Wolverines Blue – Jaguars

Viimeksi muokattu 18.8.2019 13:26 23

(5-2)

45

(3-4)

00
1 2  
31 14 45
0 0 0

25.8.2019 klo 15:30 Brahen kenttä

Kaari

Wolverines Blue jatkaa välieriin kakkosessa

Gridiron Staff 25. elokuuta 2019 21:16

Wolverinesin kakkosjoukkueen voitto Jyväskylän Jaguarsista tarkoittaa sitä, että helsinkiläiset kohtaavat välierissä Nordmenin Rovaniemellä.

Lue lisää

Kommentoi

 • Todella pettnyt josei jagut tätä voita roimalla piste erolla. Divarin paras takaknettä ja ei mitään juoksu uhkaa hesalaisilla

 • Jaguarsien peliä Nordmeniä vastaan katsoneena ei se takakenttä kovin vahvalta vaikuttanu!

 • Tilanne?

 • Wolvot vei 45-0

 • Oli kyllä täysin vastaantulija. Mainostettu takakenttä oli pettymys ja wol juoksuuhka oli kaikkea muuta kuin olematon. Jos Wolvot saa kunnon rosterin rovaniemelle niin voi olla mielenkiintoinen peli tulossa

 • Jyväskylässä taas hieman käynyt pelaajistossa kato ? Mihin ne häviää sieltä aina kauden edetessä ? Siellä olis ollut hyvät saumat taas edetä mutta rosterista tippuu porukkaa ku koivusta lehdet syksyllä. Mitä oon seurannut niin näin käynyt joka vuosi viimeisen 5 vuoden aikana. Onko tosiaan niin moni loukkaantunut vai onko kyseessä ”loukkaantuminen” eli motivaation puute.

 • Aika yllättävä tulos – noin selvä! Nordmen ja Jaguars ovat ja kahdesti pelanneet ja ainakin omasta mielestäni on jo selvinnyt, että Nordmen on tällä kaudella vahvempi. Mielenkiintoa saadaan siis tällä tuloksella välierään ilman muuta!

 • Itse asiassa Wolvoilla on aika laaja rosteri jäljellä vaikka siirtymät muiden kuin junnujen osalta on kielletty elokuussa. Pinedaa on kuitenkin vaikea voittaa.

 • Tulos kyllä yllätys , kuinka paljon ”liiga” pelaajia wolvoilla oli ?

 • Kuulostaa siltä että puolet wol vaahtera pelaajista olisi ollut kentällä. Mitä siel on oikein tapahtunut , miten Jyväskylä on noin pahasti sulanut ??

 • Pitäähän jossain sarjassa voittaa, kun Vaahterassa ei onnistu.

 • ne vaahterakundit enää edes pelata kakkosessa? Eikös kaikenmaailman siirtorajat oo ummessa?

 • Nuoret saa pelata

 • On tätä välillä hauskaa seurata. Wolvoilla pelissä paljon junioreita ja täällä älyköt puhuvat että puolet vaahteraliigapelaajista oli II-divaripelissä kentällä. Toisaalta taas moititaan että juniorit eivät saa peliaikaa liigassa. Tätä kutsutaan paradoksiksi.

  Tosiasiassa juuri tällaisissa tilanteissa minkä tahansa seuran laaja juniorityö ja pelaajapohja osoittautuvat arvokkaaksi. Elokuun alusta lähtien pelaaja on lukitu ”omaan joukkueeseensa” eli aikuispelaajat eivät voi enää vaihdella sarjatasolta toiselle. Nyt varmasti kaikkien kateellisten pitäisi alkaa säätämään säännöstöä sellaiseksi, että tämä koskisi myös junioripelaajia.

 • Katsomossa olleiden on varmaan helppo yhtyä siihen näkemykseen, että läpi ensimmäisen puoliajan tapahtuneet Jaguarsin hyökkäyksen pallonmenetykset + pohjiin mennyt puntin palautus ratkaisivat matsin Wolverinesin hyväksi jo varhaisessa vaiheessa.

  Rovaniemen hyökkäys pystyy varmasti tarjoamaan aivan erilaisen haasteen kuin me pystyimme sunnuntaina, joten välierämatsista voi tulla hyvinkin mielenkiintoinen matsi.

 • nyt olet varmaan sitä mieltä että pitäisi tehdä sääntö muutos missä kielletään punttien pohjiin palauttaminen ja fumblaukset . nuorimmissa junnu sarjoissa peli menee heti poikki mun muistaakseni kun pallo putoaa ettei vaan tule pipi . ihme selittelyä !

 • Tyypillinen gridironidiootin kommentti sinulta. Kai (nimimerkki?) Mikko Punkari saa esittää oman näkemyksensä ottelun ratkaisuista, ilman että siitä pitää vi..lla. Jos olet erimieltä, niin esitä oma näkemyksesi.

 • Mielestäni Punkari ei kyllä vaatinut sääntömuutoksia. Joku kysyi aikaisemmin, että miksi Jyväskylä hävisi noin paljon ja hän vastasi syyt hyvinkin asiallisesti.

  Alkuun munauksia ja aasinselkä katkeaa. Tiedän kokemuksesta.

 • tuomarit taas vetämässä kotiinpäin? Eli Jyväskylän pallonmenetykset on taas haalittu tuomari voimin kotijoukkueen käsiin. Miksi liigaprlaajat saavat pelata edelleen divarissa?

 • Olen sikäli erimieltä Punkarin kanssa siitä, että ei peli noihin tapahtumaan ratkennut. Peli oli ohi noiden tapahtumien jälkeen. Toisella puoliajalla jännitettiin lähinnä sitä, kuinka paljon tuomarit onnistuu venyttämään peliä lippujen syitä miettiessään.

  Jaguaarien puolustus pelasi ihan ok pelin ja onnistui tekemään useita pysäytyksiä. Hyökkäys sai ensimmäiset uudet yritykset vasta toisella neljänneksellä. Lisäksi Jaguaarien hyökkäys tuskin jäi nettojaardeissa juurikaan plussalle, joten sanoisin että peli ratkesi siihen, ettei Jaguaarit pystynyt hyökkäämään lainkaan. Pallonmenetykset antoi Wolverinesille tarpeeksi mahdollisuuksia hyökätä ja pieni porukka ei lopulta jaksanut puolustaa yhtä kurinalaisesti kuin pelin alussa ja lopputulos repesi.

  Wolverines pelasi puolustuksessa hyvin jaguaarien heiton pois ja tukki keskustan juoksut. Lisäksi Wolverinesin hyökkäys oli tasaisen tehokas. Erityisesti Wolverines rb nro 7 oli lähes pysäyttämätön Jaguaarien puolustukselle. wolverines oli ehdottomasti parempi joukkue joka suoritti tasaisesmmin ja ansaitsi voittonsa. Toivottavasti sama rosteri lähtee myös Rovaniemelle ja siellä pelataan hyvätasoista jenkkifutista.

 • Tarkoitus ei ollut selitellä, eikä ole aikomus vaatia sääntömuutoksia. Eivätpä ne olisi meitä sunnuntaina pelastaneet.

  Muiden joukkueiden loukkaantumismääriä en osaa sanoa, joten vaikea ottaa kantaa tippuuko meiltä enemmän pelaajia kauden aikana kuin muilta joukkueilta. Loppukeväästä tähän päivään saldo: 3 polvea, 2 nilkkaa, 2 olkapäätä ja 1 akilles. Yksi nuori mies lähti kesällä vaihto-opintojen pariin. Samalla tavalla esimerkiksi Hyvinkää Falconsilla tipahti kauden mittaan aika monta avainpelaajaa, joiden puuttuminen vaikutti varmasti heidän iskukykyyn. Hetki vedetään taas huilia ja lähdetään sitten tekemään duunia, että saamme offseasonilla kasaan taas hieman leveämmän rungon, jolloin iskukyky säilyy toivottavasti myös kauden lopussa. Kiitos kaikille kauden 2019 matseista!

 • Hatunnosto sinne suuntaan, kun jaksaa tätä keskustelun tasoa katsella ja silti kommentoida rauhallisesti ja kunniottavasti. Kiitos myös sinulle kaudesta 2019. Ensi vuotta odotellessa.

 • Voitto vietiin teiltä käsistä, toivottavasti ensi kaudeksi saatte rakennettua joukkuuen joka taistelee sijasta 1.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *