Wolverines Blue – East City Giants

Viimeksi muokattu 14.6.2022 20:40 26

(2-0)

14

(1-1)

08
1 2  
14 0 14
2 6 8

14.6.2022 klo 17:30 Ulkovelodromi

Kaari

Wolverines Blue päihitti ECG:n

Gridiron Staff 9. heinäkuuta 2022 15:41

Ottelu päättyi 14-8 isännille.

Lue lisää

Kommentoi

 • Torilta kuultua että molemmilla joukkueilla maajoukkue tasoisia pelureita pelissä mukana

 • Mistäs niitä keltamustiin olis eksynyt?

 • Noloa kun Valasti ja suojatut liigapelaajat aloittaa kakkosdivarissa. Junnutyö köyhtynyt Wolvoilla pahasti.

 • Seppänen farmisopimuksella

 • Seppänen pelasi 2 kertaa enemmän snäppejä kuin valasti mutta unohdit tietenkin mainita sen. Wolvo viha laittaa järjenkin sekaisin

 • Niin Valasti pelas vaan OL ja DL.

 • tää matsi liittyy millään tavalla Seppäseen tai Valastiin 😂 iha jonku verran tyhmää porukkaa täällä kyllä kommentoimassa…

 • Siten että molemmat oli pelaamassa

 • ja Halla-Aho voisivat viimein ottaa pään pois perseestä tai etsiä itselleen muuta hommaa. Vaatisikohan kevyttä sääntömuutosta, ettei harrastesarjaan voisi tulla kovimmat liigaukot pelaamaan. Noh, kyllä se noronen joskus varmaa dementoituu tms että saadaan se tuolta pois. Mukava harrastelijaukkojen pelailla ton kaliiperin pelaajia vastaan…

 • ihan oikeasti olleet pelaamassa kakkosdivaria kyseiset miehet?

 • Kuka v…un idiootti luulee, että yksittäiset ihmiset pättävät sarjojen säännöistä. Kannattaa olla ruokapöydässä ruoka-aikana ja liittokokouksissa silloin kun säännöt pöydällä. Onko joku tänne tuskaansa purkava ääliö oikeasti sitä mieltä, että farmisopimuksien tulisi olla yksisuuntaisia kuppauasopimuksia joissa vain ylemmän sarjatason joukkue voi kupata alemman joukkueen pelaajia ylös, mutta toisin päin ei saisi liikennettä tapahtua. Tai oletko sitä mieltä että farmisopimukset pitäisi kieltää. Vai mitä mieltä olet, kun heität katkeruuttasi jo ihmisten nimiä peliin kieriskellessäsi itsesäälissä.

  Itse en laittaisi Seppäsen tai Valastin merkityksellä olevia pelaajia loukkaantumisriskiin kakkosen peleihin, mutta jos haluavat pelata niin pelatkoon.

 • Valasti pelasi siis kaksi kakkosdivaritason matsia viikon sisään kun oli Kotkassakin mukana

 • Wolvot pitää perinnettä yllä ja tuo harrastesarjaankin kovimpiin peleihin ykkös ukkoja ”ottamaan lämpöjä” tai mitä ikinä syyksi keksiikään. Onhan tuo vähän hölmöä, epäreilua ja riskaabelia, mutta toisaalta ei myöskään kiellettyä. Oppiipahan vastustaja pelaamaan kovempia vastaan. Liekö Wolvojen siniset nähdään ykkösessä ensi kaudella.

 • Kyllähän tuo farmisopimiksen tarkoitus yleensä on tarjota peliaikaa ylemmässä joukkueessa vähemmälle peliajalle jäävilla ja alemmassa joukkueessa joillekin pelaajille mahdollisuutta kokeilla taitojaan kovemmalla tasolla. Siinä mielessä aika älytöntä peluuttaa aktiivisia ykkösringin pelaajia alemmalla tasolla. Ymmärtäisin jos olisi tarkoitus hakea pelituntumaa esim. loukkaantumisen jälkeen, mutta kukin taaplaa tyylillään… (ja joo, eihän tuo kiellettyä ole.)

 • Vaahteraliiga joukkueen kakkosjoukkue, 2 divarissa, voi joutua tilanteeseen missä esim junnut ovat pelaamassa yhtäaikaa omassa junnusarjassaan, ja mahdollisia muita poissaoloja, jolloin tullaan tilanteeseen, että joudutaan laittamaan VL ukkoja 2 div peliin että saadaan peli pelattua, eikä jouduta esim lupumaan sarjasta.

 • Siinä tapauksessa kannattaisi miettiä onko kyseinen kakkosjoukkue tarpeellinen jos ei siihen riitä pelaajat.

  Rosterit pitäisi rakentaa siten että kaikki joukkueet voisivat pelata saman aikaisesti eri puolilla Suomea.

  Itsekään en todellakaan ymmärrä tätä kikkailua, että tuodaan VL pelaajia leikkimään 2.div matsiin ihan vain koska se on sallittua. Sallittua joo, järkevää ei.

  Wolvot saisivat miten tahansa kikkailtua kakkosjoukkueen 1.div, mutta silti eivät ikinä siinä onnistu. Kummallista kieltämättä.

  Suurinhan ihmetys suuntautuu niihin pelaajiin jotka ovat siellä vuodesta toiseen ja jotka eivät siltikään saa peliaikaa. Heille on luvattu mahdollisuus kilpailla VL paikasta ja 2.div olisi varma aloituspaikka jos ylempää ei tule ketään. Sitten pelipäivänä kuitenkin rosteri täytetään VL pelaajilla ja maksajat nauttivat kesäsäästä vaihtopenkillä.

  Ja huomasin nyt että vahingossa puhuin ylemmästä ja alemmista vaikka tosiasiassa rakentavat rosterin isommasta poolista. Kaikki silti ymmärtänevät pointin.

 • Kukaan voi kertoa miten peli päättyi,ja pärjäsikö kyseiset herrat edes mahtavalle 2div miehitykselle

 • Wolvot voitti 14-8

 • Juuri mitään sarjoja ei saataisi pelattua mikäli esim 90% pelaajista pelaisi vain yhtä sarjaa. Junnuissa y-luvilla kikkaillaan niin että esim U13 pidetään yllä parilla yläikäisellä ja U15 on elossa vain koska joukkueessa pelaa liuta alaikäisiä. Sama efekti on esim siinä että samat pelaajat pelaa ensin U20 sarjan, sitten U17 ja vaikkapa miesten 1/2 divari. Tai kuten tämä farnisopimus mahdollistaa, samat ukot liigasta mahdollistavat alasarjan farmijoukkueen pelaamisen ettei joudu luovuttamaan. Lopun alkua..

 • On äärimmäisen noloa sekä seuralle että pelaajille itselleen jos Mikko Seppänen (mitä 7 vai 8 kertaa ollut putkeen vuoden etenijä liigassa) ja Ville Valasti (liiga all star, ELF voittaja, NCAA 1D) tulevat pelaamaan alasarjan peliä. Ehkä herroilta odottaisi parempaa pelisilmää. Vai eikö ketään muuta saanut paikalle????

  Joo sallittua toki mutta äärimmäisen vastenmielistä, noloa ja osoittaa täydellistä pelisilmän ja moraalin puutetta.

 • Ja mikä sen tekee vastenmieliseksi? Oletko kateellinen että omalla seuralla ei ole mahdollisuutta hyödyntää muita pelaajia. Se, että Seppänen menee pelaamaan ECG:n joukkueeseen on hieno ele ECG:tä kohtaan, jonka pelaajia saanut kokemusta liigavauhdista Butchersin paidassa. Wolvot taas on luoneet toimintamallin, jossa pelihalusiille riittää pelejä useammalla sarjatasolla ja esim junnuille löytyy putki runsaaseen pelaamiseen junnusarjan päätyttyä.

  Hatunnosto noille kokeneille, että käy riskillä vetemässä downeja alemmallakin sarjatasolla näyttäen esimerkkiä muille. Noloa on lähinnä tämä vikinä ja uli uli vinkuminen tällä palstalla räkänokkien toimesta. Uliuliuli… ja voi voi.

 • sitä pelisilmää osoittaa vielä pelin sisälläkin, jos seura on määrännyt pelaamaan tai yhteistyökuviossa on näin päätetty. Ottaa vaikka vaan yhden käden koppeja ja muutenkin keskittyy vaikka kuvien juoksussa terävään liikkeeseen ja ottaa palauttelun tms kannalta… Ja linjassa voi muutenkin vaa nojailla 2div ni sielläkin pelimies voi vaa höntsätä eikä tehdä pelejä joka downilla. Tuskin nää kovat ukot suuremmin syttyy näihin peleihin, kunhan käyvät hoitamassa alta pois.

 • Meinasit että joku liigapelaaja lähtisi pelaamaan matsia puolivaloilla ja nostamaan omaa loukkaantumisriskiään exponentiaalisesti?

 • Eikös siinä höntsäilyssä vaan mene itsellä paikat rikki? Ennemmin sitten tullaan kunnolla pelaamaan ja otetaan sitten vaikka mahdollisuuksien mukaan vähemmän downeja

 • Et ilmeisesti ole lajia pelannut kun kuvittelet, että kentälle voi mennä höntsäilemään. Hölmö kommentti. Isot peukut erityisesti Seppäselle, joka liigapeleissäkin vetää kahden suunnan downit ja päälle kaikki spessut illasta iltaan. Ja viitsii sitten vielä tulla kakkoseen. Hienoa duunia. Antaa vonkujien vonkua. Karavaani kulkee.

 • Se on just näin. Sitten on näitä jotka eivät saa edes peliaikaa Vaahterassa ja eivät viitsi lähteä pelaamaan 2. divisioonaa kun se on niin kova arvon alennus. Mielummin ollaan hangaround pelaaja Vaahterastatuksella kuin haetaan tärkeitä pelejä alle. Kannattais alkaa ajatella toisin. Jospa vaikka pelaamalla kehittyis ja näin aukeis peliaikaa sielä Vaahterassakin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *