Välierä: Crocodiles – 69ers

Viimeksi muokattu 1.9.2015 22:05 26

(9-2)

28

(4-7)

07
1 2  
14 14 28
7 0 7

5.9.2015 klo 15:30 Seinäjoki

Kaari

Crocodiles matkasi Vaahteramaljaan

Gridiron Staff 7. syyskuuta 2015 18:18

Helsinki 69ers laittoi kampoihin, muttei lopulta pysynyt isäntien kelkassa.

Lue lisää

Kommentoi

 • Nyt päästään asiaan. Jos Crocot pitää kaasun pohjassa heti alusta lähtien, niin hirveästi en jaksa uskoa Sixtarien mahdollisuuksiin. Toki jos 69ers saa samanlaisen unelma-alun mitä edellisessä kohtaamisessa, niin tiukille homma voi mennä. Croco hyökkäykseen tuo uuden ulottuvuuden juoksu-uhka Pittin muodossa. Käytännössä Crocot ei juossu viime pelissä ollenkaan. Tasapainoinen hyökkäyspeli ja puolustus pelaa normi tasollaan, niin ei pitäisi olla voittajasta epäselvää. Puoliaikaan asti Sixtarit jaksanee roikkua pelissä mukana, mutta sitten loppuu bensa. Crocot Vaahteramaljaan!

 • yllätyksen mahdollisuus on.. Crokot hiemankin huonolla asenteella peliin ja noutaja voi tulla.

 • Crocojen kannattaa kaivaa arkistoistaan ikimuistoinen välieräottelu vuodelta 2006. Kun takki lepattaen lähdetään varmaa voittoa hakemaan saattaa tulla noutaja…

 • Tuskin Croco leiristä kukaan lähtee mitenkään takki auki, ylimielisesti henkseleitä paukutelleen matsiin. Eiköhän edellinen peli toiminut aika hyvänä opettajana. Noutaja tulee, jos vähänkin annetaan siimaa. Sixtarit on kuitenkin sen verran hyvä joukkue, että voiton kaivaa jos Crocot antaa siihen mahdollisuuden. Jos (kun) Crocot pelaa pallon molemmin puolin omalla tasollaan, niin voitto tulee. Jos tämä jonkun korvaan kuullostaa fanin ylimieliseltä puheelta, niin kuullostakoon sitten. Eikö Crocot kuitenkin ennakkosuosikki ole?

 • Crokot suosikkina Play offiin sehän on selvä, Toivotaan kuitenkin että tulee kova peli ja molemmat joutuvat tekemään töitä voittonsa eteen.

 • 69:lle onnittelut jo tässä vaiheessa nousujohteisesta kehityksestä. Joukkue on ilmeisesti hitaasti kypsyvä. 2008 nousu kakkosesta suoraan ykköseen, ykkösessä neljä kautta kausi kaudelta kehittyen (sijoitukset vaihtelivat vähän) ja nyt liigassa suunnilleen kehitystä yksi sija/kausi. Luulisi tuon olevan ns. kestävää kehitystä. Vaikea uskoa voimien riittävän vielä tänä vuonna finaaliin, mutta tuolla kehityksellä lähivuosina varmaan, ehkä jopa ensi vuonna. Finaalipaikan aukeaminen vaatii usein myös onnea ja riippuu paljon muiden tekemisistä: mihin suuntaan edellisen vuoden kärkijoukkueiden aaltoliike on menossa ja mikä joukkue sattuu vastaan välierissä. Vaahteran voittoon pitää sitten jo olla oikeasti paras.

 • Säätiedotus antaa oman lisämausteensa, vettä mahdollista ukkosta.

 • Mites muuten on, pelataanko ukkosella peliä? Toki joku voi vastata että katso säännöt, mutta laiskana poikana odotan josko jollain olisi jo valmista tietoa.

 • Suositus on, että kun lähin salama on kymmenen kilometrin päässä, peli keskeytetään.

 • NCAA säännöissä suositellaan pitämään ottelussa tauko, kun salaman ja jyrinän välillä on alle 30 sekuntia. Viimeisen salaman jälkeen neuvotaan odottamaan 30 minuuttia.

  Ohjeistus meidän IFAF sääntöihin on kopioitu, anteeksi adoptoitu, suoraan niistä. Sääntökirjan sivu 151 eli liite B. Jollet muuten tiennyt mikä on salama ja sen vaikutukset, millaiseen paikkaan kannattaa tai ei kannata mennä suojaan, niin kannattaa käydä lukemassa. On tyhjentävää tekstiä. Ei jäänyt mitään kysyttävää.

  Mutta ilmeisesti nämä ovat suosituksia eli viime kädessä päätuomari päättää tilanteen mukaan.

 • Seinäjoella ei lyö salamaa,kun kotijoukkuueen hyökkäys,kun ne lyö tikitaaliin 60 pojoa!

 • Seinäjoella salma lyö aina tilastokoppiin..

 • Seinäjoella tullee reilusti sadetta koko pelin ajan. Crocojen heittopeli kusee – pallo kun on liukas. 69ers pysäyttää juoksun ja kauden upset on valmis. Niners Maljaan. Book it …

 • Piti juoksee snadilaiset kumoon vesisateessa, toimi heittopeli tai ei. Finaalissa tuleekin sitten kuonoon, jos ilmasirkus ei toimi siellä täydellä teholla.

 • Taisi taas ukkonen iskea tilastotornbiin kun ei kuulu pihaustakaan live-puolella. Onko tv-katselijoilla parempaa tietoa?

 • @Tilastotorni: puoleltahan se vasta alkaa?

 • Ei …kele niinkö. Noloa. No odotellaan.

 • Tää haiskahtaa varsin tutulta ottelun etenemiseltä. Näyttää siltä että Sixtarit tekee Wolvot…

 • 69ersin OL tekee kaikkensa hävitäkseen tämän matsin. Siellä on nyt avoimet ovet joka downilla. Surullista katsottavaa.

 • Joo, numerohemmojen linjat valitettavasti romahtivat toisella puoliskolla. Hyökkäyksen linja oli ei antanut mitään mahdollisuutta taistella voitosta.

 • Noh, ei se kaukana ollut. Repes vasta viimeisellä neljänneksellä ja vain huonoihin pelivalintoihin. Propsit Ninerssille. Ne teki tästä pelin ja täyden iltapäiväpuhteen Crocoille. 69ers on hilannut itsensä kaikessa hiljaisuudessa Uudenmaan kakkoseksi (ehkäpä ykköseksi ?) viimeisten parin vuoden aikana. Taakse ovat jääneet volvot, porvoo ja taft. Harmi että pronssimatsia ei enää pelata. Olis ollut vielä kiva nähdä Ninersien möyhentävän Kukot …

 • Borgå olis vieny matsin

 • Kävin toisella puoliskolla mielessä sama ajatus jos Butchers olisi ollut vastassa. Mutta jos kaksi kertaa ottivat pataan 69ersilta ja Crocoilta niin ei niistä olisi nytkään ollut finaaliin menijöiksi.

 • Kuinka moni on nähny Miron heittävän sateella, ehkä uus intterienkka tänään, jos olis porvoo pelannu tuolla kelillä.

 • Jep, jep. Crocoilla kävi aivan armoton tuuri kun saivat juuri 69ersin vastaan. Turpaan olis tullu Taftilta ja pommin varmasti Butchersilta. Roostersista tai Trojansista nyt puhumattakaan…. hoh-hoijaa ja sitten mä heräsin. Mut joo, hieno peli ja odotettu sekä ansaittu lopputulos. Oikeestaan pelissä kävi juuri niin kuin odotin, löpö loppui 69ersilta. Yllättävän kauan kuitenkin sinnittelivät mukana. Parempi voitti.

 • 69 on minulle jotenkin mysteeri. Paperilla heidän ei olisi pitänyt olla välierissä ja peliä katsoessa toiminta tuntui olevan enemmän yksilöiden improvisointia kuin konemaisen varmaa toimintaa. Tuloksia ei kuitenkaan voi kiistää ja loppukaudesta pysyi pitkään pelissä kaikkien muiden välieräjoukkueiden kanssa.
  Seuraava kehitysaskel vaatii ilmiselvästi hyökkäyslinjan kohentamista, mutta se voi vaatia isojakin panostuksia monella tasolla. Sama ongelma koskee kaikkia suomalaisia joukkueita, kun verrataan esimerkiksi Ruotsin kärkijoukkueisiin puhumattakaan Saksasta. 69 tarvitsee myös jenkki-RB:n.
  Onneksi olkoon kuitenkin hienosta kaudesta ja askeleesta eteenpäin.

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *