Välierä: Roosters – Butchers

Viimeksi muokattu 21.8.2017 21:11 16

(12-1)

41

(6-7)

13
1 2  
31 10 41
7 6 13

27.8.2017 klo 15:30 Vantaa

Kaari

Roosters Vaahteramaljaan jo kuudetta kertaa peräkkäin

Gridiron Staff 28. elokuuta 2017 20:08

Viisi viimeistä mestaruutta voittanut helsinkiläisjoukkue lähtee hakemaan Vaahteramaljan voittoa päihitettyään Porvoon Butchersin selkein lukemin.

Lue lisää

Kommentoi

 • Yllätystä odotellessa…..

 • Jaa, aika vähän kiinnostaa tämä matsi jos vertaa tämänpäiväisen kommentteihin.

  Saadaankohan analyysiä ja huutelua ollenkaan? Vissiin peli on selvä kaikille. Butchers vie :)

 • Teurastajat jos pudottais todellisen pommin ja voittais! Kyllä siinä menis kummelihahmo Vesa Jalavallakin jauhot suuhun. (On se sen verran lesoillut, että voi vähän kuittailla ;)

 • Täältä pesee!!! siis analyysiä. Täytän tyhjiön mielipiteillä niin saatte vähän keskustelun aihetta :)

  Roosters on ennakkosuosikki (hallitseva mestari) koska:
  Puolustus joka pelaa aluetta ja on kurinalainen.
  Puolustuksen heikoimmat kohdat ovat erittäin kovia joten täytyy hakea tendensseistä ”ns virheilevät” tai ”expoloitable” kohdat. Niitä ovat ”pehmeä” keskusta juoksupeleissä (turku ja juoksu) suomicornerit jotka ovat todella hyviä, mutta yleisesti jenkkirissut pärjää niille. Liput puolustuksessa. Roostersin puolustus on kurinalainen ja pelaa oikeaoppista hyvin valmennettua peliä.
  Curtis Slater on jokerikortti joka hakee aina sankaritekoja, tästä syystä joskus ampuu palloon ohi ja isoja pelejä pääsee tapahtumaan selän taakse. Kurresöö (näin se lausutaan) on deacent mutta ei kuitenkaan jenkin tasoinen. Enemmän palloa pelaavat safetyt eli ehkä ei niin blokista pelaavia. yleensä kuitenkin niin vikkeliä etteivät jää blokkeihin (menee jo mutulla)
  Ranskan LB on kanssa ”nopea” mutta ei mikään ylivoimainen. Puolustus on tasainen, ja sen valmennus on erittäin laadukasta.

  Hyökkäys Roosters:
  Brandon Connettte… tarviiko sanoa muuta? no on iso ja nopea lukee ja heittää. Huikein QB suomessa sitten Robert Johnsson mestaruusvuosilta.
  Rissut… on hyviä mutta ei ihan tähtiä. Wasiljeff ja Kadmiry, Thomas, Luster? muistista heitän, kaikki on nopeita route runnereita, mutta ei yhtään isoa fyysistä. Isoja paukkuja jos saavat niin voi pomppiakin pallo käsistä.
  Bäkit ja OL. Miau. (kyllä siis miau, :D elikkäs timangia)
  On hyvää kamaa, Taylor on aivan huikea, mutta niin on ja tulee olemaan Karri Pajarinen.
  Roostersista tekee mieli sanoa että aloittavista pelaajista tulee ensimmäisenä mieleen urheilullisuus.

  Butchers is back in business.
  Lähdetään nyt siitä että kun tuossa nostin jalustalle Roostersia niin sanon mistä mielestäni Butcers voi löytää yllätyksen avaimet:
  Hyökkäys; Juoksun vahvuus ja suoraviivaisuus.
  Ricky Stevens on jenkkibäkki, ja siten on ase.
  Tästä jatkumoa, playaction pelit ja Seppänen.
  Nopeat heitot ja pistol on enemmän Farleyn hommia kuin under, ja siinä target, Ville Kurvinen.
  Luoman aseena pituus elikkäs hyviä matchuppeja pitää hakea.

  Black D. Jos optio pysyy kurissa tänään (voi olla ettei Roo edes pelaa) mutta ajoitusten rikkominen, ja conneten pelaaminen aina kurinalaisesti pois ensin. DB:t on Butchersilla mielestäni mielenkiintoisimmat. Ema Amodeng on huikea vaikka sitä ei välttämättä tunnusteta. Niko Roiko ja big Hits on senlaista mikä oikeasti saa rissut tutisemaan. Ja roosterssin rissut on ”neitejä” (en hauku, vaan tarkoitan pelaajia jotka eivät pelaa puolustusta eikä spessuja) elikkäs väisteleviä vikkeliä. Tästä syystä voi olla jopa että mentaalisesti voi tulla vaikea päivä rissuille.

  Itse katson pelin todella mielenkiinnolla, ja toivon että Helsinki joutuu pistämään kaiken peliin.
  Vaahteramaljassa nähdään!

  Le Rélic

 • On kyllä aivan turha kaveri tuo Porvoon corneri. Tähän kaatuu Porvoon toiveet maljasta

 • Hyvin pelannu tähän saakka… samat ”jätkät” täällä rutisee

 • On turha pelata. Eilinen Royalsin pelaaminen materiaaliin nähden kauheaa räpellystä. Tulee olemaan historian isolukuisin vaahteramaljan voitto Roostersille.

 • Butchers on pihalla kuin lumiukko. Ajoitukset pielessä, taklaukset onnettomia… Roosters pelaa hyvin ja maljassa onkin odotettavissa Royalsille toodella kylmää kyytiä.

 • Noniin. Muistaakseni se Suomibowl taisi jotain kuittailla näistä kahdesta butchersin isosta pojasta h-linjassa.
  Koska painetta tulee kokoajan läpi eikä kotlettien takaa voi juosta, on peli tavallaan pelattu. Harmi. Eli b hyökkäykselle jää vain spread ja pikaheitot, valmennuksella vaan ei ole tämän verran älyä nähdä että miksi hommat kusee.
  Roosters D linja saa dbt näyttämään paremmilta kuin ovat , I know this joten reliikiltä oli ihan ok huomio. Mä luulin että butchers aidosti peluutti näitä kotletteja saintsia vastaan koska oli vika peli, kavereiden iät on rosterin mukaan 47 ja 19? Enyways liian paljon ja liian vähän. Aika heikkoa jos tässä on oikeasti Porvoon parhaat. Hassua että roo ajaa silti näitä päin koko päivän :) siellä on ihan oma matsi eli kavereilla ei ole matsin kanssa mitään tekemistä :D

  Butchers D-line on juuri kun Tuomas kommentoi, mitä viddua, lb kontiainen pelaa nosea divari pineda tyyliin, eli teen pelit itse. Linjassa kun nimenomaan ei olla sankareita vaan tukitaan holet, jokainen omansa.

  Hyvää nauhaa royalsille, jos O line antaa aikaa niin roo takakenttä menee palasiksi ;) koska lbt ei osaa aluetta. Hei me ollaan linebäkkejä dbt hoitaa me annetaan painetta. Voin kertoa että long saloranta cutlan tulee tekemään tuhojaan.

 • Jaaha. Nut on siirrytty tähän itsensä kanssa keskustelun ja kommentoinnin vaiheeseen…

 • En vaan ymmärrä miten noin voi puolustaa, eihän tossa ole mitään järkeä. Tuntuu silti toimivan.

 • Roosters oli odotetun vahva ja peli oli ohi käytännössä ensimmäisen neljänneksen jälkeen, sillä 21 pisteen takamatka Roostersia vastaan on käytännössä morjens, vaikka jäljellä oli kolme neljännestä. Royals ei omassa välierässään esiintynyt erityisesti edukseen. Vaasa voitti Huskiesin vain koska hämeenlinnalaiset ovat olleet niin hölmöjä, etteivät ole älynneet hankkia potkaisijaa. Aikamoisia taikatemppuja saavat vaasalaiset kehittää, että Vaahteramaljassa jännitystä riittäisi edes puoliaikaan asti. Toivottavasti olen väärässä, mutta taitaa tulla aikamoinen blowout.

 • Royals oli ainut joukkue kuka Roostersin tällä kaudella on voittanut. Eikä siinä ottelussa Royals tehnyt mitään taikatemppuja.

 • Jotenki tuntuu, että tossa pelissä roy teki vaan tarpeellisen eikä yhtään enempää… noh, we will see

 • Kyllä Vaasa ihan täysillä pelasi (pelaajan mielipide), se ei vain tuon parempaan riittänyt. Pelasivat (ainakin) puolustusta kuulemma uudella systeemillä, no se ei näyttänyt sitten kovin tehokkaalta. Tuolla pelillä ei tulla Roostersia voittamaan, sen näkee sokea Riittakin. Young ei näköjään pystynyt pelaamaan täysillä, tuskin pystyy finaalissakaan, polvi on sittenkin vähän heikossa hapessa. Roosters vie selvin numeroin finaalin. Ellei Bookers palaa keskikesän pelikirjan sivuille takaisin, sitten ero on pienempi. Tauko ei varmaan tee Vaasalle edes hyvää, taitaa päinvastoin tehdä hallaa kun tuntuma taas katoaa.

 • Roosters oli pelottavan vahva, kun pani parastaan. Kyllä Royalsilla on iso vuori kiivettävänä, mutta toisaalta finaali on aina finaali ja mitä tahansa voi tapahtua. Viimeksi Royalsilla oli parempi game plan ja sellaista vaaditaan nytkin RoyD vs. RooO. Royalsin hyökkäys ei ole toiminut viime aikoina kovin hyvin, mutta ovat myös kokeilleet paljon. Täytyy vain toivoa, että takataskussa on valmis paketti, jotta saadaan kunnon Vaahteramalja.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *