Välierä: Nordmen – Wolverines Blue

Viimeksi muokattu 25.8.2019 21:17 152

(8-0)

30

(5-3)

00
1 2  
30 0 30
0 0 0

1.9.2019 klo 17:00 Susivouti

Kaari

Wolverines luovutti kakkosen välierän

Gridiron Staff 30. elokuuta 2019 19:40

Rovaniemelle sunnuntaille pelattavaksi aiottu peli jouduttiin perumaan.

Lue lisää

Kommentoi

 • kun wolverines voittaa oman pelinsä ja jos oulu omansa niin kumman kotona pelataan finaali ?!

 • niin tai jos teurastajat ja rovaniemi voittaa niin missäs sitten ?

 • Rollo voittaa niin Rovaniemi. Wolvot ja Porvoo voittaa niin Porvoossa. Wolvot ja Oulu voittaa niin Oulussa.

 • ”Kun” Nordmen voittaa, niin se ei tapahdu tiukasti ja dramaattisesti kuten elokuvissa. Nordmenin voitto tulee olemaan tylsä arkinen perseraiskaus johon Nordmen on tottunut viime kausien aikana. Luulisi Wolverinesin olevan sen verran fiksu sakki että ymmärtäisi jättää tämän ennen peliä huutelun, ottaen huomioon miten Jaguarsille kävi. Lisäksi voisi kiinnittää huomiota lähinnä omaan peliin, jos kerran on onnistunut runkosarjassa häviämään Vantaan mopoautokerholle.

 • et Rovaniemellä asuu alkukantaista sakkia! Rollo taitaa olla ainut joukkue 2div joka raahaa koko kaudeksi importteja :D huutonaurua… tulee varmaan kestämään,no ei tule. Pinedan palkkakin tiedossa, ei pyhäsylvi !!!

 • Eikös Wolvoilla ollut tällä kaudella Jabari kakkosen peleissä? Niin ja muuan kausi sitten kolmosessa itse RoJo.

 • Rovanieminen juomavesi ei ole hyväksi kädellisille. Mutadivari dominointi on toki tärkeää ja ainoa oikea asento aiempiin kommentteihin viitaten on väkisin.

 • Ne kaksi herraa ei painota peliään divarissa, Helsinkiläiset hankkineet heidät pelaamaan ykkösjoukkueessa, kun taas assmens jolla ei ole joukkuetta ylemmällä sarjatasolla. Tyhmä se on kuka maksaa . Btw , go Steelers

 • Monet seurat hukkaavat lahjakkaita receivereitä divareissa umpisurkeilla pelinrakentajilla, rovaniemellä on löydetty keino jolla ikäheimo ja kumppanit saadaan käyttöön. Ja eiköhän pineda sielä jotain seuraaajaa itselleen kouluta. Käsittääkseni ainakin jossakin ottelussa oli käynyt joku suomalainen jonkun driven ottelun ratkettua heittämässä. Toki kakkosdivarissa jollekkin ulkomaalaiselle maksaminen kuulostaa tyhmältä mutta siellä tämä tosiaan on ykkösjoukkue ja talouden on oltava ainakin jollakin tavalla kunnossa kun pitkiä pelireissujakin vuodesta toiseen rovaniemeläiset tekevä.

 • Ensi kaudella varmaankin päästään näkemään Nordmen ykkösessä, ja tuskin viimeisellä sijalla? Toivottavasti Pineda jatkaa koutsina/kuupeena

 • jos rovaniemi pelaa ens kaudella ykkösessä niin ykköseen ei löydy paljoa kiinnostusta ja sieltä tulee lähtemään kakkoseen useampi jengi pois . kausi tulee liian kalliiksi kun rovaniemelle on pitempi matka kun rovaniemeltä muualle !

 • Kyl Rollo tulee vielä ja näyttää kenellä sitä liitua on. Köyhät kyykkyyn! Talvi on pitkä kuin Allegro juna , ja kesällä isketään päätä seinään

 • Rovaniemi on kiva talvikaupunki. Aika jännä et jenkkikuupalla finaaliin, näinkin ison lajin kakkosdivarissa

 • Aijaa…Rollo voittaa Wolvot ja Teurastajat/NL jo, ja pääsee ykköseen? Eiks kannattaa pelata matseja ensiks?

 • Eiköhän jatkossakin ykköseen ”pääse” kun vaan ilmoittaa halukkuutensa nousuun. Tai ainakin niin kauan kun sitä pidetään väkisin pystyssä nykysäännöillä.

 • Mikä sitten olisi parempi systeemi? Suljetaan Vaahteraliiga ja loput pelaa maakuntasarjoja ilman sen kummempaa kunnianhimoa seurojen taholta?

  Kyllähän tuo I divisioona on ajanut siltä haluttuja kehitystavoitteita, kun sieltä nousseet joukkueet eivät ole joutuneet Vaahteraliigassa heittopusseiksi, kuten joskus on käynyt. Seurojen tehtävähän on määritellä omat tavoitteensa ja kehittää toimintaansa niiden mukaan. Ja jos katsotaan ettei seuran taso ja/tai resurssit riitä I divisioonaan, niin miten ne jossain vaiheessa riittäisivät Vaahteraliigaan? Säännöt6hän eivät pakota importtien hankintaan, vaikka sen sallivat. Eikä importteja tarvitse tuoda rapakon takaa, vaan euroopastakin löytyy laadukkaita pelaajia, jos jollekin pelipaikalle täydennystä tarvitaan. Mutta nämähän riippuvat täysin siitä miten seuran tavoitteet asetetaan. Halutaanko heti ensimmäisellä kaudella yrittää täyspottia, vai riittääkö vähän vaatimattomapi tavoite?

 • Samaa mieltä, jos ymmärsin näkökulmasi. Siihen pelaako joukkue 1- vai 2-divisioonassa tulee olla muitakin kriteereitä kuin menestys kuluneella kaudella. Ensinnäkään ketään ei voi pakottaa pelaamaan liian kovalla tasolla mitä itse haluaa. Toisekseen tulee olla myös kriteerit = talous, pelaajat ja staffi.
  Näkisin että Kotka ja Pori ovat selviä joukkueita 1-divariin, samoin Saints jos itse näin päättää. 2-divarin kärkiporukoista Butchersilla ei materiaali taida riittää, tuskin on halujakaan, koska halukkaat mahtuvat kyllä Vaahteran rosteriin. Loput ovatkin sitten aikalailla samalla viivalla ja soveltuvuus eri tasoille on monen tekijän summa. Toivotaan kuitenkin, että Tampere saataisiin pidettyä liigakartalla, samalla logiikalla Oulun joukkue olisi hienoa nähdä 1-divarissa.

 • Wolvot ilmoitti jäävänsä Stadiin. Naisten finaalia katsomaan. Hmmm?

 • OPETTELE LUKEMAA!!!!!!!

  Tiedote

  Helsinki Wolverines Blue joutuu vetäytymään 2 divisioonan välieräottelusta,joka olisi ollut tarkoitus Rovaniemi Nordmenin määräämänä pelata sunnuntaina 1.9 klo 17.00 Rovaniemellä. Vetäytymispäätökseen johti kaksi eri seikkaa.

  Helsinki Wolverines arvostaa naisten Amerikkalaista jalkapalloa yhtä paljon kuin miestenkin ja haluaa antaa pelaajilleen mahdollisuuden päästä seuraamaan Helsinki Wolverines Ladies Goldin kamppailua Suomen mestaruudesta Vantaalla pelattavaan naisten Vaahteraliigan finaaliin sunnuntaina 1.9 klo 15.00 alkaen.

  Lisäksi sunnuntaina klo 17.00 Rovaniemellä pelattava välieräottelu ei ole mitenkään perusteltavissa amerikkalaisen jalkapallon harrastajille, jota kakkosdivisioonassa pelaaminen tarkoittaa. Sunnuntaina näin myöhään alkavan pelin takia pelaajat eivät olisi päässeet opintojensa ääreen maanantaina tai ansiotyöhönsä.

  Helsinki Wolverines oli tästä yhteydessä Rovaniemi Nordmeniin ja liiton edustajiin jo sunnuntaina 18.8 ennakoiden tilanteen (ennen miesten 2. divisioonan puolivälieräottelua Jyväskylää vastaan ja naisten Vaahteraliigan välieräottelua Kuopio Steelersiä vastaan), mutta Nordmen ei halunnut siirtää ottelua lauantaille silloin eikä monen vetoomuksen jälkeen senkään jälkeen.

  Helsinki Wolverines vei asian Suomen Amerikkalaisen jalkapalloliiton Hallituksen käsittelyyn, mutta Hallituksen kanta oli ettei pelin ajankohtaa muuteta.

  Helsinki Wolverines Blue joutuu täten jättämään ottelun pelaamatta raskain mielin ja pahoittelee pelaajien turhautumista sekä kannattajilleen aiheutunutta mielipahaa. Tässä tilanteessa Helsinki Wolverinesilla ei vain ole mitään muuta mahdollisuutta johtuen kunnioituksesta naisten amerikkalaista jalkapalloa kohtaan ja pelaajien amerikkalaisen jalkapallon ulkopuolista elämää kohtaan.

  Helsinki Wolverines ry

 • Halvemmat, kuin rahdata joukkue Rovaniemelle.

 • On myös osa valmentajista ja pelaajista mukana naisten joukkueen toiminnassa. Lisäksi on käsittämätöntä harrastesarjassa joudutaan tilanteeseen jossa pelaajien ja valmentajien on pakko viikon varoitusajalla pystyä järjestämään maanantaille vapaapäivä. Kakkosessa kaikki playoff pelit pitäisi mielestäni pelata lauantaina.
  Rovaniemi sai tällä kikkailullaan ilmaisen kotifinaalin ja wolvot menetti mahdollisuuden näyttää kuinka pitkälle olisi rahkeet riittänyt. Outoa on myös että runkosarjapeli teurastajat – bulls voitiin siirtää mutta playoff ottelua ei.

 • Onnittelut, ROI.

 • Uskoisin että olis aamuksi kerennyt ihan hyvin takaisin kehä kolmosen sisäpuolelle? Varmasti kaikki olisivat kerenneet kouluun ja töihin. Mutta eiköhän Wolverines Ladies tuo pystin himaan, ku onhan niillä nyt koko joukkueellinen jätkiä kannustamassa voittoon!! Tsemppiä Wolverines Ladies Gold joukkueelle!!!

 • Tämä case asettaa paljon huomiota saaneen Bulls-Teurastajat episodin SAJL:n hallituksen osalta kummalliseksi. Miten tuossa täysin merkiryksettömässä II-divisioonan pelissä oli enemmän perusteita muutokseen kuin tässä. En usko että lajin umnehtuneeksi sisäpiiriksi käpristynyt läpimätä hallitus osaa edes hävetä tekojaan. Vaihtoon !!!!!!!!!!

 • Mahtavaa! V#tut töistä ja kouluista! Rovaniemi voittaa liigan ensi vuonna!

 • Wolverines julkaissut 45min sitten tiedoitteen, Nordmen 30min sitten otteluennakon, liekö hidasta sakkia tai uutiset eivät yllä pohjoiseen. Se on hyvin tärkeää myös kirjoittaa ennakot englanniksi, koska importtien H#rot ei niitä muuten ymmärrä. Toki en itsekään kirjoittaisi Suomeksi jos pelaajat eivät ole suomalaisia.

 • Ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa – Bull Mentula. Rollon voittoputki senkun jatkuu hiekkalaatikolla muovilapio miekkailun ohessa. Laji menee eteenpäin juuri näillä imbesilleillä kikkailuilla ja itse joulupukkikin on huhujen mukaan nähty susivuodin laitamilla sukimassa partaansa tyytyväisenä jäkälän jämää mutustellen. Finaalin vielä kun saadaan homeboy tuomaristo toiseksi vastustajaksi teurastajille/nl:lle niin homma alkaa näyttämään varsin suotaisalta rollollolaisille

 • Meinasitko että Nordmen kikkailee samalla tavalla ittensä ens vuonna Liigaan kuin nyt välieräpelin voittoon? Vittu mikä pellelauma koko sakki, hävetkää. Ja myös liitto, kuuluvat samaan sirkukseen. Minkä vuoksi runkosarjapeli voitiin siirtää mutta ei välieräpeliä?

 • On se jännä että Rollosta tullaan etelä-suomeen pelaamaan sunnuntai- iltapeli, mutta etelä-suomesta ei rolloon.
  Kyllähän divareissa pelit pitäisi pelata lauantaisin oli sitten runkosarja tai pleijarit.

 • Välieräpeli siirrettiin, koska liittohallituksessa istuu siirtoa vaatineen seuran edustaja. Ja joo… varmaan oli jäävättynä päättämään mutta Hoplaa, päätös oli positiivinen hänelle. Tämä juttu antaa oikean perspektiivin tolle Bulldogsin pelin skandaalipäätökselle.

 • …sorry, ei siis välietäpeli vaan täysin merkityksetön II divarin peli.

 • Kuulemma lauantaille olisi ollut kenttäaikaa vapaana mutta ei käynyt kotijoukkueenlle jostain syystä. Alkoivat kai pelkäämään ketä vastaan tulee ja halusivat tehdä asiasta mahdollisimman hankalan sen sijaan että oltais pelaamalla ratkaistu kumpi on parempi

 • Eipä muuta tällä erää. Onneksi laji on menossa eteenpäin ja Suomella edustus lippupallon EM kisoissa Isrelissa.

 • Keksinyt paremman tekosyyn kuin naisten peli, aivan naurettavaa 😂😂

 • Tai olis nyt edes vedonnut siihen että joukkueet käyttää samaa staffia eikä siihen että pelaajien pitää syödä popparia katsomossa

 • AIka heikkoa toimintaa

 • on edes mahdollista sopia alunperinkään peliä alkamaan Rovaniemellä 17.00 sunnuntaina? Ei pitäisi olla mahdollista millään sarjatasolla, eihän tuo nyt kertakaikkiaan onnistu. Sama koskee toki Rovaniemen pelejä etelässä, ei heidän peli etelässä saa voida alkaa tuollaiseen ajankohtaan… On kyllä heikkoa johtamista näitä päätöksiä tekeviltä.

 • Kick off klo 17
  Peli ja suihkut klo 21 mennessä pelaajat bussissa
  Rovaniemeltä ajaa 9,5 h Helsinkiin. Siihen päälle kaksi tunnin mittaista pakollista taukoa niin bussi olisi kurvannut maanantaiaamuna klo 8 Velon pihaan.

  Eiköhän siitä valtaosa kouluihin ja töihin olisi ehtinyt.

  Aikamoista puuhastelua…

 • Jollain saattaa olla oikeita töitäkin, koulua ja yksi peli Rovaniemellä ei paljoa paina . Ne on valintoja , ja nyt Helsinkiläiset tekivät päätöksensä. Ja aivan turha eräiden mainita että kyllä sieltäkin on matkattu, kyllä se on kesällä aivan eri asia kuin syksyllä koulujen alettua ja lomien loputtua. Ja hei, ketä kiinnostaa divari? Ei ketään.

 • Hahaha, ei se läsnäolo vaan töissä pitää tehdäkin jotain. Mitäpäs joku wolvoista on ammatiltaan jotain muutakin kuin Rovaniemeläinen varastomies vuokrafirman listoilta

 • Melkoisia neitejä nuo etelän ”miehet”” mihin osoitteeseen voi laittaa hame kangas lähetyksen kun tyttösten ”jenkki”futis (saanko nauraa) kiinostaa enemmän kuin oma play of peli. Ja pieni väsymys ei töissä haittaa mitään on sitä ennenkin oltu väsyneenä töissä tai esim, armeijassa eli melko neitimäistä toimintaa myös tämän osalta.

 • Toivottavasti SAJL ryhdistäytyy seuraavan liittokokouksen jälkeen. Linjattomuus ja nepotismi kukoistaa.

 • Su 11.8 Jaguars vs. Nordmen. Pohjoisessa on pitkät kesälomat ja koulutkin alkavat vasta lokakuussa?
  Divarit ei kiinnosta ketään!

 • …eivät vaan uskaltaneet ottaa matsia sellaisena päivänä, jolloin Wolvot olisi saaneet täyden rosterin paikalle. Kertoo paljon pohjoisen mentaliteetista ja seurakulttuurista. No, kukin tyylillään.

 • ne alakoulut alkaa 08. – 12.8 mutta korkeakoulut vasta myöhemmin. Ehtii sitten hyppimään hyppynarua tyttöjen kanssa, myös rovaniemellä ja jyväskylässä

 • saatanassa kaikki Rovaniemeltä kantautuva meininki on aina jotenkin perseestä… On kolmosessa importteja ja jenkkikuuppaa… Kakkossa samaa paskaa ja aina jotain ihme pelleilyä. Eikö ikinä voi tehdä asioita oikein? Mitenniin tätäkään asiaa ei vaan saatu hoidettua siten että voitaisi pelata? Perkeleen jänkhäläiset.

 • Mitä? Eikö wolvot pelaa välierä peliään? Ei saakeli mitä touhua. Luulisi että kausi vedetään loppuun asti vaikka mikä olisi. Ei taida wolvotkaan arvostaa divaria.

 • Kävin viime talvena Rovanimellä, alkukantainen kaupunki jossa ihmiset ovat erittäin sisäsiittoisen oloisia. tämä ei ole vitsi

 • Taitavat arvostaa enemmän divarijoukkueen pelaajien tuomaa rahaa kuin pelaajia

 • Ai, kuuleman perusteella Wolvoissa saa pelata ilmaiseksi divarissa, sponsori tuloja ja työkeikkoja niin hyvin että Waasakin kalpenee

 • Sama temppu teki kuopio jokunen vuosi sitten kun sun city oli vastassa, sc meni kuitenkin paikalle ja voitti sen välierän selvästi.

 • On Rovaniemelläkin jätetty takavuosina lähtemättä vieraspeliin playoffeissa joten poromiesten turha itkeä.

 • Onhan nolo kontrasti kun liigajätkillä jyrätään sarjassa ja sitten kun koittaa pleijjari matkapeli, vedetään hame päälle. Ei ihme että divarista liigaan nousukin vei monta vuotta ja kourallisen kotijenkkejä tueksi. Seuralle ei näytä olevan tiukkojen pelien voittaminen olevan etusijalla. Koulusta ja töistä on oltu pois joskus huonommillakin syillä.

 • Totta, todella söpöä että olosuhteet pitää olla täydelliset ennen kuin tämä meidän tsadin hamekansa vaivautuu paikalle. Ensi kaudella vaaditaan varmaan äidin pikku mussukoille aamu pala tarjoilu sänkyyn peli päivänä.

 • Nyt sitten vaan ”kehitysjoukkueen” kundeille pelipaidat tai mekot päälle ja pom-pomit käteen, sitten kentän laidalle kannustamaan Wolverines Ladies Gold voittoon. Todella jalo teko kundeilta skipata oma peli että pääsee kannustamaan naisia. Jos mahdollinen mestaruusjuhla loppuu ajoissa niin ehtii vielä aamulla kouluun tai töihin.

 • Missä viipyy henkilökuvat Flagimaajoukkueen huollosta? Nekin kiinnostaa enemmän kuin kakkosdivarin pleijjarit. 1-divarin seurat on olleet tiedossa jo pari viikkoa, Rolloja ei listalla.

 • Nii-in, kukahan täälä itkee, pohjosen porukka vai etelän vetelät? Ymmärtäähän tuon wolvojen ratkasun että pitkä pelireissu ja turpaan ottaminen ei oikein innosta. Jos pelipäivä on kuitenkin ollut tiedossa niin on kumma homma että menoja ei voinut sovittaa sen mukaan vaan isäntä joukkueella olisi pitänyt järjestelynsä laittaa uusiksi.

 • On siellä niinkin fiksua porukkaa ollut että lähteneet etelään pleijareihin pelikelvottoman pelaajan kanssa ja tiennyt että häviö tulee jos kaveri kentälle menee 👌

 • Voihan sitä jeesustella hamekankaasta tai etelän vetelistä mutta tosiasia on se että rollo sai mitä rollo halusi: vapaalipun finaaliin. Sitä ei mikään määrä selittelyä muuta. Kaikki on tapahtunut tällä kertaa jopa sääntöjen puitteissa mutta kyllähän toi aika paskahousuratkaisu on. Ei oo ollut mitenkään epäselvää mitä tapahtuu jos laittaa kotiottelun alkamaan sunnuntaina klo 17. Joko volvot tulee tosi vajaalla rosterilla tai sitten käy niinkuin nyt kävi.

  Hyvää työtä!

 • Rovaniemen dissaajat: jos tilanne olisi toisinpäin, siis Wolvot (tai joku muu syvän etelän joukkue) olisi isäntäjoukkueena Nordmenille ja laittanut pelin sunnuntai-illalle, olisitteko haukkuneet kotijoukkueen samalla tavalla kuin nyt Nordmenin?

 • On kyllä Rollon sankareilta ja muilta öyhöttäjiltä sellaista juttua tässä ketjussa että kaikki juntti- ja myötähäpeämittarit huutaa punaisella. Jutut on kuin jonkun kehyskunnan yläasteen pihalta ja suoraan 90-luvulta. Ummehtuneisuus haisee tänne asti. No, ehkä siellä Rovaniemellä on aika pysähtynyt. 2010-luku tulee sit joskus.

 • Sitähän nämä koko gridironin keskustelut on, pelkkää dissaamista ja ala-arvoisia kommentteja. Tuliko sulle yllätyksenä?

 • @Ei-rovaniemeläinen hyvä pointti.
  @Etelän vetelä se on jännä juttu että rovaniemeläisiä saa nimetellä ja haukkua rauhassa, jänkäjoonakset, poromiehet ym. mutta toisten päin sitten se onkin niin kauhean noloa.
  @AK sinulla ilmeisesti on sisäpiirin tietoa että oliko tuo taktikointia, staffin aikatauluista johtuvaa vai molempia? Jännä vaan että etelämpänä se on ok laittaa peli sunnuntaille klo 17.. Kyllähän tuossa paistaa ainoastaan se että wolvolla ei ole halua lähteä haastamaan pohjoista.

 • Mulla ei oo mitään tietoa mistään. Sulla ilmeisesti on?

  Mä olen aikanani ollut järjestämässä ottelutapahtumaa tai paria eikä jumalauta tulisi mieleenkään … tai siis, ei olisi aiemmin tullut mieleenkään laittaa peliä alkamaan etelä-Suomessa Nordmenia vastaan sunnuntaina klo 17. Nyt se tuntuu jopa vetoavalta vaihtoehdolta.

 • The Rovaniemi Nordmen were informed on August 29th, 2019 at 11:20am by the Helsinki Wolverines that their Blue team would be forfeiting their game against the Nordmen, scheduled for 5pm/17.00 on Sunday, September 1st in Rovaniemi. The Wolverines also communicated this with the SAJL, and as a result, the Rovaniemi Nordmen have advanced to the 2nd Division Championship game, which will be played in Rovaniemi.

  Prior to the quarterfinal round, representatives from the Wolverines contacted the Nordmen about the possibility of moving the game to Saturday, August 31st. At that time, Rovaniemi was able to only have referees for the game if it was to be played on Sunday, September 1st; making a Saturday game not possible. Helsinki stated that they would try to bring two referees with them to make a Saturday game possible. After their women’s team advanced, they notified the Nordmen that if they beat Jyväskylä that they would bring two referees. This was dependent on them winning their quarterfinal match; and was not guaranteed. Because of this, the Nordmen did not make the effort to move the game, as too many variables were undecided.

  After their quarterfinal win, the Wolverines asked again if the Nordmen would be able to move the game to Saturday. The Nordmen asked for referees from Oulu and could have had them there for a Saturday game, but our players had already made plans and arranged their work and school schedules to accommodate the Sunday game.

  According to the SAJL’s bylaws, the hosting team must notify the visiting team(s) of the game date and time with a minimum of 7 days notice. The Nordmen secured the field date and time and notified the Wolverines on August 20th, 2019 – five days prior to when the Nordmen were required to. On August 26th, the Wolverines notified the Nordmen that they would be appealing the decision to the SAJL, hoping to force the Nordmen to move the game to Saturday. On August 28th at 4:57am, the Nordmen received confirmation from the SAJL that Helsinki’s appeal had been denied and that the previously set game time and date would remain as scheduled, because Rovaniemi followed protocol; according to the SAJL’s laws.

  For further comments, please contact Team President, Jani Turunen via email.

  The Rovaniemi Nordmen would like to wish the best of luck to the Helsinki Wolverines Women’s team as the play for the Finnish Championship and to the entire Helsinki Wolverines organization.

 • Ei ole minulla tietoa tuon seuran kuvioista. Täälä liikkuvasta tiedosta paistaa vahvasti että mutulla vedetään faktan sijaan.

 • Hävettävää mustamaalausta Wolvoilta. Nordmenin tiedotteen mukaan on ollut järkisyyt miksei ottelua siirretty. Ja vaikkei olisi järkisyitä ollut, ei anna hyvää kuvaa seurasta jos julkisesti lähtee heittämään paskaa toisen seuran niskaan. Jos on valittamista toimintatavoista, ne valitukset voi viedä liittoon. Vittuuntuneet puheenvuorot voi jauhaa treeneissä, ei joukkueen virallisella somekanavalla.

 • Käsittääkseni Rovaniemen tiedotteesta voi päätellä, että mikäli kaikki osapuolet olisivat voimallisesti tavoitelleet ottelun siirtoa lauantaille jo ennen puolivälieriä, olisi tuomariasia – ja siten este lauantaina pelaamiselle – ratkennut esim. Oulun avulla. Kun asiaa sitten myöhemmin selviteltiin, oli jo liian myöhäistä.

  Asia olisi siis ratkennut parhain päin, mikäli aikaisessa vaiheessa jokin asiaa hoitava kolmas osapuoli olisi todennut seuraavaa:

  a) Ei ole järkevää pelata mitään ottelua siten, että aikaisin mahdollinen kotiutumisaika vierasjoukkueelle on ma-aamu klo 8
  b) Nyt jätkät käännämme kaikki kivet, jotta tältä vältytään
  c) Jos koette tämän haastavaksi, autan ja käytän omia kanaviani asian edesauttamiseksi, jotta asia järjestyy

  Tämä kolmas osapuoli olisi voinut olla esimerkiksi maamme seuroja yhteisesti edustava taho, eräänlainen seurojen ”liitto”, joka ajaa yhteistä asiaa.

  Todellisuudessa asia annettiin ao. seurojen hoidettavaksi, mikä johti siihen, että ottelu piti perua. Kaikki sääntöjen puitteissa, tietenkin.

  Olen hyvin väsynyt siihen, että lajissamme tapahtuu maalaisjärjen vastaisia asioita joka vuosi, ja puolustuksena on ”seurojen yhdessä päättämät” säännöt. Ei, yhdessä hyväksymät. Yhteisten asioiden hoitoon ei riitä resursseja tai kiinnostusta. Se kostautuu meille kaikille.

 • Eiköhän se ole jo nähty minkälainen joukkue Wolverines on.. Ei mitään selkärankaa. Veikkaisimpa että pelaavat ensi vuonna 1divarissa(jos pelaavat ollenkaan), jos eivät pääse finaaliin tänä vuonna. Kertoohan se nyt jo jotakin jos joukkueen ”pelaajat” mielummin jäävät katsomaan kun toiset pelaa kuin lähtevät pelaamaan itse VÄLIERÄpelin.

 • Su 11.08. kello 17:15 Viitaniemi
  Jaguars – Nordmen 6 – 54 (6 – 33)

 • On hivenen kyseenalaista järjestää matsi Rovaniemellä Sunnuntai-iltana klo17. Olisi voinut varmaan suunnitella ja varata toisen ajankohdan ottelulle jo aiemmin.
  Mutta on myös aika munatonta Wolvoilta piiloutua naistenjoukkueen helmoihin.
  Voin toki ymmärtää ettei liigajoukkueen ulkopuolelle jääneitä pelaajia kiinnosta lähteä pelaamaan Roihin Sunnuntaina. Mutta jos tämä Suomen suurin jefujoukkue on ilmoittautunut mukaan 2.divariin ja sitoutunut sarjaan, niin luulisi sen myös kunnialla vievän loppuun.
  Näin sitä opetetaan nuoria pelaajia lajiin. Kiitos Wolvot.

 • Mene vaikka kansanopiston Suomen kielen kurssille jos et osaa Wolverinesin tiedotetta lukea. Missä siinä mustamaalataan Nordmenia. Seura vaan kertoo yrittäneensä siirtoa ja kertoo yrittäneensä siirtoa 18.8 alkaen. Jos on noin vähä-älyinen niin ei kannata tänne kirjoitella

 • En välttämättä ole tyytyväinen Wolvojen päätökseen, mutta mielestäni tämän asian keskiössä on SAJL:n hallitus. Hallitus käytti valtaansa kävellen Bulssin yli II-divarin pelipäivän siirrossa todella köykäisin perustein. Nyt vastaavassa tilanteessa päätös oli päinvastainen vaikka Wolvojen perusteluin olivat mielestäni paremmat.

 • Mitä Wolvojen perusteluita pitäisi hyväksyä? Bluen pelaajat ei pelaa naisissa, joukkueilla on eri valmentajat ja ymmärtääkseni muutkin joukkueet on joutuneet venymään reissupeleissä.

 • Se onkin paljon helpompaa kun pelaajat on työttömiä peräkammarin poikia niin pelata 1000km päässä sunnuntai-iltana

 • Seurahan ilmeisesti antoi Wolverines Bluen pelaajille mahdollisuuden seurata naisten SM-loppuottelua tai pelata oman II-div. välieräottelun. Lyhyempi matka Vantaalle vei vaan voiton. Kunnioittakaa pelaajien valintaa. Piste.

 • Siis jumalauta. ”Ei jakseta istuu 16 tuntii bussis ku olis toi naistenki peli tossa.” Kunnon hätävale keksitty

 • Mikä teuraiden peruste oli se joka aiheutti matsin siirtämisen? Staffin puuttuminen?

  Kyllä mun papereissa se että oot bussipysäkillä ma-aamuna 0800 oltuasi koko yön bussissa on ihan kelpo syy.

  Ja vielä sille yhdelle neropatille: rollo-jykylä on aikalailla sama kuin hki-oulu. Eli menee asteikolle ”ei ihan sama asia” vaikka kai kaikki sieltä pohjoisesta näyttää etelältä.

 • Haluan kuulla SAJL:n selityksen näille kahdelle ottelusiirtoja koskevalle päätökselleen. SAJL ei tosin selittele. Tänäkin vuonna lukuisia kummallisia päätöksiä jotka tuntuvat näin fanin näkökulmasta täydellisen mielivaltaisilta.

  Rollo pelkäsi että Wolvot tuo parhaan rosterinsa napapiirille ja pani parastaan ottelujärjestelyissään. Kauden 2020 I-divisioonan nimissä Toivon että porot eivät voita sarjaa. Eiköhän ne lopulta tee jotain itselleen tyypillistä typerää joka johtaa hylkäykseen.

 • Kuulemma Rovaniemi yritti saada finaalipelin perjantai-illaksi. Kas kummaa kun Oulu/Porvoo ei suostunut. Mutta kai on todettava että jatkossa Rovaniemen haluamat vieraspelipäivät on pe tai su illat kun itse niitä muille ehdottavat

 • Se nyt on aivan sama pitääkö rollosta matkustaa pelaamaan su klo 17 vaikkapa nyt Kotkaan vai stadista Rolloon. Aivan yhtä perseestä se on ja varsinkin kun tiedetään että jos halua olisi näin ei tarvitsisi toimia. Vitunaikainen eipäs-juupas, nekin niin mekin ei johda yhtään mihinkään eikä edistä lajin imagoa yhtään mitenkään. Pääasia tietenkin on et egot saa egoilla ja jefulife on vahva, myös lajin emämaan, Suomen, kakkosdivarissa. Etelää vituttaa kun pitää matkustaa johonkin fakin skutsiin, pohjoista vituttaa että matka on pidempi pohjoiseen kun toisin päin ja molemmat haluaa pitää uppiniskaisesti viimeiseen asti kiinni omista periaatteistaan yhteisymmärryksen loistaessa kirkkaudessa poissaolollaan. Sitten hihitellään rinkirunkkupiirissä että höhöö kyykytettiin niitä niinku nekin meitä sillon 2014 ja taputellaan karvaisia käsiä yhteen this is sparta huutojen kaikuessa kotistadionin katsomorakenteiden vahvistamina. Eye for an eye ja kohta kaikki tarttee opaskoiran

 • Niille jotka spekuloivat Hki-Rollo-Hki reissun vetämistä yhdellä keikkabussilla ja yhdellä kuljettajalla siten, että porukka olisi ehtinyt maanantai-aamuksi töihin/kouluun tai muualle suosittelen perehtymistä oheiseen: https://www.skal.fi/fi/jasennetti/tietopankki/kuljettaminen/ajo-ja-lepoaikasaadokset

  Tietysti Wolvot olisi voineet toimia kuten Ruotsin-Greta ja lennättää vaihtomiehistön Rovaniemelle kotimatkaa varten.

  Jos tässä tarinassa etsitään niitä hamekankaan hankkijoita niin ne löytyvät sieltä Ounasjoen rannoilta. Kotieduksi ei heille riitä 12 tunnin ajoaika, on varmistettava että olosuhteet ovat mahdollisimman mahdottomat kaikin keinoin.

  SAJL on toinen hamekankaan hallitsija mutta sehän onkin meille jo tuttu juttu

 • Niin tai näin mutta ei voi kuin toivoa ettei oman hiekkalaatikon pohjoisnurkan raitapaidat tuomaroi finaalia rollossa vaan ihan oikeat tuomarit. Muuten kannun voi jo lähettää neljäntuulenhattumiesten toimiston mocca masterin viereen pällisteltäväksi

 • Onneksi Roista on lyhyt matka etelään 😂😂😂
  Vain on siellä kotietua pelimatkoista 😂😂😂 Voin urpo kertoa että Rovaniemeltä on tasan sama matka Helsinkiin kuin toiseenkin suuntaan 😂😂😂.
  Sajl:n vikahan se on että Wolvoille sattui Rovaniemen matka ja pelaajat/seura ei halunnut sinne mennä.

 • Kukakohan muuten sen Wolverinesin tiedotteen on kirjottanut. Siinä oli niin paljon virheitä että se on kirjoitettu joko kännissä tai läpällä, tai sitten molempia. Tietysti voi ola että joku U9-junnu on pistetty se kirjottamaan.

 • Juna rovaniemi-hki lähtö 21.15, perillä 7.45

 • suoraan sajlin vika vaan päättävän elimen/henkilön joka on asettanut mahdolliseksi valita peliajankohdaksi Rovaniemelle tai Rovaniemeläisille sunnuntain alkuillan. Inhimillisyyteen vedoten tuo pitäisi tarkentaa jotta suunnitellut pelit on mahdollista pelata sekä vielä nauttia harrastuksesta. Kyseessä kakkosdivari joka on vielä hauska harrastus taso, pelin ei tule hankaloittaa elämässä tärkeämpiä asioita kuten työnteko tai opiskeludä. Ei pelin tarvitse hankaloittaa tarpeettoman paljon myöskään perhe-elämää. Harrastuksen tulee antaa ihmiselle enemmän kuin se ottaa.

 • Lappilaisia voisi sarjassa käsitellä samalla tavalla kuin venakoita ja virolaisia. Kotipelit pelataan vastustajan kotikentällä.

  Tämä farssi on on oikeastaan kirsikka sen kakun päälle, jota lajiliitto on viime aikoina leiponut. Wolvoilta ainoa oikea päätös. Rovaniemi ei ole kuuluisa urheilullisista ratkaisustaan ja tämä kikkailu on vaan yksi lisä vanhojen perseilyjen ketjuun. Onneksi olkoon taas.

 • Onko kukaan näitä hesan soija pojista käynyt edes inttiä jos ei tälläisestä reissusta kykene suoriutumaan. Bussissa pienet nokka unet ja siitä töihin. Kyllä siellä työ paikalla voi välillä vähän pihalla olla se on vaan yksi päivä. Jos ei tuosta nuoret miehet selviä niin voi laittaa sen hameen päälle. Tämä vain minun mieli pide. Nauran räkäisesti

 • Työ paikka on yhdys sana.

  Osaavatkohan jäkäläpojat edes hävetä kikksiluitaan. a

 • Ehkä joskus saadaan sinne sääntöihin ihan selkeät lauseet siitä, että kun välimatkaa on x verran, pelit pelataan lauantaisin.

  Joku ilkeämielinen voisi sanoa että Wolvot sai mitä tilasi, kun ovat divarissa pelanneet kotipelejä perjantaisin klo 18.00. Koita siinä Helsingin ulkopuolelta ehtiä hyvin lämmittelyihin, jos duunit loppuu klo 16 tai myöhemmin.

 • Wolvojen junnujen olisi vain pitänyt hävitä vaikka tahalleeb Jyväskylälle, mutta kun noiden hesalaisten junnut oli vaan liikaa Jaguille. Pitääkö nyt itke kenenkään, Rovaniemi menee nyt finaaliin ja saa vetää rauhassa treenit sunnuntaina klo 17:00 , jahka tuskin sinne kukaan menee kun menee sitten unirytmi sekaisin ja kukaan ei ole ajoissa maanantain vaihtamassa etelän turistien mersuihin renkaita lapinrengas liikkeessä.

 • Noh, UNC:lla arpa onni ei edes auta , pitänee vaan jaksaa treenata jos se pleijari paikka vaikka aukeaisi

 • Aina pitänyt sua retardina, mutta mitä joukkuetta vastaan Wolvot on pelannut pelejä perjantaina? Jos et ole vielä havainnut niin Vantaan eri osista on käytännössä yhtä pitkä matka Bragulle kuin esim Itä-Helsingistä

 • Tajusvat lopult et noutaja tuleee. Rollon import armejan kans ei pidä koitellla . Nordmen voittaa diavrin ens vuon ja sitte kaatuu liiigaski kaikki .

 • Tällä kaudella volvot ovat pelanneet yhden pelin perjantaina, jätän laskuista pois liigan koska ne pelit ilmeisesti tulevat kokolailla annettuina. Viime kaudella ykkösellä 2 maanantaina ja 1 perjantaina ja kakkosella yksi perjantaina. Nää jutut tässä Suomijefussa on vähän sellasia ettei niitä menneitä kausia aina välttämättä unohdeta vaikka se kausi olisi jo pelattu ja taputeltu …

 • Tältäkin farssilta olisi vältytty jos liitolla olisi munaanilmoittaa että harrastesarjojen (2. Div ja alaspäin) playoffit pelattaisiin tilanteesta riippumatta lauantaina. Wolvot luovutti ja nyt jengi syyttää täällä organisaatiota, mutta jos suurin osa pelaajista/ valmennukswsta on ilmoittanut olevansa mielummin skarppina töissä tai koulussa niin mitä seura voi siihen sanoa. Osa pelaajista olisi varmasti mielellään lähtenyt joulupukin pajalle mutta jos rosteri olisi ollut samankokoinen kun esim jyväskylällä wolvojen vieraana oli tulisi peli olemaan lähinnä vaarallinen. Liitolle iso miinus kun playoff peliä ei voi siirtää mutta hallituksessa istuvan ihmisen seuran runkosarjapelin voi.

 • Näköjään unohtui kirjotukseen sisällyyttää ”edellisinä vuosina”. Noh, saipahan jonnet jotain mihin tarttua.

 • Edelleen aika retardia verrata perjantain tai maanantain lähipeliä viereisten kuntien joukkueita vastaan kun sunnuntain klo 17.00 peliä Rovaniemellä

 • Rovaniemeltä on ihan yhtä pitkä etelän kaupunkeihin kuin eteleästä Rovaniemelle.
  Joka vieras matsiin Rovaniemi lähtee todella kaukaa.
  Jos ei kerran kesässä voi ottaa koulu, tai työpaikasta hiukan vapaata, niin harrastus on väärä.
  Ymmärrän kyllä Rovaniemen pointit tästä pelipäivästä, tietämättä asiasta kaikkea.
  En jaa kaikkia Rovaniemen jefun arvoja ja tekoja aikaisemmilta vuosilta, mutta olen myös nähnyt etelän seurojen pelon Rovaniemen matkailussa.
  Matkailu avartaa.

 • Torakka on sitkeä eläin. se elää äärimmäisessä kuivuudessa, kuumuudessa ja kylmässä, sekä ilman ravintoa kuukausia. Torakka pitää omaa elämäänsä normina ja ihmettelee miten muut hyönteiset ja eliölajit eivät voi elää torakan normien mukaan samanlaisissa olosuhteissa.

 • Mites nää torakat nyt tähän liitty

 • Popparit loppui, haen lisää..

 • mainio vertauskuva.

 • Sori mä en saa tästä vertauksesta ihoani kananlihalle :D

 • Seriously..
  Wolvot ei lähde kakkosdivarin semifinaaliin koska
  1. Seuran naisjoukkuepelaa SM-finaalissa.
  2. Koska Rovaniemi on niin kaukana.
  Miten me kuvitellaan että lajin ulkopuolinen arvostaisi lajia jos sitä ei edes lajin sisäpuolella arvosteta.
  Oli varmaan ennen kautta tiedossa sekin skenaario että Rovaniemi saattaa saada pleijareihin kotiedun ja että lähtökohtaisesti ottelu voi alkaa Rovaniemellä lauantaina tai sunnuntaina 10-18 välisenä aikana. Nordmenin edellisten vuosien kyseenalaisista touhuista voi olla mitä mieltä tahansa mutta se ei muuta sitä tosiasiaa että Wolvojen toiminta on luokatonta. On naurettavaa vedota johonkin kouluun ja työhön kun se ei ole oikealla suunnittelulla ongelma. Viikko sitten torstaina Roosters lähti Vaasaan heille merkityksettömään otteluun aamulla. Tänään satuin näkemään aamulla bussipysäkillä kaksi Roon importtia ja tajusin että jätkät on menossa kohti Veloa josta joukkue lähtee Kuopioon. Siinä varmaan monelta opiskelijalta ja työläiseltä jää koulut ja duunit isolta osin tänään väliin??
  Isot sakot tästä vaan kehiin, Wol on ne ansainnut.

 • Lapin Kansa- sanomalehti tämän jo uutisoi tänään perjantaina, kohta on valtakunnallisena uutisena, veikkaan. Lisää poppareita kehiin, viihdearvo tällä episodilla vain kasvaa. Toisaalta, hyvä, että marginaalilaji saa medianäkyvyyttä. Tämäkin julkisuus pitää nyt vain kääntää voimavaraksi.

 • Vertaa Roostersin importteja ja waasan matkaa tähän Wol – Rollo caseen niin ei sulla kaikki mittarit nyt osu kohdalleen. Wolvot luovutti ja that’s it, eiköhän siellä ole mietitty että sakot vai Roosters tyylinen luovutus (niin kuin nähtiin tyttöjen sarjassa )

 • Vertaatko tosissaan liigatasolla pelaavia harrastesarjalaisiin? Liigan otteluohjelmat ovat olleet jo puoli vuotta tiedossa, joten jokaisella pelaajalla on varmasti ollut mahdollisuus vaikuttaa niihin. Tämä playoff-matsi on tullut vasta vähän aikaa sitten tietoon ja harva lyhyellä varoitusajalla pystyy vaikuttamaan työvuoroihin tai saamaan sijaista tilalleen.

  Ymmärrän sinäänsä wolvojen pointin vaikka tuo naisten pelin syynä käyttäminen on aivan naurettavaa. On oikeasti raskasta viettää lähes vuorokausi bussissa päivän aikana ja sitten lähteä aamulla suoraan töihin tai kouluun vaikka kuinka saisi nukkua bussimatkan. Sitten tietysti lainsäädännöt näiden taukojen ja ajoaikojen kanssa.

 • Joku idiootti:
  Pointti taisi olla siinä että importtien ohella isoin osa joukkueesta käy töissä ja/tai koulussa. Ja heille näitä vieraspelejä on aika monta arkena.

  Varmaan jos peli olisi pidetty klo 12.00 lauantaina, olisi siitäkin tullut valitusta kun olisi pitänyt lähteä niin aikaisin yms.

  Rovaniemi on matkana kaikille pl Oulu monimutkainen, matka on bussilla helsingistä bussilla yli 10h suunta. Siihen peli päälle niin puhutaan vuorokauden keikasta. Ei herkkua. Ja käytännössä Rovaniemen kaikki vieraspelit on tuollaisia joten itku seis. Wolvot luovutti, sinne kuittia.

 • Hienoa, että olet nähnyt Roostersin pelaajia bussipysäkillä. Käyttävät joukkoliikennettä eivätkä aiheuta ylimääräistä CO2 kuormitusta ilmakehällemme.

  Mitä taas tulee harrastesarjan pelien aikatauluihin niin keskiverto- ja keskivertoa älykkäämmät henkilöt ymmärtävät, mikä ero on lajin suorissa Ruutu+ lähetyksissä julkaistavien pääsarjan otteluiden pelaamisista esim. arkipäivinä ja toisaalta lajin alimman tason 11vs11 harrastesarjan otteluiden aikataulutuksesta harrastepelaamiselle sopivaksi.

 • On eri asia ajaa Kuopioon , ja sopivasti lähteä perjantaina aikasemmin töistä, joku saattanee päästäkin jo klo 13 duunista. Sitten vapaapäivä pelin jälkeen. Sano siinä nyt työnantajalle että lähden haista paska peliin ja tulen maanantaina aamusta töihin 2 päivää valvoneena. Ei se toki varastoduunaria haittaa. Wolvoja haittasi ja eivät lähteneet.

 • Wolverines suljettava ensi vuonna div2 sarjasta!

 • Käsittääkseni täällä suurin kritiikki kohdistuu sarjaa organisoivaan liittoon. Hetkeä aiemmin liittohallitus puuttui merkityksettömän runkosarjaottelun aikatauluun pakottaen kotijoukkueen muuttamaan aikataulua mitättömin ja ei-hyväksyttävin perustein. Todennäköisesti syynä on liitohallituksen sisäpiirinepotismi josta olemme saaneet nähdä toinen toistaan absurdimpia ilmentymiä. Tähän II-divisioonan playoff-pelin aikatauluun sama hallitus ei puuttunut, vaikka perustelu sunnuntai-illan aikataulutuksesta Rovaniemellä on vankka peruste mutasarjapeliin.

  Ei tuo ottelun luovutus ole kenellekään hyvä juttu mutta teko on täysin oikeutettu. Toivottavasti monessa eri kodissa katsotaan peilejä ja pohditaan asioita.

 • Jos oikein ymmärsin niin Roo starttasi matkalla n klo 10 eli ei siinä kovin moni töissä käynyt. + vaahteran torstaipelit esim vaasasta (lähtö joskus 9-10) ja paluu n klo 05 pe aamuna ja siitä töihin, on aika perseestä varmasti.

  Minun tärkein pointti oli se että vaikka vaahtera kilpasarja onkin, suurin osa harrastaa sitä.

  Ps. Mites toi Wolvojen pe välierä Kuopiossa ensi viikolla? Kauanko oli tiedossa? Saako porukka töistä vapaata vai pelaako pelkät importit? Onko naisilla treenit joita voisi mennä katsomaan?

 • Liitto on itse säätänyt että peli pelataan la-su ja pitää alkaa klo 10-18. Miksi aikaan olisi pitänyt puuttua?

  Ja sitten toinen asia. Liigamatsit pelataan 66%:sti to tai pe. Vaasasta on pitkä matka Porvooseen jne. Kyllä siinä jää työt tekemättä ihan samaan tapaan kun matkalle lähdetään aamulla. Kakkosdivari on harrastesarja mutta sitä on myös Vaahtera. Pelaajat opiskelevat tai tekevät töitä. Palkattomia vapaita siinä joutuu hakemaan tai anomaan vapaata koulusta siinä missä divaripelaajakin.

 • Koitetaan nyt ymmärtää että Vaahteraliiga yrittää olla varteenotettava kilpasarja ja hieno Ruutu-sopimus päättää sen pelipäivät ja -ajat. Joukkueet jopa kilpavarustelevat rostereitaan mahdollisimman monella ulkomaalaisella ja kentällä yleinen kieli onkin englanti.

  Kakkosdivari on urheilulliselta haastavuudeltaaan alimpien futis/lätkä/salibandy-sarjojen tasoa jos sitäkään. Vai väittääkö joku ettei jotakuinkin urheilullinen ja lajista vähänkään kuullut maaantaina treeneihin ilmestyvä olisi pelaavassa kokoonpanossa viikonloppuna jos maksut ja paperityöt on tehty? Ei näillä tasoilla seura tai valmennus voi oikein millään keinoin pakottaa mitään höntsäporukkaa vuorokauden reissuun, vaikka kuinka olisi kysymys niinkin mahtavasta tapahtumasta kuin kakkosdivarin pleijjareista.

 • Hidasta nyt vähän ettei aivoinfarkti iske

 • Tulee mieleen vanha sananlasku.
  ”Joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön”

 • Siis vertaako jengi nyt tosiaan 2-divaria ja liigaa toisiinsa? Että kun liigassakin pelataan, pitää divarissakin pystyä?

  Ettehän te nyt vittu ole edes tosissanne.

 • Jälkiajatus: olisi mielenkiintoista nähdä rollo nykysäännöillä liigassa. Epäilen että pelipäiviä sorvattaisiin ja huolella. Ja sitten niitä päiviä lähdettäisiin vaihtamaan, liittohallituksen toimesta jos ei muuten.

 • Tai mitkä tahansa muut importit on maailman typerin argumentti tähän keskusteluun. Torstaipeli tai tiistai peli vaikka nuorgamissa on heidän työ ja sitä ei voi jättää väliin vaikkei napostelisi. Wolvoilla pelaajat on päätöksen tehnyt ja varmasti osa pelaajista olisi halunnut lähteä. Pelaajien ja kustannusten kannalta ei ole järkeä lähteä jos kokoonpanoa ei saada kunnolla kasaan

 • Pointti ei ollut verrata importteja kakkosdivaripelaajiin vaan tuoda esiin että Roo lähti matkustamaan tänään perjantaiaamuna joka on muuten yleinen työ ja koulupäivä JO aamulla kohti Kuopiota. Töissä ne on liigassakin pelaavat tai koulussa.

 • Joo kyllä näin on, koska liigassa on päätetty tehdä mitä Nelonen sanelee. Tätä on päivitelty pari vuotta kuinka seuroille maksava telkkari vähentää katsojia ja viikkopelit vie muutenkin enemmän kausimaksuja maksavilta pelaajilta tuloja ja/tai lomapäiviä.
  Siitä huolimatta kilpaurheilu ja siellä päätetyt asiat eivät liity mitenkään 2-divarin puuhasteluun.

 • ”siellä päätetyt asiat eivät liity mitenkään 2-divarin puuhasteluun” , ookko ihan tosissasi

 • Taitaa kuitenki totuus luovutksen syylle olla jossain Wolvojen taloudessa, ’voitte lähteä pelaamaan sinne Rovaniemelle jos kiinnostaa maksaa matkat omasta pussista, seura ei kyytiä hommaa’. Oisko kuitenkin niin että liiga joukkueeseen on mennyt niin paljon rahaa ja menestys, no ei ehkä ihan sitä mitä ennen kautta seurassa toivottu.

 • Vertailussa naisten SM joukkueen puuhasteluun miesten 2-divarijoukkue Rovaniemeltä voittais 100-0.

 • Edelleen se on ihan eri asia pelata runkosarjan peli arkena vaahterassa joka on ollut parhaillaan useita kuukausia, kuin että rovan reissu tulee parin viikon varauksella 2.divari jengille.

 • Eipä se varmasti makeaa ole Oulunkaan sunnuntaina pelata porvoossa tohon aikaan, mutta eipä sieltä valitusta ole kuulunut…

 • Oulu pelaa lauantaina

 • Pikaisella etsinnällä en löytänyt muuta kuin sunnuntaita mainittavan NL-Teurastajat -matsin pelipäiväksi. Olisiko antaa jotain linkkiä missä lauantai sanotaan pelipäiväksi?

 • Teurastajat-Oulu on sunnuntaina.

 • Pahoittelut, muistin että elokuussa on 30 päivää. Oulu matkustaa tosiaan sunnuntaina.

 • Uskoisin että luovutus on kalliimpi vaihtoehto ollut kuin mennä pelaamaan välierä Rovaniemelle. Wolverines edustus imee rahaa ja tissiä.

 • Finaalin kellonaika on myös hyvin mielenkiintoinen.

 • Matkan kalleus on niin suhteellinen käsite. Jos lähdet yhdellä bussilla joka painaa kahdella kuskilla täyttä häkää ees-taas voi olla että matka maksaisi vähemmän kuin 2ke.

  Jos taas lähdet voittamaan peliä riittävällä miehistöllä ei 2ke riitä oikein mihinkään.

 • Ei mikään yllätys kun tietää Rovaniemen tavan toimia. Tätä se on ollut jo kauan.

 • 2017 Runkosarjan kannalta merkittävä matsi Rovaniemellä jossa panoksena kotietu Rovaniemelle. ”Ei saatu aikaisemmin kenttävuoroa.” Peli oli klo 17 sunnuntaina ja oltiin kentällä ekan kerran klo 13 jolloin ei jälkeäkään minkään sortin harjoituksista edes sinä päivänä koska kopitkin olivat silloin viellä lukossa. Tähän kun ynnää 2 sakkoa jengille Pinedan peluuttamisesta vastoin sääntöjä niin onhan toi ollut epäurheilijamaista jo pitkään.

  Niin on ollut tosin koko lajikin viime aikoina, on vain muistot ”herrasmieslajista”.

 • Pohjoisen joukkueet ovat kulkeneet etelään koko lajin ajan ja menneet seuraavana päivänä töihin (kyllä, viikonloppunakin voi olla töitä)

 • Lajiliittomme hallitus, jonka olemme itse liittokokouksessa itsellemme valinneet, on tehnyt useita lajille haitallisia päätöksiä höystettynä pätemisenhaluisten sarjapäälliköiden mielivaltaisilla ratkaisuilla. Snowbowlgate, Bullsgate jne Tärkeintä on kuitenkin Israelin Em-kisojen saama mediahuomio ja maajoukkueen urheilullinen menestys tulevan olympialajin kovassa kisassa.

 • lippu palloa ei taideta pelata suomessa kun kouvolassa ja sielläkin helvetin huonosti . onneksi kuitenkin staffi pääsee ilmaiselle loma reissulle liiton rahoilla .

 • Suomi ottanut pataan lippupallossa kaikissa peleissä, on recordilla 0-5 ja pisteissä 44-223. Mutta tuleehan matkasta kivoja muistoja, uusia kavereita, rutkasti kokemusta ja iso maksu. Sitä en tiedä että saako hienon T-paidan kaupantekijäisiksi vai laskuttaako GM siitä erikseen pari kymppiä.

 • ei mikään ihme sitten ettei ole tiedotettu mitään flagista vaikka se nyt ei kiinnosta pätkän vertaa . sama tiedotus linja jatkuu kun mitä kouvolassa että kun tulee pataan niin että roikaa niin niistä asioista ei sitten puhuta ! saisiko tonne hallitukseen syys kokouksessa valittua asiallisia tilalle ja tunarit pois ??

 • Pohjoisen joukkueiden pelipäivät ovat myös olleet HUOMATTAVASTI useammin lauantai kuin sunnuntai. Kyllä, siellä on myös sunnuntaipelejä mutta ne ovat se poikkeus.

  Tai ehämmä tiedä kuinka paljon pohjoisessa sunnuntaisin töitä tehdään…

 • Olet oikeassa. Et tiedä.

 • Pelätään lippupallon muuallakin ja keväällä pelattiin Suomen mestaruudesta. Suomen ”maajoukkueessa” ei ole kuitenkaan yhtään mestarijoukkueen pelaajaa.

  Israelissa by the way Suomi on kirkkaasti kisojen huonoin joukkue noin tilastojen valossa. Mutta eiköhän se olympiapaikka kaiveta vielä jotenkin.

 • nepotismi on kouvolan vitsaus , siellä on varmaan vesijohto vedessä joku bakteeri !!

 • No niin. Nyt sitten kaikki Wolvot kannustamaan naisia, kun seura teille kerran mahdollisuuden järjestää 😅

 • Tuskin sinne kukaan menee , blue joukkue on matkalla Rovaniemelle viettää vapaa viikonloppua

 • Kaikki kotiottelut pystyttiin kyllä pelaamaan runkosarjassa la;).Oliko taas kyse sponsseista, tässä ottelussa??, muu aika ei käynyt…

 • Tehdäänkö siellä röitä??

 • Taisi olla ainut vkl. kun mennään porukalla kirkkoon 10:tä.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *