Välierä: Ghosthunters – Bouncers

Viimeksi muokattu 9.8.2016 21:18 20

(6-3)

14

(4-5)

21
1 2  
6 8 14
15 6 21

13.8.2016 klo 16:00 Nokia

Kakkosen ainoassa välierässä kohtaavat viime kauden finalisti Mikkeli Bouncers ja sarjanousija, runkosarjan kakkonen Nokia Ghosthunters.

Kaari

Mikkeli Bouncers yllätyksellisesti Rautamaljaan

Gridiron Staff 16. elokuuta 2016 20:54

Kakkosdivisioonan finaaliottelussa ei nähdä sittenkään kahden nousijajoukkueen kamppailua. Bouncers päihitti vahvan Ghosthuntersin Nokialla ja haastaa runkosarjan voittaneen Bearsin viikon kuluttua Porissa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Lets go BOUNCERS!!

 • 17-6

 • Forget it… väärää infoa täältä. Pahoittelut!

 • vei, 14-21! Mikkeli nostaa kannua tänä vuonna.

 • Kohtuu peli Mikkeliltä, mutta Bears vie kyl totaalisesti finaalin. Veikkaisin 42-13 Porille.

 • Tämä peli todistaa sen, että Mikkelin pää kestää tiukat pelit. Kaksi kertaa hävinnyt GHlle runkosarjassa, ja nyt iso voitto kyseisestä jengistä ratkaisuottelussa. 3. vuosi perättäin loppuottelussa, Mikkeli voisi viedä mestaruuden.

 • Voisi viedä mestaruuden muttei vie. Kolme kertaa kakkosena perätysten ja tänä vuonna neljännen. Pori on temponut omaan tahtiinsa koko kauden ja tuloksena yksi tappio (sekin pisteellä). Ei porin maalisuhde turhaan ole +100 kun muut on kikkaillut +-0 tuntumassa koko kauden…

  Vaikka jäi eilinen peli näkemättä niin luulen että Telenius ampui Nokian jalkaan 15jaardin rangaistuksillaan jälleen kerran.

 • kertaa putkeen taitaa olla Bouncerit finaalissa, mutta ei kolmatta kertaa toisia… Toissa kaudella voittivat 3div, viime kaudella hävisivät Kuopiolle joka oli valovuosia muita kakkosen joukkueita edellä. Pori ei suinkaan ole yhtä suvereeni kuin steelers viime kaudella vaikka ovatkin voitokkaita olleet, kumpi vain voi viedä maljan tänä vuonna! Tulee varmasti arvoisensa päätös kakkosen kaudellekin, kovat joukkueet vastakkain!

 • Ei ole finaalissa mitään mielenkiintoa. Pakko sekin on kuitenkin pelata pois. Pori vie suvereenisti huonommallakin pelillä. Ghosthunters olisi voinut hyvänä päivänä haastaa Bearsin.

 • Nokialle tuli liian monta fumblea, ja tuomarien päätökset tuntui ottelun alussa menevän järjestään mikkeliläisten eduksi. Niinpä mikkeli pääsi johtoon, joka kesti loppuun asti.
  Lopussa Nokia sai vähän peliä kulkemaan, vaikka joutui yrittämään riskillä, mutta aika loppui kesken.

 • Tuomareilta ihan hyvä matsi ja mm. yksi liian aikainen vihellys pelasti Nokia fumblen menetykseltä. Nokian sivuraja otti heti alun jälkeen tuomarit targetiksi ja lisäksi huuteli ihan asiattomuuksia Mikkelin sivurajalle, tappiolle joutuminen otti koville, psyyke ei kestänyt uutta tilannetta ja playoff matsia, ja peli-ilme ja seuraavaan downiin keskittyminen oli yksi osa-alue missä Mikkeli vei Nokiaa.

 • Kuulostaa ihan perus nokialaiselta touhulta. Ei siis ihme että Mikkeli voitti, kun Nokian äijät keskittyi taas enemmän siihen oheiseen kun itse pelaamiseen.

  Eiköhän tuosta finaalista ihan hyvää futista irtoa ainakin puoliaikaan asti, jos aiempia kohtaamisia on katsominen.

 • Pettymykseksi on jättänyt kakkosen vähäiselle huomiolle tänä vuonna ja keskittynyt enemmän kolmosen ja ykkösen seuraamiseen ja uutisointiin divarien osalta. Voisivat vähä skarpata ja koittaa kaikkia sarjoja kattaa eikä vain niitä missä omat suosikit pelaa…

 • Ilmoittauduit juuri vapaaehtoiseksi uutisoimaan II-divisioonasta. Tätä palstaa tehdään vapaaehtoisvoimin. Skarppaa itse ja kirjoita suosikeistasi

 • Hei nimimerkki Gridiron. Syyllistyt juuri samaan mihin huonot valmentajat vittuillessaan treeneihin tulijoille poissaolijoista. Muutama jätkä pyörittää ja tuottaa GI:n sisältöä vapaaehtoisuuden pohjalta ja omalla vapaa-ajallaan. Kakkonen on ollut katveessa aika paljon mutta jos ketään kirjoitustaitoista/halukasta ei kiinnosta käyttää vapaa-aikaansa aiheen seuraamiseen ja siitä kirjoittamiseen se on kakkosessa olevien seurojen yhteisön heikkoutta. Tai onko kyse siitä että kyseessä on tylsin sarjataso…? Muistaakseni joku kirjoitta kausiennakon sarjasta. Varmasti enemmänkin tarinoita julkaistaan jos joku niitä kirjoittaa. Vai olisitko halukas maksamaan tosta sisällöstä. Rahaa vastaan tekijöitä voisi olla enemmänkin. Tartu kuitenkin itse nyt kylään ensin talkoopohjalta, siten kaikki Gridironin jutut on syntyneet tähän mennessä. Harrastuksenaan kirjoittavat ihmiset keskittyvät pomminvarmasti niihin juttuihin jotka itseä kiinnostavat.

 • Kausi on mennyt lähes juuri niin kuin ennustin ennen ensimmäistä ottelua.https://www.gridiron.fi/blog/2016/04/30/taistelu-rautamaljasta/. Pieni kauneusvirhe tapahtui viikonloppuna Nokialla mutta Bears tulee viemään loppuottelun ylivoimaisesti. Valitettavasti tulee tylsä Rautamalja.

  Nokialla katsomossa olleena muutama rivi täällä esitettyihin kysymyksiin ja kommentteihin

  Should’ve could’ve would’ve
  Yksi 15 jaardin rangaistus Nokian valmennukselle. Muistini mukaan Nokialle kuusi muuta isoa rangaistusta. Objektiivisesti katsottuna niistä yksi oli selvä, kaksi selvästi liputettu väärin ja yksi tulkinnanvarainen tilanne. Kahta tilannetta en nähnyt koska ne tapahtuivat toisella sivurajalla. Rangaistukset eivät ratkaisseet peliä vaan Nokia pelasi huonosti. Mikkeli pelasi omalla tasollaan.

  @eri.koira 100% varmuudella olet jotenkin liitoksissa Bouncers joukkueeseen. Joko pelaaja huoltaja tai valmentaja. Kukaan muu ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa tuomareiden onnistuneen tuossa Nokian pelissä tai ainoastaan Nokian huudelleen tuomareille. Linja- ja rajatuomarit olivat ihan ulalla lähtien spottaamisesta. Päätuomarin olisi pitänyt pitää peli enemmän otteessaan ja paremmin ohjata kokemattomien tuomareiden toimintaa. Taka- ja aputuomarit olivat ainoita joilla oli edes välttävä päivä. Liian aikainen vihellys pelasti rähmäykseltä mutta ei Nokiaa vaan Mikkelin. Nokian tilanteessa tuomari selvästi näytti että pelaaja oli maassa kun rähmäys tapahtui. Mikkelin rähmäystilanteessa Nokian pelaaja oli jo etenemässä pallon kanssa kohti maalia kun vihellys tapahtui. Sen jälkeen yritys uusittiin juuri ennenaikaisen vihellyksen johdosta. Tuomareille huutelua tapahtui valitettavasti molemmilta sivurajoilta mutta sen lisäksi Mikkelin pelaajat huutelivat myös Nokian sivurajalle. Vastaavaa ei kuulunut toiseen suuntaan. Sinuna keskittyisin tulevaan peliin edellisen pelin vastustajan mollaamisen sijaan. Mutta kukin tyylillään.

  Loppujen lopuksi oli etukäteen ihan sama kumpi joukkue Poriin matkustaa. Nokia olisi tarvinnut ihmeen voittaakseen ja Mikkeli tarvitsee jotain vielä paljon enemmän.

 • Puheet on aina puheita. Finaalissa nähdään mun mielestä kaks jengii jotka on ansainnu pääsynsä sinne. Tamia lainaten win the right games. Tottakai pori on ennakkosuosikki perustuen tän kauden peleihin, mutta ei ois ensimmäinen kerta ku mikkeli yllättää ja näyttää epäilijöille. Kaks kertaa ollu pakkovoiton edessä tällä kaudella ja molemmista tuli voitto. Mä uskon et nähdään tiukka finaali jonka voittaa se joukkue joka haluaa enemmän. Mikää ei oo selvää ennen ku peli on pelattu.

 • Tuntui jopa siltä että nokialaisille riitti se yksi voitto Porista. Tämän pelin jälkeen taso laski huomattavasti mm häviö Hangolle. Ilmeisesti kalavelkojen maksu viime kaudesta riitti.. spekulaatiota, mutta silti

 • ”Bears tulee viemään loppuottelun ylivoimaisesti. Valitettavasti tulee tylsä Rautamalja.” Tais vetää tulos hiljaiseksi? Eikä muuten ollut tylsä Rautamalja :)

 • Kyllä Nokialla nälkää riitti ja painoivat ihan hullun lailla välierän lopussakin päälle. Siitä GH:lle pisteet, tekivät välierästä sen arvoisen loppuun saakka ja avainpelaajat varsinkin antoivat kaikkensa. Hanko matsissahan heillä ei ollut ykköspelinrakentajaa mikä selkeästi ratkaisi matsin ja lopputulos olisi ollut Nokian selkeä voitto ykkös QB:lla.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *