseni kertaakaan ehjänä kentälle. Harris on monipuolisempi kuin Pineda yhtään Pinedaa dissaamatta.

  Kotimarkkinoilta Wolvoihin on saatu kaikessa hiljaisuudessa melkoisesti vahvistuksia joista ohessa pelaajia joiden odotan pukevan perjantaina. Erityisen kovana pidän safety-kaksikkoa Harris-Hannula.

  Sixtereista: Teemu Rantanen (WR), Anssi Karjala (WR), Oskar Drokila (QB), Jason Thomas (WR,DB), Veikko Kallio (DB), Lasse Voipio (DL)
  Huskeilta: Tomi Ristilä (OL), Niko Viik (OL), Henri Karppanen (DL)
  Muista seuroista: Niko Hannula (Eagles/DB), Jukka-Sakari Springare (Ghosthunters/LB), Jarno Elo (ECG/OL), Wiljami Kaartinen (SunCity/DB). Myös Trojansista Helsinkiin palannut Kristian Andersson (RB) saattaa pukea perjantaina.

  Pientä päänvaivaa RoJo:lle tuottaa lauantain peli Rovaniemellä. Wolvot rakentaa settiään ykkösen ehdoilla mutta seuraavan päivän peliin napapirille pitäisi saada lähetettyä uskottava kokoonpano kiusaamaan Nordmeniä.

  Wolvojen 22 avauskokoonpanon miehestä veikkaan 13 vaihtuneen ja päävalmentaja systeemineen on uusi. Melkoisen suuri muutos ja mielenkiintoista nähdä perjantaina mitä se merktsee pelillisesti.

 • Wolvoilla lisätty rosteriin yli 2-metrinen koripalloilija Orlando Taylor. Näköjään pelannut nuorten mj:saa aiemmin korista. Jefu-pelipaikka OL ja status Rookie. Nähdäänköhän tänään Brakulla?

 • …on tämän päivän FB-päivityksen perusteella Italiassa. Huskit olleen salaperäisiä siitä onko vaiko ei mukana kauden avauksessa ja voihan tuo päivitys olla ehkä suuri hämäys mutta ehkäpä nyt kuitenkaan ei. Eli Huskit matsiin Suomi-QB:lla ja LB-jenkillä blokkausvastuita hyökkäyksessä satunaisesti.

 • Suvereeni voitto Ahmoille. Ottivat hämeenlinnalaiset melkoisia iskuja pelissä. Mm. molemmat keskushyökkääjät kentän laidalla ottelun lopulla.

 • Oli Wolvojen puolustuksen frontti aika varamiehinen. Takakenttä toimi hyvin ja Jason on teräsmies.

 • Ja ottelu oli melkein tunnin seis kun huskiesin linjapelaajan jalka rikki. Ambulanssit ja kaikki!

 • Wotkinsin makkara oli hyvää, selostus taasen ei ollut.

 • Selostuksen puute johtui laitteistoon johtuvasta viasta. Kaikki kuulutukset jouduttiin antamaan vahtimestarin kopista, josta ei peliä näe. Yritämme korjata vian 4.6. Mennessä

 • Näkee että kaveri pääsee kauteen ilman alla olevaa loukkaantumista. Liikkuvuus kentällä ihan eri tasolla kuin viime kaudella. Hyvältä näytää kun vielä niitä ajoituksia hierotaan laiturien kanssa. Nyt parissa pelissä Rantanen ja Gilbert pelasivat eri kuviota ja intterithän niistä napsahtivat. Aivan eri kaliberin peliä kuitenkin kuin Huskien Siitoselta.

 • Nyt jos vain heittäis pallon pois ettei tulis niitä 10y säkit

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *