Wolverines Blue – Northern Lights

Viimeksi muokattu 16.4.2017 10:36 19

(3-0)

33

(2-2)

25
1 2  
21 12 33
7 18 25

17.6.2017 klo 15:00 Helsinki

Kaari

Wolverines Blue jatkaa kakkosen kärjessä

Gridiron Staff 25. kesäkuuta 2017 16:20

Vieraileva Oulu Northern Lights pystyi haastamaan kakkosta johtavan helsinkiläisjoukkueen, mutta sarjapisteet jäivät lopulta Helsinkiin kahdeksan pisteen erolla.

Lue lisää

Kommentoi

 • Mitenhän käy? Saako oululaiset kuinka porukkaa mukaan? Millä rosterilla wolvot tulee?

 • v Lights part 2…

 • Eiköhän Wolvot saa 45 ukkelia pukeisiin lauantaina…

  http://www.hudl.com/video/2/45453/59402292578d970a14b86fc9#

 • tuo video summaa aika hyvin sen miksi kukaan ei Oulussa enää pidä joukkuetta minään. Vanhoja pelaajia lähinnä hävettää touhu. Jalkapallon perusteet on niin huonolla pohjalla että huoh. Toivon koko sydämestä että Ouluun saataisin semmoiset kaverit tekemään että joukkueella olisi jatkuvuutta ja oikeasti pelaajat olisivat edes urheilullisia. Nyt joukkue on kasattu 20-23v opiskelijoista joiden mielestä on siistiä käydä jenkkifutiksen kokeilukerralla :D ja sit ne luulee osaavansa pelata kun ovat aloituksessa. Valitettavasti koko kulttuuri pitäisi rakentaa alusta, ja nämä kaverit pelaa keskimäärin 1-3 kautta eli joukkueella ei ole hyvät tulevaisuuden näkymät.
  Hyviä pelaajia on pari, ja ne ovat jo pelanneet divaria v2013, liigakauden 2011 pelaajia sisällä on perttu ja ikinuori Joonas . Puolustuksessa ei ketään. Sami joka treenaa puolustajia taisi tulla 2012 tiimiin. Toki Tomperi on pelannut kanssa pitkään ;). Mutta kaikki talentti on kadotettu tai ajettu pois. Hyvät juniorit lopettanut.

  Ehkä jokupäivä mutta kyllä ison uudistuksen johtoon tarvitsee.

 • @WolverinesAF päivittää (6-0)

 • Tohon Oulun tilanteesee haluisin korjata et sieltä on nousussa hyviä junioreita. Esimerkiksi Eemeli viime kaudella puolustuksen ehdottomasti parhaimmistoa ja muutenki hyviä nuoria pelaajia ja varmasti on tulossa lisää hyviä.. ite kauden pelanneena ja muuton takia vaihtu joukkue. Valmennusta kehun hemmetin hyviä valmentajia vaikka ois liittyny vuona 2012 😉 sanoisin tiivistettynä et oulus tehää hyvää duunia nouseva joukkue joka tosin tarvitsee näkyvyyttä oulussa enemmän… numero 92 kiittää ja kuittaa ugh!

 • 33-25(21-7)

 • Heti kun on käyty haukkumassa koko organisaatio pystyyn, NL pelaa aika tasapäisen ottelun wolvoja vastaan. Jos wolvoilla oli 1.div miehistö mukana, niin jotain siellä pohjoisessa on taidettu oikeinkin tehdä kuluneen vuoden aikana?

 • TAFT taisi hävitä ainoastaan yhdellä pisteellä Wolvojen kakkosjoukkueelle että unohda se Oulun tasaväkinen pelaaminen. Taisi Oulu pelata muutama vuosi sitten vielä vaahterassa että tosiaan, jotain siellä on tehty, mutta ei oikein.

 • Wol 2 D ei ole varmaan harjoitellut muuta kun 10p air raid vastaan. Kova juoksupeli aiheutta ongelmia.

 • Se, että Taft pelasi tasaisen pelin Wolvojen Blue- joukkuetta vastaan ei ole vertailukelpoinen Lightsin maalin tappion kanssa. Taft-pelissä vastassa oli oikeat kakkosen miehet koska Wolvojen U19 sitoi juniorit ja edustusjoukkue pelimiehet.

  Olulussa on tehty oikein se, että vauhtia haettiin kolmosesta. Taftin olisi pitänyt tehdä sama mutta ehkä nyt sitten tämän 0-kauden jälkeen asia ymmärretään.

 • Se mitä Oulussa tapahtui, oli kauden 2013 jälkeen (ensimmäinen kausi Vaahterasta putoamisen jälkeen) tapahtunut pelaajien lopettamisaalto. Melkoinen joukko ilmeisen kokeneita pelaajia (en tarkemmin tiedä kuinka kokeineita sillä tuo oli ensimmäinen kausi kun seurasin kotimaista jenkkifutista yleensäkään ja NL:ää erityisesti) katosi kuin pieru saharaan. Pari-kolme pelaajaa siirtyi muihin joukkueisiin, muut ilmeisesti lopettivat. Koettivat sitten rakentaa joukkuetta ykkösdivarissa ilman jenkkivahvistuksia mutta eihän se oikein oikea paikka ollut. Kausi 2014 meni ei aivan penkin alle kun ottivat pari voittoa Jaguaareista (Jaguaarit painoivat sitten paniikkinappulaa ja hommasivat ihmemiehen kantamaan palloa ja joukkueen pleijareihin). Kausi 2015 meni sitten muiden joukkueiden kilpavarustelua ihmetellessä. Jälkiviisaana voisi sanoa että kausi 2015 olisi pitänyt pelata yhtä tai kahta sarjatasoa alempana.

 • Ollu 1d miehiä montaa mukana :D

 • Minä lopetin 8 kauden jälkeen lightisissa, pääasiassa pelasin 2005 -2009 ja liigaan pyydettiin mukaan 2011. Sitten 2012 olin jo jäähdyttelemässä ja 2013 en pelannut ollenkaan. 2014 pyydettiin taas auttelemaan. Ja vain joukkueesta, sanomatta mitään valmennuksesta, oli kyllä uudistunut joukkue täysin, liiga 2011 ajalta. Veikkaan että ne kaverit jos tulisi takaisin seuraan auttamaan treeneissä ja ehkä pelaamaan vähän malliksi niin joukkueen nykypelaajat olisivat ihmeissään että noinko sitä oikeasti liikutaan kentällä ja taklataan ja blokataan. Puolustuksessa Stacey asuu Oulussa mutta ei valmenna, koska en tiedä. Minä olen niin ristiriitainen henkilö että omat hermot palaa heti jos treeneissä opetetaan pelaamaan väärin. Puolustuksen puolelle ei jäänyt yhtään kokenutta dB:tä joka vois opettaa asioita, eikä oikein LB:tä. DL tiedän että jos sankarini Jari Mehtälä , Antti Myllylä ja Sakari Pikkarainen vielä pelaisivat olisivat heittämällä aloituksessa.

  Nicklas Krogerus oli ehkä maajoukkuetason corner / safety jos vain olisi jatkanut mutta sai tarpeekseen joukkueen toiminnasta. 2012 joukkueessa hääräsi Jyrki Seppälä ja hänen koulimat juniorit olisivat tänäänkin aloittamassa jos eivät olisi KAIKKI lopettaneet, junnut olivat muistaakseni SM mitalisteja. Valmentaja Risto Kivelä on kouluttanut Lassi Heikkilän QB taidot ja valmensi pitkään junioreita saamatta kovinkaan isoa kiitosta.

  RB:t Olli Mämmelä, Mikko Suutari maajoukkueessa pelasi EM kisoissa.
  Petteri Isokosken valmentamia.
  Silloin kun pelasin, Olli Ervasti oli se nestori joka pelasi kahteen suuntaan (Suomen mestari / Euroopan mestari)

  Kukaan ei taida olla tästä joukosta enää ringissä.
  Nuoret : Aappo Saloranta ja Mika Nissilä pelasivat vielä vaahteraa mutta eivät enää palaa mutasarjan joukkueeseen.

  Siinä muutama nimi joka voisi olla avuksi Jos Oulun joukkuetta haluttaisiin kehittää.

  Terveisiä kaikille vanhoille pelikavereille!
  T:Rautakoura (aina liekeissä oleva kädetön corneri)

 • Olisiko niin, että mainisemiasi henkilöitä ei kiinnosta enää hävitä. Onkohan se osaamisen tasokaan nyt ollut niin korkea, jos Vaahterasta 2011-12 vuosilta ei jäänyt käteen kuin 5-15 rekordi. Tietyssä vaiheessa pelaajauraa se uudelleen kehittäminen ei houkuttele, kun ollaan jo koettu se liiganousu, eikä sekään ollut kovin menestyksekäs.

 • …väittelyt ja riidat voisi hoitaa sisäisillä kanavilla vaikka seuran omalla FB-sivulla. Meitä muita EI kiinnosta.

 • Puhu omasta puolestasi. Älä lue, jos ei nappaa.

 • Mikä täällä on ongelma? Oulun menestysvuosien pelaajat ovat lopettaneet tai aikanaan siirtyneet pelaamaan muualle. Eikö se ole ihan normaalia jos hyvät pelaajat siirtyvät parempaan seuraan tai korkeimmalle sarjatasolle?
  Totta helvetissä Oulussa olisi parempi joukkue jos edellisvuosien pelaajat pelaisivat edelleen. Sama tilanne on varmasti jokaisessa joukkueessa. Jos vanhempia liigassa pelanneita jätkiä ei kiinnosta pelata enään Oulussa sarjatasosta tai muista syistä johtuen, se on ihan ok. Uudellleenrakentaminen vaatii varmasti todella paljon henkistä eforttia pelaajilta, jotka ovat käyneet niinsanotusti huipulla.

  Oulussa on epäonnistuttu aikanaan luomaan jatkumo lopettaneiden pelaajien tilanne, mutta käynnissä on selvästikkin uuden pohjan luominen ja samat virheet tuskin enää toistuu.

  Oulussa varmaan ollaan tietoisia ketkä voisi auttaa ja ketkä ei. Tällä hetkellä seuran toiminnassa on varmasti mukana kaikki, joista on apua ja haluavat myös auttaa. Vanhoilla pelimiehillä joista olisi apua on varmasti myös oma elämä jefun ulkopuolella ja se on heidän oma asiansa haluavatko auttaa. Siihen ei välttämättä liity mitään sen kummempaa. Kunnolla mukana oleminen (pelaaminen, valmentaminen yms) vaatii kuitenkin helvetisti aikaa.

 • Ja mitä tämän hetken valmennukseen tulee niin Oululla oli viimevuonna niin vihreä joukkue ettei sitä usko kukaan. Kourallinen pelaajia joilla oli kokemusta 1+ vuotta + muutama junnu jolla enemmän pelivuosia. Siitä huolimatta vain kaksi tappiota ja toinen RoJoa vastaan. Toki se oli kolmosta, mutta kaikki voi katsoa myös tämän vuoden sarjataulukoita. Kaikki kolmosen jengit menossa kakkosen pudotuspeleihin ja kolmosen Lohja on varmasti parempi joukkue kuin moni kakkosen jengi.
  Joten valmennuksessa Oulussa on tehty hyvää työtä. Toki tämän hetken päävalmentajaa Tim Johnsonia kukaan tuskin onkaan epäillyt.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *