Välierä: Roosters – Butchers

Viimeksi muokattu 3.9.2018 8:59 23

(11-0)

47

(3-8)

07
1 2  
40 7 47
0 7 7

8.9.2018 klo 15:30 Helsinki

Kaari

Vaahteraliigassa välierät

jefumaster 6. syyskuuta 2018 18:11

Kausi on edennyt vaiheeseen, jossa jäljellä on neljä joukkuetta. Vaahteraliigan välieräpeleissä kohtaavat Helsinki Roosters ja Porvoo Butchers sekä Kuopio Steelers ja Wasa Royals.

Lue lisää

Roosters jatkaa Vaahteramaljaan

Gridiron Staff 8. syyskuuta 2018 23:17

Lauantain välierässä helsinkiläisjoukkue päihitti Porvoon Butchersin lukemin 47-7 (40-0).

Lue lisää

Kommentoi

 • Seppänen pelaa Qbna ni Butchersilla on mahdollisuus pärjätä… En siis toivo, että Lehtinen olisi rikki vaan ettei mies pelaisi Qbna… Lehtinen vois olla vaikka blokkaava bäkki…

 • Tsemppiä Porvoo!

 • Miten noi säännöt nyt menee? Roostersin tyypit hehkuttaa Dustin Illetschkon siirtoa. Onko taas punaiselle tehty omat säännöt, eihän ton pitäisi olla sallittua?

 • Mitään lisäyksiä rostereihin ei voi enää tehdä mikäli pelaaja ei ole pelannut kahta runkosarjaottelua tällä kaudella. Tästä asiasta on täällä vänkätty sitkeästi jo pitkään.

  Se, että jotkut seurat katsovat jo tulevaisuuteen ja julkaisevat kauden 2019 pelaajauutisia on oma asiansa. Hienoa, että useampikin seura on jo ehtinyt tällaisia kertomaan. Se on merkki jatkuvuudesta ja toimivasta organisaatiosta. Nythän tosin Roosters ei ole vielä mitään julkaissut…

 • HTT:n mukaan Dustin Illetschko tuodaan mukaan viimeisiin peleihin Kouvolasta opitun mallin mukaisesti suojatun vesipojan paikalle.

 • Vesipoikasääntökään ei saa Illetsckolle pöytäkirjamerkintöjä kahdesta pelatusta runkosarjaottelusta kaudelle 2018.

 • Siirtosäännöt ei taida koskea pelaajien saapumista katsomoon kannustamaan vanhaa joukkuettaan. Mutta hyvät naurut sain taas kerran Gridironin herneennenäänvetäjiltä.

 • Niiden pitäisi kyllä koskea. Sehän tästä vielä puuttuu jos Roostersille annetaan 12 pelaaja.

 • Illetschko tuotiin pelaamaan QB:ta ja Connetten annetaan huilata, jotta jaksaa juhlia Vaahteramaljaa.

 • Tässä nyt vielä tuo virallinen teksti niin voidaan lopettaa spekulointi…

  Seura voi Vaahteraliigassa nimetä kolme (3) ja 1-divisioonassa kaksi (2) pelaajaa suojalistalle viimeistään ennen runkosarjan alkua edeltävän sunnuntain aikana. Nimettyjen pelaajien tulee olla joukkueeseen siirrettyjä ja heidän lisenssit tulee olla maksettu. Suojaus astuu voimaan pelaajan pelattua ensimmäisen ottelunsa. Näiden pelaajien tilalle seura voi siirtää pelaajan ilman korotettua kirjaamismaksua ja karenssia sekä siirtoaikarajoitusta (ei 4 vrk odotusaikaa). Suojaus siirtyy tällöin tilalle tulevalle pelaajalle ja alkuperäinen suojattu pelaaja ei voi enää edustaa seuraa kyseisellä pelikaudella, muuta kuin tulemalla takaisin toisen suojatun pelaajan tilalle. Palaaminen on mahdollista kuitenkin vain yhden kerran.

  Pelatakseen pudotuspeleissä joukkueeseen siirtyvän pelaajan tulee kuitenkin pelata runkosarjassa määritelty minimiottelumäärä ollakseen edustuskelpoinen runkosarjan jälkeisissä peleissä.

 • Oho. Jollain huumorintajuttomalla meni heti sketsit ihon alle. Taidat olla liitossa töissä?

  Muistakaa tästälähtien postata ainoastaan 120% faktaa tänne ettei joku itseään 24/7 peilaava joudu alkaa lisäämään mielialalääkitystään.

 • Tuleeks tästä matsista striimiä.

 • Ruutu+ löytyy.

  Ilmaiseksi, tuskinpa.

 • Äh voi ristus. Eniten finaalissa jännittää kuinka kauan Connette pysyy kentällä … tulee vähän mieleen divarin finaali. Ehkä paskin kausi jefua ikinä?

 • Ylivoimaisesti paskin jefukausi kolmeen kymmeneen vuoteen. Ekoista kymmenestä ei ole kokemuksia.
  Kunpa connette pelaisikin edes kerran kaudessa koko matsin niin tulis sellaiset 80-100 pinnaa tauluun. Eihän siinä mitään järkeä olisi mutta ei ole ollut koko kaudessakaan. Juha Hakala: Just Do It. En aio seurata peliä mistään mutta Just do it.

 • Voiko turhempaa valituksen aihetta olla, kuin Roostersin ylivoimasta itkeminen. Onko se Hakalan tai Roostersin vika, niin kuin Merirosvon kommentista voisi tulkita? AK:n kommentti paskimmasta jefukaudesta ikinä olisi varmaan tarpeeton, jos Roosters pelaisi jotain eurosarjaa ja Vaahteramaljasta pelaisivat vaikka Porvoo ja Crokot. Itse näen suomijefun kehittymisen kaikkein mielenkiintoisimpana asiana ja sitä Roosters on nostamassa. Jos siinä rytäkässä tulee muille äitiä ikävä, niin kyllä se äiti neuvoo nostamaan omaa tasoaan, eikä vikisemään vastustajien ylivoimasta.

 • @backer, ihan samaa mieltä kanssasi. Roosters on ollut selvän ylivoimainen mutta toimii benchmark :kina muille. Skene on mennyt eteenpäin ja on huimassa kiidossa tuleville vuosille. Ainoa asia mikä on mennyt taaksepäin on lajin some -kirjoittelu. Nimimerkki ”merirosvo” tämän päivän ”analyyseineen” käyköön tästä hyvänä/huonona esimerkkinä. Syksyn LiittoKokouksessa on puitava toimenpiteitä, joilla villi/loukkaava some -kirjoittelu saadaan kuriin – erityisesti tällä gridiron.fi -saitilla.

 • Jamin kirjoitteluihin ei maksa vaivaa lähteä mukaan.
  Filebacker haluamalla halusi lukea mun kirjoittelut kateellisen katkerana tilityksenä.
  Älykäs lukija kuitenkin tajunnee että kirjoitukseni kumpuaa totaalisesta tyytymättömyydestä tän kauden vaahteraliigaan tuotteena enkä ole siksi sitä halunnut ostaa missään muodossa. Mua ei itseasiassa loppupeleissä edes kiinnosta onko roosters mennyt eteenpäin vai muut taaksepäin, mua kiinnostaisi tasokas ja jännittävä jenkkifutiksen pääsarja. Päivänselvää on että roosters hyötyy ihmisten luontaisesta muuttovirrasta pk seudulle ja sen verran on muilla seuroilla takamatkaa. Good luck with that.

 • :D Liitolla on varmaan ihan hitosti aseita hillitä netti kirjoittelua. Vaikka olenkin henkeen ja vereen jefumies niin on tämä ihan uskomatonta paskaa poislukien Steelers ja Roosters. Lajin pääsarjan luulisi olevan sellanen että edustukseen ei pääse sillä että maksaa 500-1000e kaudesta. Iso osa liigan pelaajista on sellaisia että vanha mies niin kuin minä päihittäisin ne puntissa ja yleiskunnossa.. Reenatkaa perkele. (Nyt lisää viskiä koneeseen)

 • Onko vaahteran tuomareilla käynnissä joku erityisen huono vuosikerta kun tuntuu että sinne sivurajalle otetaan jokainen jolla pysyy pilli suussa ja suunnilleen pystyy omilal jaloillaan seisomaan. Ihan kauheita tuomioita tuli taas tänään .

 • En tiedä miksi tää on vaikea konsepti joillekin mutta sarja jonka voittaja on selvillä ennen kauden alkua on sekä tylsä että paska sarja. Se että yksi joukkue on ylivoimaisesti parempi kuin muut tekee siitä sarjasta huonon. Joo, ne muut joukkueet eivät ole tehneet tarpeeksi hyvää työtä mutta siitä huolimatta lopputulos on selvä: tylsä ja tympeä sarja.

  En tiedä minkä takia kukaan menisi katsomaan finaalia. Tukeakseen roon ylivaltaa? Näyttääkseen liitolle että valittu suunta on oikea? Miksi? Itseäni periaatteessa kiinnostaa mutta seinässä kuivuu maali ja varpaankynnetkin pitäisi nyppiä irti.

 • Kuopiosta lähtee jengiä finaaliin, jos(/kun) he sinne pääsevät, ihan vaan sen takia että nousijajoukkue omasta kaupungista finaalissa ja varmasti monikin heistä on sitä mieltä että Steelers voi Roostersin voittaa.

 • Ja sen toki kuopiolaisille sallin. Itseäni ei juuri mikään voisi vähempää kiinnostaa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *