Vaahteraliigan välierät: Roosters vs Butchers

Viimeksi muokattu 4.9.2021 9:27 160

(7-2)

49

(5-4)

07
1 2  
21 28 49
0 7 7

4.9.2021 klo 18:30 MUP Stadion

Lauantain välierässä kohtaavat viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jääneet Roosters ja Butchers.

Kaari

Roosters eteni Vaahteramaljaan

Gridiron Staff 6. syyskuuta 2021 15:31

Helsinkiläisjoukkue kohtaa finaaliottelussa Kuopio Steelersin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Onko jollain gridironin asiantuntijalla äärimmäisen syvällistä analyysiä tulevasta pelistä?

 • Ei.

 • Yhtään takki auki ei voi Roo peliin lähteä tai tulee noutaja. Jabari on parantanut viime peleissä otteitaan, samoin Porvoon puolustus.

 • Mielenkiintoista nähdä, että ehtiikö Roostersin päävalkku peliin, vai onko samalle ehtoolle kalenterissa junnutreenit.

 • Tämä ottelu on valitettavasti taputeltu ennen kuin se edes alkaa. Roosters tulee ottamaan tästä helpon voiton ja etenee maljaan. Butchers olisi varmasti kelvannut myös Kuopiolle Crocodilesin sijaan. Toinen välierä Kuopiossa onkin sitten ihan eri juttu ja siitä ottelusta kumpi tahansa voi edetä maljaan Roostersia vastaan.

 • Mikä asian tuntija!

 • ” Roosters tulee ottamaan tästä helpon voiton ja etenee maljaan.”

  Tulee varmasti olemaan yhtä varma ja helppo voitto kun edellisellä kaudella runkosarjan vipasta matsista Wolvoja vastaan. Kukonpojat paukutteli henkseleitä ennen peliä että aletaan lyömään kakkosmiehet jo puoliajan jälkeen kentälle niin säästetään sitten ykköspelaajia välierään.

 • Ennustan pitkän pelimatkan Vantaalle vievän Helsinki Roostersin voimat. Jalat jää automatkalle. Joku saattaa tietysti kävellä matsiin, siinäkin on omat riskinsä. Porvoo voittaa 0-30.

 • Porvoo näköjään luovuttanut u17 sarjan, lähteekö porvoolaiset Nyt kriteerien perusteella divariin kun ei oo junnujoukkuetta kuin kahdessa sarjassa.

 • Stadion on jaettu viranomaismääräysten mukaisesti 50 henkilön lohkoihin. Saapuminen, palveluiden käyttö ja poistuminen tapahtuu porrastetusti. Katsojan tulee noudattaa omalle lohkolle asetettuja aikoja. Kaikkien katsojien tulee käyttää maskia stadionilla koko ottelutapahtuman ajan (suositus alle 12-vuotiaille).

 • Mediaseksikäs U17-finaali tulossa.

 • Huutista ”palveluiden” kohdalla. Katsomolohkoja riittää 3 pääkatsomoon ja toiset 3 Borgåån puolella.

 • Porvoolla ei ole Valastia, Kyeitä, Sagnea eikä Ruotsin ELF-pelaajia. Niinku ei ollut Wolvoillakaan tänä vuonna.
  Ainoastaan ottelun aikainen rankkasade voi pysäyttää Roostersin, vaikka tekonurmi ei menekään velliksi Porvoon pysäyttää Roostersin puolustus.

 • Porvoolla on parempi DL , suomen kärki rissut, hyvät importit. Miksi verrata korona kauden ahmalaa ? Roosters ja porvoo pelasi jo suht tasaisen ottelun , ja unc voitti kuopion. miksi ei siis voisi porvoo voittaa ?

 • Porvoo nyt luovuttanut 2 juniorisarjaa. Onko tämä uusi normaali?
  Ja kun vierasmatsit alkaa lyödään pillit pussiin. Koronakin voi jotakin aiheuttaa, mutta on aika paljo luovuttamisia tänä vuonna.
  U17 sm sarjan järjestelmä ja pelikierrokset oli yksi farssi lisää tähän kauteen. Nyt olis hiukan itse tutkiskelun paikka, missä mennään ja millä säännöillä.

 • Porvoolla siis Roostersia vastaan. OL ei riitä alkuunkaan. Eikä QB:kaan, oikeasti. Ja jenkki RB rikki?
  Mistä/keneltä paine Mirolle?
  Tulee tylsä peli. Ikävä kyllä.

 • Mitään junnujen sm-sarjaa ei pitäisi tynkälajissa edes olla. Tai ainakaan sm-titteleitä oikeiden lajien naurettavaksi.

 • Sarjan luovuttaminen ja yksittäisen ottelun luovuttaminen eivät ole sama asia. Mitäpä jos pelaajia vaan asetettiin karanteeniin niin monta että ei ollut enää mahdollista pelata. Varmasti aika ikävä päätös luovuttaa välieräpeli mutta näin siinä vain nyt kävi ja huonolla hetkellä. Tuskin jefu on ainoa missä pelejä jouduttu luovuttamaan. Ja luovutushinta tässä taisi olla molemmissa vaihtoehto eikä ottelun siirto koska seuraavana vkonloppuna on jo seuraavat matsit.

 • jos seurat olisivat keväällä katsoneet kriittisesti peiliin ja tarttuneet mahdollisuuteen vaihtaa sarjatasoa kun pelaajamäärä ei ole riittävä, niin näitä luovutuksia ei välttämättä tulisi.
  Mutta kun imagosyistä halutaan pelata SM-sarjassa vaikkei ole riittävästi pelaajia.
  surullista

 • Pitäisikö kuitenkin pysyä aiheessa?
  Kertokaas joku miten Porvoo voisi edetä finaaliin.

 • Voittamalla Roostersin.

 • Sarjatasot pitää laittaa lukkoon jo talvella, joka on äärimmäisen huono asia, kun varsinkin junnusarjoissa ei ole mitään hajua montako kaveria kentälle saadaan sitten kesällä. Myöskin porvoo oli samassa ikäluokassa voittanut viime kaudella div-1 mestaruuden niin tietenkin mennään sm kokeilemaan tasoaan.

 • porvoon pelin ei sarjan luovuttamisesta tiedän, eli kauden mittaan loukkaantumisia tullut paljon ja viimeiseen peliin ei taidettu edes 11 saada paikalle. ikävä tilanne

 • Ottelun luovuttaminen tarkoittaa sarjasta luopumista.
  Porvoolla nyt luovutettuna u13, u17 ja sanokaa minun sanoneen niin jättävät menemättä myös ensi sunnuntain u15 otteluun seinäjoelle.
  Sitten Taitaakin olla jonkin sortin ennätys jos kolme ikäluokkaa luopuu sarjasta.

 • ”III.B.4. Ottelun luovuttaminen
  Ottelun luovuttamisena pidetään ottelun aloittamatta jättämistä tai sen keskeyttämistä. Jos joukkue luovuttaa liiton virallisen kilpailun ottelun luopuu se samalla sarjasta, ja seuran, johon joukkue kuuluu, maksettavaksi voidaan langettaa sarjamääräyksissä vahvistettu luopumissakko. Sarjasta luopumisen seurauksena joukkueen kaikki sarjassa jo pelaamat ottelut mitätöidään ja joukkue sijoitetaan seuraavalle kaudella yhtä sarjaporrasta alaspäin. Jos tällaista sarjaporrasta ei ole, voi joukkue pelata samalla sarjatasolla seuraavana vuonna.
  Liittohallitus tai sen valtuuttama taho voi luovutuksen johtuessa erittäin painavista, Force Majoure tyyppisistä – syistä sallia joukkueen jatkaa pelaamista sarjassa, jossa se on luovuttanut pelin.
  Kaikissa sarjoissa ottelun päättyessä luovutukseen ja joukkueen säilyessä sarjassa merkitään lopputulokseksi 0-30. ellei luovuttaessa piste-ero ole ollut enemmän, jolloin ottelun lopputulokseksi vahvistetaan luovutushetken tilanne.
  Jos joukkue luovuttaa muun kilpailun määrätään se hävinneeksi ottelu 0-30, tai kilpailun järjestäjän päätöksellä suljetaan kilpailuista.”
  ******
  Jos nyt ajatellaan vaikka että luovutus johtuu koronakaranteeneista niin se on varmaan Force makeita ja eiköhän liitto anna jatkaa sarjassa.

 • Mun mielestä aika yllättävää, että kirkossa kuulutellaan jo roosters voittoa. Roosters on vahvistunut erityisesti rissuosastolla, mutta loukkaantumisia on tullut myös paljon. Porvoo saa kavereita takaisin kentälle lauantaina ja uskon, ettei tulostaululla lopussa ole ainakaan yli 14 pinnaa eroa. Olen tosin ennenkin ollut todella väärässä.

 • U17 sarja on kyllä huikea. Sieltä on jopa sarjaohjelmasta kadonnut yksi ottelu. Kaksi joukkuetta pelasi runkosarjassa 4 ottelua, neljä joukkuetta pelasi 5 ottelua ja yksi joukkue 6 ottelua ja välierä otteluista toinen jäi pelaamatta. Sarjan kolmesta kärkijoukkueesta kaksi eivät kohdanneet toisiaan ollenkaan.

 • Joo, ei varmaan täydellinen sarja tällä kaudella, mutta ei varmaan helpoin vuosi sarjaa (mitään sarjaa) järjestää. Hyvä että on saatu finaalia lukuun ottamatta edes jotenkin pelattua. (Tietenkin voit ensikaudeksi ilmoittautua vapaaehtoisesti organisoimaan paremman sarjan.)

 • Kyllä, melkosta hiekkalaatikko leikkiä tuo liiton touhu!
  U17 pitäis olla koko lajin kovatasoisimpia juniorisarjoja ja hommat hoidetaan liittotasolla pelleillen. Tällä menolla sirkus lähtee, mutta pellet jää. Me kaikki tiedetään ketä ne pellet on. Koronan varjolla on kyllä nyt säädetty oikein kunnolla.

 • Tunteisiin…

 • Mihin tuo yksi peli muuten katosi sarjasta???
  Wolvot perui ilmeisesti koronan vuoksi Royals vierailun. Ei luovutuksesta kirjattavaa 30-0 voitto Royalsille. Peli poistettiin vain sarjaohjelmasta hokkuspokkus.

 • Tuossa ole ollut mitään vaikeutta tänä vuonna mitään sarjaa järjestää. Sarjan tekoon on ihan rankingit jos niitä haluaa noudattaa eikä alkaa sooloilemaan. Pidempi aika tänä vuonna on ollut sarjat pelailla kuin viime vuonna. Mutta jos ei ole halua niin minkäs teet.

 • Näinkö sarjoissa toimitaan poistetaan otteluita ohjelmasta jälkikäteen mitään ilmoittamatta. Ihanan avointa. Etelän päässä pitäisi hiukan kerrata urheilun arvoja.
  Toinen asia, mikä on pistänyt tänä vuonna silmään on tuomaritaso junioriotteluissa. Pääkaupunkiseudulla ilmeisesti on oikea pula tuomareista.

 • Se on mikä se on. Ja muista, kyse on VAIN lasten urheilusta. Peli. Play. Leikki. Tarkoitus on viedä nuoria eteenpäin elämässä. Ymmärrän häviön harmittavan. Ensi vuonna sitten taas. Peace. And Love.

 • Ylempänä viitattiin tuomaritasoon.
  Siihen tarkemmin kantaa ottamatta voisi kuitenkin ihmetellä pelikieltojen määrää kauden vähäisissä juniori otteluissa?

  U17 ECG-Roosters, 2 Roo pelaajaa, epäurheilijamainen käytös (väkivaltaisuus)(rangaistukset peruttu), 1 ECG valmentaja, toimitsijakielto (rangaistus peruttu), 1 ECG huoltaja (toimitsijakielto voimassa toistaiseksi?)

  U17 Roosters-Butchers, 1 Butch pelaaja, epäurheilijamainen käytös (vastustajan nimittely).

  U15 ECG-Crocodiles, 1 Cro pelaaja, epäurheilijamainen käytös (tuomaritoiminnan arvostelu).

  U15 Wolverines-ECG, 1 ECG pelaaja, epäurheilijamainen käytös (väkivaltaisuus).

  Voi olla muitakin, mutta mistä näitä tietää kun kurinpidon päätökset eivät ole julkisia.

 • Taitaa olla teatterissa nyt ongelmana että kaikki luulevat olevansa itse näytelmää isompia. Osa tuomaria esittävistä, valmentajaa esittävistä ja myös urheilijaa esittävistä.
  Kyllä nämä U se ja se – pelit pitäisi myös saada televisioon ja haastattelut alkuun, puoliaikaan ja loppuun niin draamaa tulisi lisää. Chat siihen kylkeen niin totuudet kulissipelistä ja saialiitoista paljastuisivat reaaliajassa.
  Siellä voi sitten Elmeri tai Irmeli lyllertää pallon kanssa maaliin taustalla. Se kannattaa kyllä filmata, koska aikuisissa roolin vie vääryydellä maahan tuotu bulgarialainen.

 • Niin tai sitten ongelmaan pitää oikeasti tarttua.
  Iso osa näistä koskee myös aikuisia lajissa.
  Minkälaisen arvomaailman opetamme junioreille.

 • Huomaako ketään jotain kaavaa , mikä joukkue tuntuu olevan paikalla kun jotain älytöntä tapahtuu?

 • here we go again. ä-l-ä a-l-o-i-t-a e-n-ä-ä

 • Jefu on urheilijoiden laji. Yleisurheilukentällä nopein voittaa pikajuoksukisan. Vahvin ja teknisesti taitavin voittaa kuularingissä. Aika ja pituus on yksinkertaisia elementtejä mitata. Jefukin on periaatteessa simppeli laji. Se voittaa, jolla on enemmän pisteitä ottelun päätyttyä. Häviön jälkeen voi vain miettiä, miten olisimme jatkossa nopeampia, vahvempia ja taktisempia. Vastustajien tai tuomareiden syyttely on aina pako todellisuudesta, siitä tosiasiasta, että heikkous oli itsessä. Jefukentillä järjetön huutaminen, tunteiden väärä esiintulo, viha, väkivalta ja raivo sekä katkeruus ovat lajia myrkyttäviä tekijöitä. Laji on urheilullisuutta ja taktisuutta sekä itsehillintää vaativa agressiivinen ja kova kontaktilaji. Jos olet wanna be, paljastut aika nopeasti, olet sitten missä roolissa tahansa kentällä tai kentän laidalla, millä tasolla tahansa. Tyyneyttä ja rauhaa, edelleen. On hyvä oppia myös häviämään. Se on elämässäkin hyvä taito. Tärkeintä ei ole menestys, vaan selviytyminen. Menestys kyllä tulee, kun sen aika on, työn ja tekemisen palkintona. Kultaa ja kunniaa sekä aitoa kuninkuutta, jota ei voi ulkoisilla elementeillä ostaa.

 • Toki, vastustajanhan vika se on kun toisia rangaistaan. Samalla logiikalla Roo-ecg pelin pelaajarangaistukset oli ecg:n syytä.

 • Kovin menee tunteisiin.
  U15 Wol-ECG pelissäki jotkut katsomossa ääneen ihmetteli kuinka ECG peleissä tuntuu aina tapahtuvan?! Tällöin ECG taustoissa ja tuomarinakin toimiva rouva katsoi aiheelliseksi mennä katsomoon ripittämään katsojia.
  Vissii tarvitaan sit jo katsomo tuomarikin noihin peleihin?
  Kovaa o junnu urheilu.

 • Tuomari rouvan mieshän oli vähän ravistellut riveleistä kukkojen pelaajaa siinä matsissa missä nyt jo perutut roompelaajien rangaistukset tuli.

 • ottamatta kantaa tuomaritoimintaan, sillä mielestäni tuomarien laatu ei poista tuomareista valittamista, se ns. kuuluu lajiin vaikka sen ei sinänsä pitäisi. Urheilussa usein tunteet kuohuvat ja niin pitääkin, silloin voitto tuntuu voitolta ja häviö häviöltä, pitää kuitenkin asiallisuus muistaa.

  Mutta näistä sarjojen pelikielloista, miten niitä perutaan koko ajan. Mitä hyötyä on antaa pelikieltoa, mutta perutaan samantien kun valitus annetaan, jos siis roo pelikiellot oikeasti peruttiin, niin kuin @@@@missä vika sanoi.

 • keskustelu kiertää kehää.

  täällä tuntuu jollain olevan kovasti hampaan kolossa ”tuomari rouvaa” tai ”rouvan miestä” kohtaan. Oisko syytä käydä heidän kanssa nämä keskustelut naamakkain?

  kun olisi kiva saada tänne jotain muutakin sisältöä

 • Olisikohan siitä lauantain pelistä jotain sanottavaa ettei kokoajan poukkoiltaisi junnupeliin tai johonkin muuhun

 • Vaahterassa se oli pitkään Roosters kun tuli menestystä kausi kauden jälkeen. Naisissa kateus ja paskan puhuminen näyttää kohdistuvan yksilöihin ja se huuto taitaa olla Suomi24:ssa. Ja junnuissa sylkikupiksi on päässyt ECG.
  Miksi? Kateus kateus kateus.. Ja aina näihin keskusteluihin liitetään liiton puheenjohtaja ja Roo, neiti apuvalmentaja ja äiti sekä sitten tässä ECG tapauksessa salaliittona on järjetön vaikutusvalta yhden ihmisen toimesta liitossa :) Onko sitä? Yksi ECGn hahmo istuu liitossa ja nuorisovaliokunnassa sen Crocojen hahmon kanssa. On näillä valtaa. Pitää varmaan pyrkiä liittohallitukseen ja erilaisiin valiokuntiin kun siellä voi hoitaa mestaruudet omille joukkueillekin. Varmaan Dexalikin muuttuu viiniksi nyt.
  Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Ja jefussa on kaikki hyvin kun sopivan (todella iso määrä) kateutta on päällä koko ajan.

 • Porvoolaisilla on parempi mahdollisuus yllättää kotijoukkue kuin siinä toisessa välierässä.
  Jos Jabarilla on hyvä päivä ja ymmärtää jakaa palloa kuitenkin pitäen roostersin puolustuksen varpaillaan omiin juoksuihin liittyen.
  Parasta ottelulle olisi porvoolaisten parin maalin johtoon pääseminen ottelun alussa.
  Kuitenkin taitaa se punainen tämän viedä.

 • Näyttää punanutuilla menneen tunteisin ja syvälle se että on tuomarirouva ja valmentaja siirtyneet punaiselta puolelta sinne voittavien sivurajan puolelelle ja fiksumpaan porukkaan mukaan. Katkeruus ja kateus muiden tekemistä kohtaan ollut Roostersin tavaramerkki vuosikymmeniä ja nyt sitä puretaan sitten täällä netissä kun ei kentällä pärjätä. Sitten se vasta pahaksi muuttuukin kun joskus kalifista aika jättää liiton diktaattorin paikalta.

 • Uskon että Porvoon yllätysmahdollisuus on ihan yhtä pieni kuin Seinäjokisten omassa matsissaan! Valitettavasti!
  Olisihan se melkoinen twist jos molemmat voittaisivat ja maljassa nähtäisiin Butch-Cro!

 • Luepa hiukan lajin historiaa ja mieti sitten uudestaan. Roosters on voittanut enemmän futiksessa kuin kaikki muut yhteensä. Kateus ja viha Roostersia kohtaan juontaa juuri tuosta. Kadehditaan menestystä ja vihataan koska ei ymmärretä, mitään.
  Ja ECG:n undefeated kultapojille tulee yksilötasolla mittari eteen vasta kun oikean urheilun juniorilajeista myöhään siirtyvät oikeat urheilijat tulevat vastaan. Vahvemmat, nopeammat ja taitavammat palloilijat. Ei ehkä kaikille mutta isolle osalle.
  Sitä ennen voi varmaan kyllä painatella T-paitoja.

  Ja Roosters voittaa ensi lauantaina ja saattaa hyvin voittaa Kuopion sitäkin seuraavana sunnuntaina.

 • Finaalissa nähdään Porvoo ja Seinäjoki. Yllätysten aika ei ole ohi.

 • Porvoo menee Vaahteramaljaan, että heilahtaa. Näin se kuulkaas tulee käymään. Ja se on upea juttu se! Hyytyy jälleen Roostersin hymyt. Ja se lämmittää aina mieltä.

 • En usko että kellään on ikävä…ja kateus, mistä? ECG:ssä on useampi aika fanaattinen junnuvalmentaja joiden valmennuksessa hauskuus on kaukana. Ainakin nöin pelejä seuranneena on monesti mieleen tullut. Tuomarin mies ei ole ainoa niitten valkku joka on vähän vastustajan lapsia vähän kovistelee.

 • Eli Roosterssia haukuttiin ennen ja nyt Roosters haukkuu valmentajia jotka vaihtoivat heiltä seuraan jota kaikki haukkuvat nykyään?
  Haukut ei kuitenkaan seuraa valmentajia ja heidän tyyliään hoitaa asioita?
  OK. Hyvä tietää.

 • Onneksi en ole pääkaupungista, mutta mietinpä vaan junnun isänä että rehellisesti, mihin seuraan viitsisi oman junnunsa päästää pelaamaan siellä, aika hurjalta kuulostaa vaihtoehdot

 • onnea sulle isänä jos valitset harrastuspaikan sen perusteella mitä luet täältä

 • Näin just, logiikka ei mahu mukaan kun vihataan roosterssia…

 • Puhutaanko taas siitä mitä 55 ja 89 tekivät siellä pelissä vai onko se ceissi jo valkopesty Roosters Propaga.. Median toimesta täysin? Onneksi oli prosessivirhe niin kaverit saivat tuomiot anteeksi. Tuliko Roostersin mammakerho oikein lukemaan iltasatuja Pikku-Jormalle ja Pikku-Anselmille kun tulikin yllättäen kakkua. Onneksi Taru Lapanen ja kumppanit KPV:ssa tyrivät niin saatiin pojille Vapaudut vankilasta-kortti ja voidaan keskittyä kertomaan satuja pahojen valmentajien teoista tuossa pelissä.

 • Ootpas äkänen…jotain hampaankolossa ehkä😂

 • Tais tuomiot kuule kaatua videoon josta kävi ilmi ecg valkun ja huoltajan…kröhöm…hiukan asiaton toiminta.

 • Vai keskutellaanko nyt vaikka siitä kuinka U15 pelissä ECG pelaaja löi nyrkillä Wolverines pelaajaa, vai onko se kielletty keskustelun aihe?
  Onko valkopesukone jo käynnissä?

 • jos aikuinen käy käsiksi lapseen , niin siitä pitää automaattisesti antaa toimitsijakieltoa ikuisesti.

 • Mahtaa tulla lämpöinen U17 finaali
  Pitääköhän oiken lähteä täältä kehä 3 ulkopuolelta kannustamaan Roosters voittoon!

 • Tulkaa nyt kertomaan nimellä että mitä sillä videolla tapahtui niin loppuu tämä salamyhkäisyys! Muuten tämä on pelkkää huhumyllyä. Tai vielä parempi, laittakaa video YouTubeen niin ollaan vielä viisaampia.

 • Tervetuloa, mutta muista ettei katsomossa sovi sanoa mitään negatiivista ecg:stä ja muutenkin kannattaa laittaa jonkun näköistä suojavarustusta päälle, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu😂

 • Tuomo, aiemmin tulit aika nopeasti puhaltamaan pelin poikki kun keskusteltiin siitä onko joku rasisti tms.

  täällä on jo pitkään esitetty todella raskaita syytöksiä aika surutta, maalitetaan tiettyjä toimijoita, joten olisiko aika puhaltaa peli poikki kun huutelu tapahtuu nimettömänä ja vailla todisteita.

 • Avatkaa tuolle ecg-junnukeskustelulle oma ketju, niin saa ne joita asia kiinnostaa keskustella siellä.

 • Crocojen voittoon en usko yhtään, Porvoonkin voittoa pidän aika epävarmanaarvauksena. Eiköhän roo ja ste ole finaalissa. Siinä voikin sitten käydä kummin vaan.

 • älä luule että riittää pokkaa. Homman jujuhan on siinä että voi heitellä puolivillasia juttuja nimettömänä.

 • Mielipiteet itse pelistä kiinnostaa!

 • Leikitäänpäs ajatuksella. Crocot pääsevät kentälle kolmella jenkillä. Peli kulkee ja onni on myötä. Sää suosii. Kaikki on mahdollista.

 • Onhan Steelers ollut todella vakuuttava, mutta jos Greenlee pelaa ja on täysin kunnossa, niin pieni toivonkipinä on Crocoillakin.
  Pitää muistaa että Crocot eivät ole pelanneet yhtäkään täyttä peliä yhdellä ja samalla pelinrakentajalla.

 • Todennäköisempää kai on että eivät pääse ainakaan kolmella jenkillä peliin. Roosters pelin perusteella Robitailenkaan pelaaminen ei taida olla varmaa.

 • Jos haluat todisteita niin vertaa kilpailujärjestelmän sarjaohjelmaa toteutuneeseen ohjelmaan.
  Siitä näkyy ihan selvästi ohjelman manipulointi ecg.n hyväksi.

 • Greenlee ei ole enää suomessa.

 • No se tekee tilanteesta hankalan. Olisipa jo perjantai. Vähän kuin joulua odottaisi, sillon lapsena, muistatteko? Mitähän paketista tulee esiin?

 • oli huono jo ennen muiden luopumisia, Roo pelasi yhen pelin enemmän, jos kaikki pelit oltaisiin saatu vedettyä läpi, mikä idea?

 • Ei vAi. harmi.

 • Greenlee on kunnossa ja Suomessa, heittää ekalla neljänneksellä 4td johdon, jonka jälkeen toisella neljänneksellä Robitale ojentelee palloa Powelille joka juoksee neljä teedeetä lisää. Puoliajan jälkeen juniori linjamiesgb heittelee parit TD:t cekenille ja viimeisellä neljänneksellä Powell heittää ITSELLEEN kaksi TD:tä! Pelin jälkeen voiton huumassa Crocot lykkää bussin Seinäjoelle 2,5 tunnissa.

 • Ai, mä kuulin Nurmon Essolla tänään, että rokotiilit lentää Rengonharjulta Rissalaan, josta Trojansin tyyliin limoilla Vänärille. Peli alta pois juosten, ja voittajan onnellinen hymy kasvoilla takaisin kotiin, suihkarin siivin. Kuka sitä nyt linjurilla, sehän on rahvasta. Pohojammaalaa kaikki on suurta.

 • Valehtelet. Nurmon Essoa ei oo enää. Son ST1 ny.
  Muuten olis tullutkin lentäen, mutta Rantalan Pekka ei suostu koneeseen ilman laskuvarjoa ja yhdenkään laskuvarjon rintaremmi ei mee kiinni ku se on niis ristus riski! Siksi bussilla!

 • Pekka tulee limolla koko matkan, meno-paluu. Koskenkorvan sheriffi ajaa.

 • Kattos, niin onki. Mihnäs vaihees tää Ästeeykköseks on vaihtunu. Perkeles.

 • Ulkotapahtumassa ”maskipakko”? Leikataanko katsomojen kattoihin myös suuret aukot valon saamiseksi?

 • Juu jotenkin ei huvita lähteä maskin takaa tuomareille huutelemaan

 • Mutta sittenhän se olisi vähän kuin täällä huutelisi…

 • Kyllä maailmaan huutoa mahtuu. Katsomossa huutelu ja palstoilla kirjoittelu on mitä terapeuttisinta ennalta ehkäisevää mielenterveystyötä. 😂

 • No se on just näin

 • Rajoitukset näyttävät poistuvan sopivasti huomiseksi:

  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008238419.html

 • Eiköhän tämäkin käännetä täällä Roon suosimiseksi.

 • Näytä ihmeessä se kohta mihin sua on satutettu.

 • Kuinkas junnufinaalissa kävi?

 • 14-7 ecg voitti
  Hyvää vääntöä loppuun asti

 • :lle linjassa pärjätäkseen tarvitsee kyllä puolelleen Helvetin voimat!

 • Tästä tulee vuoden viihdyttävin peli koska Porvoo tulee menemään finaaliin. Jos oli tänään kuopiolla pelkästään hävittävää (lähde: cro ennakko) niin on kyllä kukoillakin. Stadissa jo vähän jännittää, uni ei meinaa tulla, ruoka ei oikein maistu, mahassa kiertää. Kyllä se siitä pojat, kohta pääsee lomalle. 🕶️

 • Optimismin ja psykoosin raja on joskus vaikea määritellä.

 • Sen humas kun katteli noita sun unc raportteja

 • Katsotaan ne psykoosit matsin jälkeen. UNC hävisi ainoastaan Roostersille yli yhdellä scorella. Se olikin kunnon kylvetys. UNC:hen verrattuna keskinäisissä otteluissa ”suvereenin ylivoimainen” Butchers saa tänään samanlaiset kyydit kuin Kuopiossa pari viikkoa sitten.
  Hopea on ensimmäinen hävitty mitali. Runkosarjan perusteella jaettu pomppupronssi on ihan kiva harrastepalkinto. Onnea siitä.

 • Niin….jos tollei kattoo että on parempi hävitä tiukasti ku pelata vaahteramaljapaikasta….sithän unc:n kausi meni hienosti. …ens vuonna uudestaan häviämään tiukkoja pelejä…

 • Katsotaan nyt ensin kuinka paljon siitä paikasta oikeasti pelataan tänään. Ehkä yksi neljännes. Jätetään UNC sivuun, ne hävisi melkein kaikki matsinsa. Jopa molemmat niinkin heikolle jengille mikä tänään nähdään hakattavana.

 • …kuka häviää Steelersille Maljassa!

  Onnea jo etukäteen illan voittajalle ja SM-hopeamitalisteille!

 • ..lähtee Lahdesta Kuopioon. Roosters pysäyttää Reasnoverin ja tekee itse 50 pistettä.

 • Höpö höpö. Kaikki tietää, että Steelersin voittoon ei 50 pistettä riitä. Kysykää vaikka UNC:ltä!

 • Ei siitä Steelersin voittamisesta oikein muiltakaan voi kysyä. Paitsi reilun viikon päästä.

 • Nopealla vilkaisulla 15 ECG:ssä aiemmin pelannutta pelaajaa tämän päivän välierässä.

 • Lähtee pronssille nuo Helsingin liittoveljet ja heidän importtinsa. Illalla tiedossa möhömahoja Jaskan grillillä.

 • Ja finaalista löytyvät kaksi isolla rahalla rakennettua joukkuetta eli Roosters ja Steelers 💸💸💸💸

 • mite noi o voittanut matseja täl kaude?

 • Ihailtavaa miten Porvoon #2 taistelee joka downin vihellykseen asti… :D

 • Tuskin niistä kumpikaan mikään ison rahan joukkue ole. Eiköhän molemmilla budjetit jää alle 150 k€:n. Sillähän ei vedetä edes lätkäjunnujen sm-sarjaa…

 • Pidämme kaikenlaisesta musiikista, mutta kyllä köyhien ulina on silti lempimusiikkiamme!

  T: Steelersin Sikariklubi

 • Mikä idea puntata 4&1 tilanteessa? Porvoon valmennuskin luovuttanut?

 • Mikäs se Porvoon suosituimman grillin osoite olikaan ?

 • Jäi eilen vähän ihmetyttämään tuo blindsideblokista annettu lippu. Nyt ruudusta katsottuna ihmetyttää vielä enemmän. Ymmärtäisin jos isku tulisi selän takaa tai muuten kuolleesta kulmasta, mutta nyt Roostersin blokkaaja tulee etuviistosta ja porvoolaispelaaja on kyllä nähnyt mistä isku on tulossa. Taisi olla Crusaders Steelers matsissa samanlainen blokki, silloin liput pysyi kyllä piilossa.

  Ottelusta muuten: Porvoon puolustus teki parhaansa, mutta porvoolaisten hyökkäyksestä ei tehoja tuntunut löytyvän yhtä ”onnenkantamoista” lukuunottamatta. Lisäksi kaksi R:n TD:tä punteista ja yksi interistä, niin ei tarvii ihmetellä lukemia. Mirolla ei paras päivänsä, mutta eilen se riitti. Mielenkiintoinen Vaahteramalja tulossa välierien perusteella.

  Ai niin, ketkä ei Laurilasta pidä niin eilen Ruudussa mukavan leppoisa juontajapari. 😏

 • No en tiedä eilisestä, se juontajanimikkeellä ollut on sellanen tyhjännauraja.

  Finaalissa compo Laurila/Lahti?

 • Eipä paljoa kiistaa syntynyt finaaliin menijöistä. Yhdellä kovimmat aseet. Toisella paras osaaminen. Hyvä matsi tulossa.

  Laurila-Lahti, kiitos.

 • Lilja vielä asiantuntijaksi studioon tai selostuskoppiin

 • Jos viihdettä ja asiantuntemusta sekä aitoa tunteen paloa halutaan Ruutuun niin Arska Havulehto selostamaan ja Kari Leivoja kommentoimaan. Ei tulisi tylsä lähetys ei. Idean saa vapaasti tuotantotiimi ottaa vastaan.

 • Ikävästi kuulostaa siltä, että lajiliitto on saavuttanut tavoitteensa; Malja katsotaan Ruudusta, katsomo ammottaa tyhjyyttään. Ensi vuonna ei finaalia tarvitse järjestää lainkaan.

 • Tälle kaudelle on tiukennettu linjaa näistä blindsideblokeista mikä on johtanut siihen että näitä peel back blokkeja on moniakin lipututettu eri sarjatasoilla. Eli kyseessä ei varsinaisesti ollut blindsideblokki vaan sen nimityksen alle menevä virhe. Toki paljon on jäänyt niitä myös liputtamattakin.

 • Aika vähissä on 2010 jälkeen maljat, missä on ennakkoon jollain tasolla tasaiset joukkueet. 2016 varmaan viimeksi ja sitä ennen 2012? Kuopio toki nyt suosikki, mutta helppo nähdä myös Roon voittavan.

 • No ainakin noi semit ois voinut jättää välistä. Ajanhukkaa ja joku saattoi saada kolhuja.
  Äkkiä nyt aloite liittokokoukseen että matsit pois TV:stä. Sit ehkä sunnuntainakin voisi vääntää perseensä sohvasta ja jopa matkustaa hieman katsomaan peliä.
  Siinä että matsi on Lahdessa ei kyllä ole mitään järkeä. Esimerkiksi Myyrmäen stadikka ”riittäisi” hyvin. Toisaalta Lahti, TV-optio ja sunnuntai mittaa tapahtuman oikeaa kiinnostavuutta.
  Finaalin pelaaminen runkosarjsn voittajan (tai tarkemmin runkosarjassa parhaiten sijoittuneen finalistin) kotona tietty varmaan kutittelisi. Mutta neljän paikkakunnan standbylla pitäminen on haaste. Tosin nyt niistä kaksi olisi voinut jättää tosiuskoville ja sitä kautta myös varautua ajoissa finaaliin Kuopiossa. Missä se varmaan kyllä hyvin onnistuisi.
  Olisi jengi nyt vaan tyytyväisiä et finaali on edes nyt kolmatta kertaa peräkkäin muualla kuin Helsingissä johon tietty Vantaakin kuuluu jne jne.

  Kaksi hyvää tasaista joukkuetta finaalissa. Hyvä matsi tulossa. Mitä tuosta valittamaan.

 • liitto halusi finaalin pois pääkaupunki seudulta että saa paremmat kilsat ja päivä rahat kuitattua . sama oli kun siirrettiin sunnuntaille peli niin saa palkat ja yli työt tuplana ! sajl lle ihan sama tuleeko kukaan paikalle , palkka juoksee kuitenkin ja kulut maksetaan pelaajien tuomista rahoista !

 • Hieno kiteytys sielunmaisemasta. Karu on.

 • Kummallista että liittoa syytetään Vaahteramaljan pelaamisesta Helsingin ulkopuolella, kun vuosikaudet Gridironissa on itketty Maljan siirtämiseksi pois Helsingistä… Nyt on saatu mitä haluttu, eikä vieläkään kelpaa… Työntäkää päänne sinne minne ei aurinko paista!

 • Word!

 • 2014 olisi ollut tasaväkinen peli, mutta Trojansin RB lensi pihalle, koska meni lyömään vastustajaa. Se homma ratkes siihen viimeistään. Kuulemma sekin oli yhteis kunnan vika. Miehessä ei ollut mitään vikaa. Kyseinen kaveri pelas tämän kauden Berliinissä.

 • Kuivalla kelillä Roosters pysäyttää Reasnoverin alle 100 yd ja ruoskii Kuopion pihalla olevaa takakenttää. Parit spessubreikit päälle. 42-24.
  Sateessa ja mutavellissä Kuopio ottaa toisen mestaruuden fyysisyydellä.

 • Jokohan liitto ymmärtäisi markkinoida vaahteramaljaa niin olisi ehkä mahdollisuuksia saada yleisöäkin paikalle. Ainakin 2 vuotta sitten Tampereella ei panostettu siihen mitään.

 • Okei, eli olet sitä mieltä että liitto lukee tätä sontapalstaa ja tekee päätökset sen perusteella. Hienoa olettamista sulla hermanni hei. Täällä on vajaa kymemenen eri vaihtuvilla nimimerkeillä kirjotavaa sohvarunkkaajaa jotka kirjoittelevat pilanpäiten jotain randomia tänne ja sä meinasit etä tämä oululaisen blogaajan kyhäelmä on joku jenkkidutismaailmaa mullistava palsta jota seurataan maailmanlaajuisesti NFL:ää myöden Lohjan ja Oulun lisäksi.

 • 11. Laskujeni mukaan 11 vakikirjoittajaa. Ja liiton miehet siihen päälle. Ehkä yksi nainen. En ole varma.

 • No, sohvien väki, villiä veikkausta kehiin. Missä kaupungissa on vuoden 2022 Vaahteramalja?

 • Ykköskriteeri Lahden valinnalle oli hintalappu (pyöreä nolla), seuraavaksi varmaan Pieksämäki jos leipovat vielä mokkapalat myyntiin.

 • Maljan voisi sijoittaa sinne, missä on jefulisenssien mukaan laskettu Suomen keskipiste. Veikkaan Kouvolaa. Ei muut kuin mokkapaloja väsäämään. Pienellä lakutwistillä. Ps. Miro, aja parta. Viikset voit jättää.

 • Onhan ainakin Iltasanomien puhelinsovelluksessa Vaahteramaljan mainos kohta viikon pyörinyt.

 • Seitsemäs kerta kun pelataan puolueettomalla paikkakunnalla..
  Malli erittäin tervetullut.
  Ehkä vielä parempi malli olisi kolmen joukkueen pleijarit ja finaali runkosarjan ykkösen kotiin.

 • Tuleva sunnuntai tulee olemaan Vaahteramaljojen yleisömäärien osalta pohjanoteeraus.
  Syitä on monia. 1 suurin syy on sunnuntai ja laji ihmisten pois jäänti , koska saman näkee TVstäkin. 2. syy on viedä malja kaupunkiin jossa jefu kulttuuria ei juurikaan ole. Jos sää on kelvollinen paikallisella markkinoinnilla voisi jotenkin vielä auttaa. Toivotaan että olen väärässä yleisömäärän suhteen.
  Ja tälle jatkumona sitten aletaan puuhamaan maljaa stadiin, koska se ei menestynyt maakunnissa. Toivon tässäkin , että maljaa kehitetään liikuvana tapahtumana ympäri suomen, myös stadissa.

 • Hyvä jos on jotain jo tehtykin. Sunnuntai näyttää miten on toiminut.

 • Ainaisen ruikuttamisen sijaan, vielä ehtisi lajiväki tehdä päätöksen, että NYT lähdetään Lahteen. Ihan vain vaikka tapaamaan tuttuja. Piruuttaan.

 • 42.s finaali lähdössä ja liigakaupungeista ainoastaan stadilaiset nähneet finaalin kotikaupungissaan.
  Ajatelkaa jos finaali olis pelattu vänärillä, tunnelma hieman erilainen kuin sunnuntain hautajaisissa.

 • No, ei muuta kuin tekemään hakemusta ensi kauden Vaahteramaljan järjestämisestä siellä vänärillä.

 • Noita hakemuksia on taidettu pyytää kaupungeilta, ei seuroilta.
  Crocodiles taitaa olla ainut seura joka on maljan järjestelyoikeutta hakenut.

 • Miksi helvetissä mennään pelaamaan finaalia jonnekkin kuppaiseen Lahdeen missä stadion on paskimmasta päästä ever. Viime vuonna tunnelma oli kuin paavin hautajaisissa ja kenttä pilasi ottelun myös joukkueilta. Kusinen liustelurata sateella. Kuivalla ehkä ihan pelattava. Nyt siirto sunnuntaille oli katastrofaalinen moka, joka johtaa siihen etteivät matkalaiset tule tontille ollenkaan.

  Liitossa ei ole markkinointi hallussa lainkaan. Karmeita mokia.

 • No kun kaikesta shaissesta huolimatta on Lahteen paikan päälle mentävä, niin onko jotain käryä miten Steelers ja Roosters fanit tulevat stadionille sijoittumaan? Pääkatsomo Ste ja toinen puoli Roo?

 • Onneksi on Ruutu josta peliä voi seurata, hyvässä seurassa ja Woltin kuski toimittaa hyvät eväät!
  Olisi maistunut peli myös paikan päällä, mutta ei sunnuntaina!
  Eipä seurat ja liitto kovin paljoa arvosta itse pelaajiaan kun näin surkean paikan / ajan valitsivat Vaahteramaljalle. Ei olisi kuin Steelersin ja / tai Roostersin puheenjohtajien tarvinnut kertoa etteivät suostu pelaamaan sunnuntaina niin päivä olisi vaihdettu.

 • Mikä ihme siinä on että sunnuntai ei kelpaa?

 • Pitää päästä dogaileee

 • Miksi sunnuntai kun koko kausi on pelattu muina päivinä. Tuo sunnuntai pidemmän matkan katsojille vaan aiheuttaa haasteita enempi. Tunnelma lauantaina on yleensä keveämpi. Ja tässä litto nyt maistaa omaa lääkettään, TVn johdosta paikalle tuskin tulee tuhat katsojaa. Lipputulot jää kevyeksi.

 • Aika monella maanantai on työpäivä, matsin jälkeen kun ajelee kotiin niin onkin jo puoliyö.
  Helpommalla pääsee kun katsoo ruudusta.

 • Eipä tainnut olla paljoa sananvaltaa kellään tässä siirrossa.
  Lauantaina alkaa toisen lajin kausi Lahdessa eli kyllä sen päivän rahapinkka painaa enemmän kuin vanhan liiton TJ Salosen sopimiset mistään Maljasta.

 • Ja ei sitä lajiväkeä viime tai toissa vuonnakaan tungokseksi asti maljaan tullut. Eli sunnuntai ihan hyvä kokeilu jos saisivat paikallisia matsiin.

 • Peli alkaa kello 14. Ohi on taatusti kello 17:30 vaikka tapahtuisi mitä. Kyllä siitä ehtii puoleksiyöksi vaikka Ouluun asti. Rovaniemelle ei.

 • Tampereen järjestelyt olivat ala-arvoiset, huonot palvelut (ruoka+juoma), istumapaikat sekaisin…
  Vaahteramaljassa urheilukenttä ympärillä! Syyskuussa on myös kylmä joten olisi kiva välillä päästä sisätiloihin.

 • Tai sitten kattoo kotona ja on kotona klo 17.30.
  Mietippä tätä valintaa.

 • Sajl sössi kyllä Mansen maljan totaalisesti, suhteet paikallisen seuran kanssa epäonnistuivat liitolta jo alkuunsa, ei siitä sen kummempaa. Mutta kyllä, olisi ollut mahdollisuus vaikka mihin, mutta juosten kustu oli koko liiton homma. Tail Gate oli hevon kuusessa Ratinan suvannossa, olisi voinut olla ihan stadionin portilla, ja vaikka mitä. Näkyvyys oli Mansessa aika pientä, piippuun jäi juhlavuoden kudit. Lahti on tuplafloppi, se on selvä, vaikka miten nyt se yritettäisiin kääntää ja vääntää onnistuneeksi. Malja on jatkossa Vantaalla, sanokaas mun sanoneen. Eiköhän liiton miehet sen kohta tiedota.

 • Olisi kyllä hieno nähdä, että malja pelattaisiin joskus Seinäjoella omasp stadionilla.
  Ihan sama mitkä joukkueet sielä pelaisivat, niin olisihan tuo stadionina ihanteellinen Vaahteramaljalle.
  EI liian iso, mutta riittävä Vaahteramaljaan, ei juoksuratoja välissä ja faciletteetit muutenkin viimeisenpäälle.
  Ravintolapuolta/terassia laajenetaan suuresti juuri nyt ja etupihalla voisi tailgaten järjestää loistavasti.
  Kulkuyhteydet kohtalaisen hyvät, tuli sitten junalla tai autolla.

 • Totta. Ja Omaäspeen vieres vois Jouppiskan kentällä järkätä vaikka junnuturnauksen maljapäivänä. Tail gateen soittamaan ainakin Klamydia. 💪

 • No jos tykkää olla kotona, niin mikäs siinä.

 • Nythän siihen pihaan rakennetaan parastaaikaa kiinteää esiintymislavaa, joten vois sielä väliajalla vetää vaikka pikku konsertinkin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *