Välierä: Nordmen – Mayhem

Viimeksi muokattu 4.8.2018 12:39 9

(8-0)

47

(4-4)

19
1 2  
20 27 47
13 6 19

11.8.2018 klo 16:00 Rovaniemi

Tappioton Rovaniemi Nordmen isännöi Rusko Mayhemia kuumassa kolmosen välierätaistossa.

Kaari

Nordmen kolmosen finaaliin

Gridiron Staff 12. elokuuta 2018 19:54

Välierässä kaatui Rusko Mayhem.

Lue lisää

Kommentoi

 • Oisko tästä jotain kerrottavaa?

 • Mukaan Rovaniemellä ollut mayhem

 • Itte ku tekee ni saa ainaki laatua.

  Nordmen 47 – Mayhem 19

 • Hei se Pineda on siis saanu pelata tällä kaudella? Onko tehny selvää jälkeä kolmosessa? Oli ihan saatanan kova pelaaja ainakin aikanaan kun tuli Suomeen pelaamaan liigaa :D

 • Pineda on melko kova pelimies kolmoseen, ja on saanut tällä kaudella pelata. Tosin kukaan ei ole kertonut miksi aiemmat kurinpitopäätökset on kumottu. Käsittääkseni vain kurinpito voi omia päätöksiään kumota, ja niistä pitäisi olla joku päätös. Nähtävissä ei ole ollut mitään päätöstä millä Pinedan status olisi muutettu, mutta toisaalta tämä on aika linjassa kurinpidon touhujen ja läpinäkyvyyden kanssa.

 • Olet nyt kyyberi täysin väärässä, ei edellisiä päätöksiä ole kumottu vaan ne on viime kauden päätöksiä. Tälle kaudelle on haettu suomalaisstatus ja se on saatu. Ei muidenkaan tämän statuksen päätöksistä kerrota missään. Kurinpito teki päätöksen viime kaudella, nordmen sai -2 pistettä tähän kauteen, ei kurinpito ole tehnyt päätöstä tämän kauden statuksesta vaan sen tekee muu taho…

 • Siis Pineda on ”vain” melko kova? Onhan sen ukon oltava todella selvästi koko kolmosen kovin pelimies joka tekee matseissa mitä huvittaa… Mitä lie ukolle käynyt kun pelaa kolmosta ja jos ei ees dominoi siellä 100-0?! Miks ihmeessä se muuten pelaa kolmosta?!

 • Viime kauden kurinpitopäätöksestä: Kyseinen pelaaja on pelannut SAJL:n alaisessa sarjassa aikaisemmin Suomessa EU:n ulkopuolisena pelaajana, ja saanut siitä seuralta muita etuja kuin mitä tarjotaan joukkueen kaikille pelaajille. SAJL:n vakiintuneen käytännön mukaan tällainen pelaaja ei voi enää saada vapautusta siitä ja siten suomalaisstatusta kilpailusääntöjen kohdan IV.C.2 mukaan (muusta syystä maahan tullut pelaaja) muutoin kuin olemalla Suomen sosiaaliturvan piirissä vähintään kolme kalenterivuotta.

  Luonnollisesti kenelläkään ei ole velvollisuutta kertoa asiasta ulkopuolisille mitään. Mutta kun keissi oli viime kaudella isosti esillä ja tällä kaudella herättänyt ihmetystä, niin läpinäkyvyyden vuoksi esim. Nordmen olisi voinut ihan oma-aloitteisesti tuoda esiin ne seikat millä status on yhtäkkiä muutettu. Pineda tuskin on sosiaaliturvan piirissä ollut kolmea vuotta? Joko seuraa ei huvita tai perusteet eivät oikein kestä päivänvaloa. Mutta kun valittu linja on hiljaisuus, niin ei kannata sitten valittaa että asiasta spekuloidaan.

  Ehkä jonain päivänä pääsemme niin pitkälle että läpinäkyvyys on yksi liiton ja seurojen kantavista arvoista.

 • Faktahan on, että jos hyökkäyksellä on hyvä johtaja niin koko joukkue pääsee kehittymään ja parantamaan peliään. Ei se 1 äijä pysty 11 vastaan yksin mitään tekemään oli sitten vaikka minkä tason pelaaja. Näkisin, että Pinedan tietotaito lajista on nostanu koko Rovaniemen porukan tasoa.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *