Wolverines Blue – TAFT

Viimeksi muokattu 13.7.2020 10:04 26

(1-0)

32

(0-1)

06
1 2  
26 6 32
6 0 6

19.7.2020 klo 15:30 Helsinki

Kaari

Wolverines Bluella pisteet avausottelusta

Gridiron Staff 20. heinäkuuta 2020 11:22

Hyvin taistellut TAFT Vantaalta joutui myöntämään ahmat paremmaksi lukemin 32-6 (26-6).

Lue lisää

Kommentoi

 • Mielenkiistoista nähdä minkälaisella rosterilla Wolvot tulevat peliin. Edustuksen kundeille varmaankin hyvä paikka ottaa pelidowneja, mutta kakkosjenginkin pelaajat tahtovat kentälle, onhan kausi vain neljän ottelun mittainen.

  TAFT:n nuorelle jengille, kuten kaikille tietysti, varmaan voitto maistuisi, mutta (mahdollisia) liigapelaajia vastaan voi olla tiukassa.

  Kakkosdivarikin on kilpasarja ja taatusti joka matsissa pelataan voitosta. Palstan ”tietäjät” harrastesarjasta ja läpsyttelystä voi ihan issekseen mutista joutaviaan.

 • Eiköhän tuo ole selvää millä kokoonpanolla tulevat kun voi olla ainoa ottelu mistä saavat voiton. Joukkue missä on pari tähteä ja loput mitä nyt ovatkaan. Suotakoon heille nyt sitten kesän 2020 kohokohta tai sitten tuleekin nöyryyttävä tappio ja selityksiä paljon.

 • Hauskaa;)

 • vie tämän ottelun niukasti. Itkuvirsi voi jo siis alkaa

 • Päättyskö isäntien niukkaan tappioon kerranki? Sysipaska rosteri, surkea valmennus ja asenne tuleen olemaan ratkaisu Taftin eduksi tänään.

 • Aloitti ennakkoluulottomasti, mutta GFL, NCAA, maju ja Vaahteraliiga kokemus on liikaa tänään.

 • Et kaikki toi pitää lyödä kehiin jotta pärjöä taftille 😂

 • Miten tämä päättyi

 • hyvä peli , katsomo täynnä eikä kukaan tiedä paljon peli päättyi edes ne jotka oli paikalla !! hesasta ei sitten löytynyt yhtään kuka olisi osannut käyttää tulos taulua ??

 • Wolvot osaa järjestää ottelutapahtuman aivan loistavasti ainakin omasta mielestä. Kohta kehuvat kuinka kaikki toimi ja mentiin kehitysjoukkueen ehdoilla.

 • Ihanaa sarkasmia. EI TULOSTAULUA, ei edes kehityspelaajia vaan retardipelaajia. Tulee kylmää kyytiä kun samaa joukkuetta vastaan ( muutamaa swedua lukuunottamatta) tulee ASSJOKI.

 • Siis miten peli päättyi ja ketä wolvoilla pelasi

 • Mites maailmanvaltaajat ja majustarat? Pelasivatko koko pelin, vai oliko hakemassa vain tuntumaa muutamissa downeissa? Tilastoja missään?

 • Starat pelasi ekalla puoliajalla hyökkäyksessä. QB joku junnu, suomalaiset RBt tiputteli palloja. Kyei ja Sagne keskittyi puolustukseen joka vaikutti aika ohuelta. Silti 30-6 päättyneessä ottelussa puolustus teki enemmän pisteitä kuin hyökkäys. Wolvoille treenipeli josta saivat varmaan sitä mitä halusivat ja TAFT pääsi testaamaan tasoaan. Positiivinen yllätys yleisön määrä – mutta varmaan siitäkin keksii joku corona-kitistä.

 • Edellinen kommentti jopa asiallinen ja tyhjentävä. Lisäys/korjaus, että Wolvot pelasi kyllä koko materiaalillaan läpi matsin, saivat varmaan hyviä treenidowneja liigamiehilleen ja snappeja koko sakille. Lopussa jopa punttailivat ja oli kyllä hienoja potkuja.

  Punakypäräinen linjamies (Voutilainen?) oli kyllä TAFT:n nuorelle linjalle kova pala molemmin puolin palloa, propsit sinne. TAFT pärjäsi kyllä jopa paremmin mitä numerot kertovat.

 • Ai pelasi? Johnson muutaman downin koko pelissä, Nguyen lähti puoliajalla Laalon kanssa huilimaan, Kyei ja Sagne opetteli puolustusta, Lahikainen käväisi kentällä. Hyökkäyksen linjassa kokeili varmasti tusina ukkoja ja osa rookieita. Tämän päivän touhu ei liity vaahteraan mitenkään, ellei Innokas Valasti oikeasti ole tukimies.

 • Selvästi kuinka surkeaa työtä Vilkko on tehnyt koko talven. Ihan sama vaikka Wolverines kickeri olisi ollut qb, tolla kalustolla olisi taft pitänyt kaatua 80 pojon erolla.

 • Kyyneltrolli. Ymmärrätkö urpo ettei Vilkko vaikuta kauheasti tehtyihin pisteisiin? Vaikka niitä sattuivatkin puolustuksessa tekemään tällä kertaa enemmän kuin vastustaja.

 • Tartunpa kerrankin palstan länkyttäjään.
  Näkyy nimimerkki: Miten näkyy Vilkon surkea työ läpi talven? Miten kicker/qb on ihan sama? Millä kaustolla olisi TAFT pitänyt kaatua 80 pojon erolla?

  Päätelmä: Nimimerkki ”näkyy” ei ollut paikalla pelissä, eikä tiedä myöskään tiedä Suomijefusta mitään. Tyypillinen gridironin lässyttäjä.

 • Ketä olis palvellut jos TAFT olis kaatunut jos/kun Wolvot olis siihen pystyneet? Ei tasan ketään.

 • Tietenkin.

 • Taas samaa scheissea ja uskoisin, samoilta palstan länkyttäjiltä. Kyse ei ole tyypillisestä Gridiron jutusta, koska Gridiron on ihn hyvä juttu. Kyse on pienestä kusipäisestä porukast jok jaksaa vinkua täällä päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen.

  Seurat perustavat kakkosjoukkueita juuri tätä varten. Kokemusta ja tuntumaa pelaajille tarpeiden mukaan. Länkyttäjät eivät ilmeisesti tiedä, että kakkonen EI ole kategoriassaan kilpasarja toisin kuin ykkönen ja liiga. Hienoa että on seuroja jotka panostavat lajiin edustusjoukkueen lisäksi ja saavat siitä hyödyn eilen nähdyllä tavalla. Uskoisin että Wolvoille pelin tulos oli toisarvoinen ja että kokemus oli positiivinen Taftin nuoren kokoonpanon kehittymiselle.

 • Tämmöiset oman elämän sankarit vituttaa. Minä minä minä muulla ei ole väliä. Kakkonen on siellä pelaaville kilpasarja johon ovat treenanneet koko talven. Toivottavasti muut vaahteran seurat ovat hereillä ja varmistavat sääntöjen noudattamisen siirrossa edarin ja kakkosjoukkueen osalta. Nyt wolvoilla käytännössä koko rosteri pelasi kakkosen ottelun ja montako saa pelata seuraavassa edarin pelissä

 • Tästä otettava selvää, jotta ei pääse tusina ukot pelaamaan vaahteraliigassa. Todella törkeää jos näin on.

 • Avoimuuden nimissä voisi Wolvot julkaista pelanneen rosterin tai Taft jolla se myös pitäisi olla. Yleisöllehän ei ollut mitään otteluohjelmaa ja kun ei itse tunne pelaajia jäi aika epäselväksi kuka oli kuka. Taftilla ei lukenut pelaajien nimiä selässä ja osalta wolvoista se myös puuttui.

 • 3 § Siirtojen määrää ei ole rajoitettu. mutta ylemmän sarjatason joukkueesta siirretyistä aikuisista pelaajista voi alemman
  sarjan joukkueessa pelata samassa ottelussa enintään 10 pelaajaa ja alemman sarjatason joukkueesta siirretyistä
  aikuisista pelaajista voi ylemmän sarjatason joukkueessa pelata samassa enintään 20 pelaajaa. Siirtoja ei voi tehdä
  naisten sarjoissa 11.8.2020 ja miesten sarjoissa 17.8.2020 jälkeen lukuunottamatta mitä 6§ alempana on todettu.

  § 6 Seuran alemman sarjan joukkueen kauden päätyttyä, voidaan kaikki pelaajat siirtää seuran ylempään joukkueeseen
  loppukauden ajaksi. Sääntö ei koske farmi- tai yhdistelmäjoukkueessa pelaavia toisen seuran pelaajia.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *