Välierä: Wolverines – East City Giants

Viimeksi muokattu 14.8.2017 22:21 30

(8-1)

42

(4-5)

00
1 2  
28 14 42
0 0 0

19.8.2017 klo 15:00 Helsinki

Kaari

Steelers voitti kolikolla I-divisioonan runkosarjan

jefumaster 14. elokuuta 2017 22:27

I-divisioonan runkosarjan voitto ratkaistiin kolikonheitolla. Klaavan valinta varmisti Kuopio Steelersille sarjan paalupaikan ja mahdollisuuden viedä Spagettimalja kotikentälleen Väinölänniemelle.

Lue lisää

Wolverines nollasi Jabarin paikallisottelussa

jefumaster 20. elokuuta 2017 9:45

Wolverines vei Helsingin paikallisderbyksi kutsutun I-divisioonan välieräpelin selvin lukemin 42-0. Märässä kelissä pelattu ottelu oli erityisesti Ahmojen puolustukselta vahva esitys.

Lue lisää

Kommentoi

 • Jatkaa kovia otteitaan kentällä ja takaa ECG:lle mahdollisuuden voittoon. Jättiläiset pelaa spagussa!

 • Sellaiset voimafantasiat sieltä.

 • Kolmen, tai jopa kahden joukkueen playoffssit sopis aika hyvin viiden joukkueen sarjaan. Nääkin välierät on pelattu jo moneen otteeseen tänä kesänä.

 • ECG #21 on linnunluinen takamies joka yrittää kompensoida fyysiset puutteensa likaisilla otteilla. Lauantain pelistä Irvin olisi pitänyt komentaa suihkuun jos päätuomari olisi ollut tilanteen tasalla. Kun vetää täysillä päin suojaamattomassa tilassa olevaa pelaajaa ja toistaa saman olisi päätuomarin pitänyt reagoida.

  Ilmeisesti Wolvot antoivat Irvinille runtua tilanteiden jälkeen niin että kaveri ei saanut peliä vietyä loppuun. Sama kohtelu jatkuu varmasti lauantaina joten kaikki odottavat, että kickoff-pallo putoaa ECG #21 syliin.

 • Wolvoilla on siinä mielessä hyvä paketti kasassa, että yksikään pelaaja ei ole korvaamaton. pelipäivän rosterissa on mm. viisi kokenutta pelinrakentajaa (Janne, Rojo, Oskar, Cede, Jason). Vastaavasti ECG on yhden miehen show pahimmasta päästä. Jabari on oikeastaan ECG:n heikkous. Jos Wolvoista pitäisi valita yksi pelaaja jonka korvaaminen on mahdotonta valintani olisi Antonio Harris. Ei nouse koskaan suurimpiin otsikoihin, mutta sarjan taklauskunkku ja poikkeuksetta mukana kaikissa puolustuksen tilanteissa kentän tilanteesta riippumatta.

  Noista yhden miehen joukkueista sen verran, että omasta mielestä Jaguaarit ovat saaneet hyökkäyspelinsä parempaan tasapainoon Jerell Jonesin poistuttua rosterista. Nykyään hyökkäys pelaa suunnitelmallisemmin kuin ainoa jaardeja tuottava peli ei ole se JJ:n scramling rikkimenneistä tilanteista. Jaguaareihin verrattuna ECG:n one-man-show on suunnitelmallisempaa ja iso osa Jabarin juoksuista on hänen itsensä kutsumia juoksupelejä.

 • Toi on ihan hyvä pointti, ja kyllä pahasti pelkään, että myös Steelers elää ja kuolee Seth Petersin mukana. Mies on ollut aivan loistava ja toivotaan, että mies pelaa myös finaalissa, sillä muuten tulee synkkä finaali-ilta aina aurinkoisella. Erona Jaguihin ja ECGhen Steelerssin puolustus on pätevä ja voisi roikuttaa joukkuetta Wolvojen kyydissä, mutta ilman Petersiä olisi Steelersin turvauduttava enemmän juoksuun ja se olisi Wolvojen boxia vastaan auttamatta lopun alku.

  Peters 1 DIV MVP? Ei taida olla haastajaa…?

 • kyllä Peters on Steelersille korvaamaton, mutta aivan eri tavalla kuin Jabari ECGlle… Peters rakentaa peliä suunnitellusti ja johtaa vahvasti. Jabari on käytännössä yksin ecgn hyökkäys, pelit menee rikki todella usein ja Jabari sitten hölkkäilee uusiin ja pidemmällekin omalla talentillaan… Peters on kyllä ehdottomasti ollut paras yksilö tällä kaudella joten MVP siihen osoitteeseen täysin oikea valinta jo näillä näytöillä.

 • HÖPÖHÖPÖ SEHT ON IHA PIKKUPOIKA JA SAA TURPIIN KUHA PÄSTÄÄ PELAA SPAGUU, HEINÄHATTUJS TURPAA HAHAHHAHA

 • todella huono provo joltain juntilta

 • Se että joku on sun kanssa eri mieltä ei kai tee mistään provoa tai junttia. Toi kirjotusasu on todistus siitä mitä tapahtuu kun serkukset lisääntyy ja sun johtopäätökset on esimerkki siitä kun ne kaks aivosolua hakkaa yhteen.

  Summa summaarum, Wolverines tulee pieksemään eka jättiläiset ja sen jälkeen sawolaiset saa kyytiä. Sen verran paljon on pojilla varmasti hampaankolossa.

 • Täysillä päin suojaamattomassa tilassa olevaa pelaajaa? Anteeksi mutta palloa kiinni ottavaa saa taklata. Muutama viikko takaperin ”suojaamattomassa tilassa olevaa pelaajaa” taklattiin ECG – Steelers pelissä kruunu edellä päähän. Silloin huudeltiin että kovaa saa pelata. Mitään vastaavaa ei tämän Irvinin osalta ole tapahtunut.

 • Onko ykkösen kurinpitäjä lomalla kun ei ollut päättämässä Pinedan tapausta muiden mukana. Todennäköisesti Keenanin pelikiellon rikkominen käsitellään ensi viikolla kaikessa rauhassa ECG:n kauden päätyttyä.

  Mutta jos jotain analogiaa Nordmen tapaukseen rakentaa niin Jabarin, joka liitti Keenanín valmenustiimiinsä pelikiellon aikana, pitäisi saada samankaltainen rangaistus kuin Nordmenin päävalkunkin.

 • Lue säännöt ja kommentoi sitten uudestaan. Pallon kiinniottamiseen keskittyvä WR on koskematon pallon saapumiseen saakka. ECG:n Irvin (#21) kolaasi Wolvojen Pervisin (#15) itse asiassa kaksi kertaa 15 jaardin rangaistusten verran. Päätuomarin olisi pitänyt laittaa tämä adhd-tapaus pellolle, mutta ei uskaltanut. Taisi kerätä tämä amerikanapu ECG:n pelaajista yksinään 45 jaardia lippuja joten onnittelut siitä.

  Se, että tämä Irvin (ECG #21) spedeilee FB sivuillaan esittelemällä laittomia liputettuja iskujaan yläaste-ikäisen tasoisten kommenttien höystämänä laittaa äijän samaan kategoriaan Steelersin Wortin kanssa. Kumpikaan ei ilmeisesti ymmärtänyt milloin on aika laittaa pää kiinni.

  ps. Wortin olisi pitänyt saada keihästyksestään pelikieltoa, tämän Irvinin vain suihkukomennus. Toivottavasti lauantaina divaripeliin riittäisi edes muutama vähän tasokkaampi tuomari.

 • Irvin taisi keittää itellensä sopan laittamalla propagandaa someen. Voin vaan kuvitella miten ahmalaumalla meinaa keittää tällä hetkellä. Poika raukka tullaan repimään kappaleiksi lauantaina.

 • ..on just sellanen Spede jollaisia ei importtina Suomeen kaivata. Virheet kentällä voi vielä jotenkin hyväksyä mutta uhoaminen netissä sääntöjen vastaisista hölmöilyistä veren kaivamista nenästä. Viime matsissa tuomarit olivat hämillään kun tää jätkä heitti yläfemmoja tuomarille aina kentällä kohdatessa. Kai toikin on jonkinlaista psyykkausta.

 • 34 – 7

 • 7-0

 • 28-0. Siis tämä matsi

 • 42-0

 • SAJL:n kurinpitosääntöjen mukainen Kurinpitopäätös nro 29 – 2017 18.08.2017

  ”…Tallenteista tulee ilmi että pelaajalla ei ole yritystäkään tavoitella palloa esille tulleissa tilanteissa. Pelaaja kohdistaa taklauksensa puolustuskyvyttömään pelaajaan ylävartaloon lajille ei tyypillisellä tavalla pyrkien ainoastaan voimalliseen kontaktiin vastustajaa kohtaan. Näin tehdessään pelaaja syyllistyy kummassakin tilanteessa tekoon jossa olisi ollut syytä antaa rangaistus tarpeettomasta väkivaltaisuudesta. Pelaajan teot ovat myös Pelisääntöjen kohdan II.35.1 (Tähtääminen) mukaisia. Lisäksi pelaaja näyttää tallenteissa ”juhlistavan” taklauksiaan epäurheilijamaisella tavalla…”

  Never come back…

 • Wol teki viimeisessäkin pelissä enemmän pisteitä ku idän kääpiöt kaikissa 3 keskinäisessä yhteensä… sit siellä hehkutetaan et hieno saavutus olla pleijareissa. Siis mitä vittua jos neljä menee pleijareihin ja joukkueita on 4+ inkkarit.

 • Jotenkin joukkueen irvikuva. Ikään kuin identiteetti kaapattu täysin vieraille ihmisille. Ei mitään perinteitä. Ei mitään kunnioitusta historiaa kohtaan. Yhden miehen tekele ja unelma. Kuolleen Taftin reinkarnaatio. Oli surullista katsottavaa tänään kun Jabari Harrisin kypärä notkahti ja mies ymmärsi hävinneensä.

 • Ecg ollut vuosia säälittävää paskaa. Voittamatta kolmosesta kakkoseen ja siellä todella säälittävää tulosta. Ja sitten taas nolo nousu ykköseen koska vanhalla seuralla riittää tausta ja massit. Noloa paskaa, piste.

 • Pelaaja-päävalmentaja ei toiminut Vantaalla eikä toiminut ECG:llä. Toivottavasti nyt eds otettiin jotain opiksi.. Myös ECG puolustuksessa samaa osaamista mitä Vantaalla viime vuonna.

 • ECG:n linjassa useita pelaajia viimevuotisesta Taftin OL:sta. Wolvojen puolustus meni läpi kuin kuuma veitsi voihin. Kahdeksan (8) säkkiä. Yhteensä 13 säkkiä ja taklausta aloituslinjan takana ja takapakkia 64y. ECG:lle olisi varmaan ollut parempi jos Stevart keenan olis ollut ansionsa mukaisessa pelikiellossa.

  Tän vuoden I-divari on kummajainen. Wolvot ja Steelers pelaavat aivan eri tasolla kuin nää muut. Inkkarit sitten vielä oma lukunsa.

  SAJL tee jotain. Liigan joukkuemäärä ylös ja divarin import-määrä alas.

 • Kerrotko vielä ketkä useat pelaajat olivat viimevuotisesta TAFT OL:stä? Tietääkseni ainoastaan yksi, jonka nimeltä mainitsitkin. Kummaa on kun ei nousuvuotena sarjan kolmostila riitä muuhun kuin jatkuvaan pilkkaan tällä palstalla. Ehkä divari voitaisiin pelata Steelers ja Wolverines voimin siinähän olisi sinulle sopiva sarja.

  Mitä tulee Eric Irvin pelikieltoon mitään ”tähtääminen” eli targeting? liittyvää ei matsissa tapahtunut. SAJL jatkaa pelle ajojahtiaan. Samanlaisia taklauksia tulee joka sarjassa joka pelissä joka kaudella.

 • Irvinin pelikielto oli aiheellinen ja uskon että kurinpidossa katsottiin tilanteen huolella. Varsinkin Irvinin ensimmäinen tarpeeton isku Pervisiin olisi pitänyt johtaa ulosajoon. Samaisen pelaajan käytös kentällä ja pelin jälkeen netissä ei ainakaan laimentanut kurinpidossakin kerrottua kuvaa henkilöstä. Ei tollaisia pommeja saa päästää kentälle joten täysin oikea tuomio.

  ECG:n OL:ssa pelasi tafitlaisista Keenan ja Still. Ei kai muita. Muutoin analogia vuoden 2016 Taftin osuu oikeaan. Joukkue ilman identiteettiä.

  I-divari on todellakin surullisessa tilassa. Steelers ja Wolverines eivät oikein kuulu samaan kategoriaan muiden kanssa ja Indians kuuluisi III-diivisioonaan. SAJL:n on ihan pakko tehdä jotain dramaattista tämän kauden jälkeen. Se, että on lyöty taannoin lukkoon joku pitkäaikaissuunnitelma ja sarjojen ihannerakenteet ei saa johtaa siihen, että ei reagoida ilmiselviin ongelmiin.

  Koko laji oireilee enemmän taii vähemmän sarjatasoittain tänä vuonna. Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku. Ei mulla muuta. Hyvää yötä.

 • Tarpeeton isku pallon kiinniottajaan? Eli jatkossa kopit on annettava ilmaiseksi kun päällä on sinistä? Kiitos linjasi on selvä. Aika siinä ja siinä, että mitään sääntöjen vastaista on edes tapahtunut puhumattakaan pelikieltoon oikeuttavasta.

  Ja jos lasket Tight Endiä pelaavan Stillsin OL:ksi niin mikäs siinä. Menee ihan linjassa muun kommentointisi kanssa.

 • Michelsson , Paju ja Viljanen pelas pari viime vuotta ? Targeting on sitä kun yrittää nukuttaa vastustajan kun pallo on ilmassa vaikka voisi pelata palloa. CTE taitaa olla jo pitkällä jos ei moista tajua.

 • Erotuomari päätökset…. nimimerkillä on hyvä kommentoida. Ottakaa ne värilliset lasit pois päästä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *