Välierä: Wolverines – UNC

Viimeksi muokattu 21.8.2018 19:41 21

(9-0)

49

(3-6)

16
1 2  
21 28 49
3 13 16

25.8.2018 klo 16:30 Helsinki

Kaari

Wolverines marssi odotetusti finaaliin

Gridiron Staff 26. elokuuta 2018 22:02

UNC taisteli, mutta lopulta kotijoukkue vei voiton lukemin 49-16 (21-3).

Lue lisää

Kommentoi

 • Tämäkin peli striimataan. UNC:n ennakkoa tulee podcastin muodossa keskiviikkona.

 • Niin oliko sellaista tarjolla kiitos?

 • Tulee erittäin rumat luvut. Wolvot sitä mitä odotettiin kun taas Crusaders pelaa yhden sarjatason liian korkealla, vaikka siellä puolet pelaajista on importteja.

 • mihis perustelet tälläset väitteet vai ootko täällä vaan huutelemassa. eikö unc ole haastanu ecg ja ensimmäissä wolvo pelissä tasaista oli ensimmäinen puoliaika

 • Kävipä tässä matsissa tai Spagussa sitten miten tahansa, ainoa ja oikea vaihtoehto on antaa Wolvoille Vaahteraliiga paikka. Se ei voi olla enää selitys ettei pysty voittamaan I-divaria. Urheilullinen menestys on vain yksi osatekijä jota ei pitäisi liikaa arvostaa. Vaahterassa voi menestyä vaikka ei Spagua voittaisikaan. Olisi lajin kasvun kannaltakin hienoa saada toinen joukkue Helsingistä Vaahteraan.

 • Wolvojen nousu Vaahteraan pitäisi olla suuri muutos ja mahdollisuus ykkösdivarillekin.
  ECGn parhaiden pelaajien pitäisi siirtyä Wolvoihin jotta olisivat kilpailukykyisiä.
  Samoin jos Nesi lopettaa Kotkasta pitäisi parhaiden pelaajien siirtyä Porvooseen jotta Butchers olisi kilpailukykyinen, (veteraanit siellä on jo vanhoja)
  Jäljelle jääneet 1+2 divarin joukkueet muodostaisivat oikean noin 8 joukkueen Ykkösen. Moni joukkue olisi kilpailukykyinen heikentyneen itä-Helsingin Jabarien kanssa.
  Se tapahtuuko kaikki tämä on varsin epätodennäköistä mutta maalaisjärjellä toivottavaa.

 • Miten pitkään Rojo on kentällä. Oikeastaan siinä tämän pelin suurin jännityksen aihe. ja montako kertaa Kam Harris saa juosta. Wolvot ei ole joutuneet käyttämään juoksuaan juurikaan kauden peleissä, vaikka rosterista löytyy yksi kovimmista tällä kaudella Suomessa pelaavista jenkkikeskushyökkääjistä. Harris on juossut kahdessa viimeisessä pelissä 11 kertaa 21 jaardin keskiarvolla ja on yksinään uhka.

  Wolvot vei Hangossa lauantaina Crusadersseja kuin kuoriämpäriä vaikka peluutti puolustuksessa kakkosketjuaan läpi pelin ja hyökkäyksessäkin koko toisen puoliskon. Jos ristiretkeläiset nousevat tosta sillasta uskottavaan taisteluun voitosta, on se jo sellaisenaan pieni ihme. Uusmaalaiset osoittivat joka tapauksessa peleillään kuuluvansa mukaan I-divariin ja jos jaksavat sinnitellä fuusio-joukkueellaan kaudelle 2019 voi tuloksena olla jo finaalipaikka.

  Wolvot vie pelin 78-13 jos Rojo pelaa koko pelin ja 57-6 jos kakkoset laitetaan läpsyttelemäään ajoissa. Rojo tai Harriis eivät kuitenkaan pelaa koo peliä. Eiköhän tuo ole saletti juttu.

  Kiitos UNC:lle ja Villelle jo etukäteen pelin striimauksesta. Olisi hienoa jos tulisitte myös viikon päästä Brakulle Spagettimaljan taltiointiin

 • Ihan kujalla. Silmiä auki ja rohkeesti vaan puhallusta.

  Wolvot vie, ei unc tolla puolustuksella ja hyökkäyksellä voi haastaa…

 • Peli on kyllä selvä mutta tuomarit on kyllä tainneet tulla terassin kautta peliin.

 • Nimenomaan onneksi peli ei ratkennut näihin. En normaalisti haluaisi kritisoida tuomareita -aivan kaikki meistä mokailee – mutta kyllä tänään oli keskittyminen jossain muualla sen, verran räikeitä virheitä tuli.

 • Jep ei tuomarit ollu ihan kartalla niin kumpaankin suuntaan nimittäin jos katsomoon asti näky unc linjan jatkuva roikkuminen pelipaidoissa ja yhtään lippua ei silti tullut, toivotaan et finaaliin saadaan hyvät tuomarit.

 • Oli tosiaan heikoin raitapaitasuoritus mitä ole tällä kaudella nähnyt. Oliko sattunut pula kokemeemmista äijistä vai miksi näin. Joukkueiden tasorro oli selvä joten tuomaroimalla ri tuloksia muutrttu mutta toiseksi korkrimman taaon playoff voisi olla parrmmin hanskassa.

 • UNC haastoi ihan kivasti alussa, oli pirteempi kuin viimeeksi. Myös taisi osalla Wolvojen pelaajalla olla rotsiauki. Siellä muutama vanha pelaaja antoi palautetta ja sit alkoi homma meneen parempaan suuntaan. Linjassa ratkesi peli niin wolvojen DL kuin OL voittivat omansa. Finaalista tulee mielenkiintoinen ottelu.

 • ”Finaalista tulee mielenkiintoinen ottelu.”

  Ei, ei tule.

 • Ainakin UNC onnistui sarjassa jättämään taakseen kestomenestyjä Indiansin.

 • UNC osoitti pelaavansa oikealla sarjatasolla tällä kaudella. Näyttivät pelaavan yhden kauden parhaista peliesityksistä tärkeimmässä paikasssa. Wolvot olivat vain pykälän verran parempia. Finaalista ei tule jännittävää mutta varmasti viihdyttävä. Mielenkiintoista on mitkä joukkueet pelaavat milläkin sarjatasolla ensi kaudella.

 • Kauden parhaan pelinsä UNC pelasi Lohjalla ECG:tä vastaan kakkoskierroksella.

 • Finaalista, SpagettiMaljasta, tulee jännittävä ja viihdyttävä ottelu. Se on ihan varmaa. Sehän pitäisi lähettää Ruudun kautta kaikelle (jefu)kansalle ympäri maan.

 • UNC n esiintyminen kaudella 2018 oli värikäs ja hyvä lisä suomalaisen amerikkalaisen jalkapallon kenttään. Toivottavasti joukkueen buusti tulevaisuudessa jatkuu ja saadaan lisää ympäri suomea tällaista tekemisen meininkiä aikaiseksi. Joukkueen ja organisaation hiominen vaatii pitkäjänteistä työtä ja sitoutumista ja sitä todella toivon sinne Lohja/Hanko suuntaan.

  Kyyberin jutuista en ole aina samaa mieltä, mutta streamit ovat loistava lisä jefutarjontaa ja osoittaa kuinka jefua viedään Suomessa sisulla sydämellä eteenpäin.

  Tosin Kyyberi sai välierään toivomansa tuomaritason kuten aiemmin sanailimme. Ei voi olla niin(esimerkkinä), että divarin tasoisessa välierässä ulkorissu liikkuu ennen snäppiä tuomarin nenänedessä lähes metrin ja kukaan ei huomaa mitään. Egoon aina saattuu, mutta tajun menettäminen ei tunnu merkitsevän mitään.

  Upea kausi UNC, lisää samanlaista driveä lisää kiitos.

 • UNC pelasti kauden 2018 ykkösen uskottavuuden. Sarjan vetäminen läpi 3+Inkkarit kokoonpanolla olisi ollut täydellinen pohjakosketus ”eteenpäin menevälle” lajille.

  Wolvot on menossa kaikissa skenaarioissa liigaan eikä kenelläkään ole nousuhaluja I-divariin. Inkkareita ei pitäisi sinne päästää ja Kotka on puhunut III-divarista mikäli koko Nesin posse poistuu. ECG:n ja UNC:n voimin ei yhtä sarjatasoa kehtaa pelata.

  On täyttä skeidaa vedota vuonna 2016 vahvistettuun sarjajärjestelmään (2017-2019) jos sen perusta on läpimätä. Viisaat johtajat ymmärtävät muuttaa päätöksiään kun siihen on tarve. Tyhmät vetoavat vanhojen päätösten sitovuuteen ja siihen, että yhdessähän tämän päätimme.

  Syksyn mielenkiintoisin jefu-kysymys EI ole U13 sarjan finaali vaikka siltä välillä noin niinku näkyvyyden osalta voisi luulla. Eikä myöskään Roostersin tai Wolvojen pokaalit. Suomalaisen jenkkifutisyhteisön suurin jännitys kohdistuu siihen, miten SAJL;n päättäjät ratkaisevat sarjajärjestelmäkriisin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *