Välierä: Spartans vs Jaguars

Viimeksi muokattu 29.8.2021 12:33 16

(7-0)

07

(5-2)

00
1 2  
7 0 7
0 0 0

4.9.2021 klo 17:00 Pirkkala

Kaari

Spartans jatkaa Rautamaljaan

Gridiron Staff 6. syyskuuta 2021 15:30

Tiukka välieräottelu päättyi isännille lukemin 7-0.

Lue lisää

Kommentoi

 • ?

 • Twitchiin tulee

 • Todella hienoa, että streamataan. Aikaisemmat streamit on kuvattu todella matalalta. Voi olla että kentän lähellä ei ole korkeampia kuvauspaikkoja, mutta olisi kyllä kovasti mukavampi katsoa mikäli kamera saataisiin jotenkin ylemmäs.

 • Striimiä tosiaan tulossa taas https://www.twitch.tv/pirkkalaspartans/about :) Ikäväkseni joudun toteamaan että striimit on nyt jo korotettu kaikin käytössä olevin keinoin, ja jos tuleville kausille löydän resursseja lisää niin saadaan tilanne toivottavasti muuttumaan ja laatua kehitettyä, mukaan lukien tuo kuvaustaso! :) Näillä siis mennään tämä kausi loppuun!

  Linkin kautta löytää muuten myös mahdollisuuden tukea striimitoimintaa jos haluaa osallistua sen kehittämiseen. :) Lahjoitukset käytetään vain striimin hyväksi, ja näillä mahdollistetaan nimenomaan juuri korotukset ja parempi laatu!

  Nähdään lauantaina! :)

  -villa

 • Twitch on kyllä alustana mielenkiintoinen. Se mahdollistaa interaktiivisuuden katsojien kanssa aivan uudella tavalla. Perinteisestihän katsoja katsoo peliä ja sieltä tulee mitä tulee. Youtubessa sentään voi chatata, jos haluaa. Twitchissä lähetykset on mahdollista viedä aivan uudelle tasolle, interaktiivisuutta voi käydä katselemassa suosituilta striimaajilta. Esimerkiksi:
  – tilaajille omat chat-hymiöt, eli joukkueen logoa, kulttipelaajan naamaa yms.
  – kilpailut joko palkinnoilla tai leikkimielisesti
  – efektejä ja tapahtumia striimiin chat-komennoilla
  – mahdollisuus käyttää kanavapisteitä, joilla voi sitten ostella vaikka fanituotteita, striimiin jotain hassunhauskaa interaktiota tms.

  Varsinkin tuo kilpailuiden ja äänestämisen käyttäminen on jotain, mitä perinteisissä lähetyksissä ei ole. Periaatteessa kuten liveveto, mutta nopeaa ja ilman oikeaa rahaa. Esimerkiksi striimiin voidaan laittaa äänestys miten seuraava hyökkäysvuoro päättyy, ja oikein veikanneet voittavat pisteitä. Tai pelaajien edesottamuksia yms. Katsojien kesken voi myös arpoa vaikka fanituotteita, yhteistyökumppaneiden tuotteita tai mitä haluaakaan. Mahdollisuuksia rajoittaa lähinnä mielikuvitus.

  Ainoa ongelma tuossa on, että suurin osa nuorisoa vanhemmista ei ole Twitchiä käyttänyt. Suoralla linkillä toki pääsee, mutta siinä vaiheessa jos siihen omaan puhelimeen pitäisi asentaa jotain tai rekisteröityä, osa jättää leikin kesken.

  Yksi, mitä itse tekisi mieli ainakin kokeilla on striimin lähettäminen sekä twitchiin että youtubeen samaan aikaan. Silloin ”kalkkikset” ja älytelkkarista katsojat voisivat katsoa youtubesta, ja halukkaat osallistua twitchin kautta. Ilmeisesti sinnekin ihmiset löytävät, kun Spartansin edellistä videota on katsottu melkein 1K kertaa. Vai onko pelaajat käyneet ihailemassa omia suorituksiaan niin paljon? :)

 • Kyyberi kiitos ihan todella kattavasta kommentista, olet juurikin oikeessa! :)

  Muutama pointti tällä hetkellä: jotta Twitchissä saisi hyödynnettyä osaa mainitsemistasi jutuista pitäisi olla Twitchin affiliate-käyttäjä johon on tietyt vaatimukset joita on kausiluontoisella striimaamisella vaikea täyttää, mutta saatetaan saada täytettyä vielä tällä kaudella testistriimien avulla!

  Siksi väliaikaisesti striimissä on käytössä bttv-lisäosan kautta hymiöt, mukaan lukien spartansin logo! :)

  Komentoja on käytössä informaatiota varten ja näitä myös myöhemmin tulossa lisää! Esimerkiksi somet löytää komennoilla !instagram !facebook !discord jne.

  Laitteistosyistä striimiä ei saada vielä YouTubeen, sillä YouTube rajoittaa puhelinstriimejä pienillä kanavilla! Tarkoituksena on alkaa sen sijaan lisäämään highlight-videot peleistä YouTubeen kun meikäläisen resurssit riittää editointiin!

  Kilpailuja on tulossa kun saadaan laitteistot päivitettyä, suunnitelmatkin näihin jo on :)) Ja kanavapisteitä aletaan käyttää hyväksi heti kun striimillä on mahdollista saada tukea myös subien muodossa (eli siinä vaiheessa kun tavoitetaan tuo affiliate -käyttäjän status!)

  Ja olen valmis lyömään vaikka vetoa, että siellä joukkueen pojat on käyneet kyttäämässä omia suorituksiaan tai muuten vaan ihailemassa itseään myös reilulla kädellä! ;) Mutta ilokseni voin sanoa että katsojaluvut on olleet HUIKEITA siihen nähden mikä striimin (ja meikäläisen jefutietämyksen :D) taso on, ja että kyseessä on Suomen II divisioona! Kiitos siis kaikille jotka ovat olleet aiemmin katsomassa ja tervetuloa uudelleen! <3 Striimin voi siis katsoa lataamatta sovellusta tai tekemättä tiliä Twitchiin!

  Tässä saatiinkin hyvin katettua asiat joita osa varmastikin on ehtinyt pohtia! :)

  -villa

 • Siirtäkää se korkea sininen teline joka on kentän eteläpäädyssä ja kuvatkaa sen päältä.

 • Ei ne twitchin affiliate vaatimukset mahdottomia ole. Ja kun ne on kerran saavuttanut, se riittää. Kuukaudessa reilu 8h striimiä, vähintään 7 päivänä, vähintään keskimäärin 3 katsojaa kuukauden striimeissä ja 50 seuraajaa.

  Varmaan tuo 7 päivää kuussa on se vaikein, mutta melko helposti tehtävissä. Katsojia saa ei-pelien striimeille pelaajista (pyytää jeesaamaan) ja seuraajia myös.

  Lueskelin tuossa striimaamisesta Youtubeen ja Twitchiin samaan aikaan, ja ilmeisesti se on Twitchin affiliateilta kielletty, ellei Youtube tili ole piilotettu. Sitä en tiedä, riittääkö että striimi on piilotettu (eli pääsee linkillä, muttei löydy haulla). Pitääpi selvittää. Noita palvelujahan on, esim. multistream, joka hoitaa sen striimin lähetyksen eri alustoille ja itse pitää lähettää vain yhteen paikkaan (nettinopeus ei kuormitu normaalia enempää).

 • Oikeassa olet Kyyberi, affiliaten kun saavuttaa kerran se riittää, ja juuri tätä noilla testistriimeillä tavoitellaan koska seitsemän päivää kuukaudessa on ainoa mikä puuttuu Spartansin tililtä :)

  Twitchin affiliate -käyttäjä ei saa striimata samaan aikaan YouTubeen! Ja siksi meillä rakennetaan tuota Twitch-alustaa! :) Se on laitteistosyistä ainoa vaihtoehto tällä hetkellä ja myös meikäläiselle vuosien striimaamisen ajalta tuttu!

  Niin, ja sinisen telineen siirtäminen osoittautui hieman odotettua hankalammaksi :D Tämä oli aivan aluksi suunnitelma joka ei sitten ihan toteutunutkaan!

  Striimit siis tulilla lauantaina klo 16.30 alkaen! Nähdään paikan päällä tai Twitchissä :)

  http://www.twitch.tv/pirkkalaspartans/about

 • Kuinka paska voi Pirkkalan hyökkäys olla. :DDDD Oc kannattaisi jättää valmentaminen niille jotka osaa.

 • Tuo nähtiin jo 2018 Tampereella kun sama OC veti Saintsin hyökkäyksen täysiä seinään. Taso ei riitä liigaan, eikä näemmä myöskään kakkoseen.

 • Kuitenkaan ei vieläkään häviötä

 • On Spartansin hyökkäys tehnyt joka pelissä tarvittavan määrän pisteitä

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *